Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 408 з 553 ПершаПерша ... 308358398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418458508 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 8 141 по 8 160.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від ЛЫСЫЙ ГНОМ Переглянути допис
    Вы - несете абсолютную билиберду
    Нет, я абсолютно логичен.
    Советская власть первым делом переломила хребет русскому народу. Это именно тамбовских крестьян обстреливали артиллерией, атаковали танками и бронемашинами, травили газами и ядами. Это в Сибири карательные отряды уничтожали сопротивление, это именно в Тамбове и Поволжье обкатывали тактику деления на квадраты, блокпостов на дорогах, захвата заложников.
    Это именно русских крестьян с 1922 по 1928 год убивали, русскую интеллигенцию высылали и убивали...
    И вот только когда поднаторели в подобных делах - взялись за украинцев.
    Я не желаю никого отбеливать.
    Просто процессы, происходящие в те времена были посложнее одноходовки "кацап - говно а Украина - цяця".

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    А еще в 1986 году решением одного из днепропетровских судов посадили Артура Фредекинда за "антисоветскую агитацию и пропаганду" Артур осмелился иметь свои философские взгляды и не скрывать их.
    А чего оказывается что Артур этот с 1975 был диссидентом активным, активно боролся против советской власти и привлекал сторонников к этому. И в 1985 попал на трешку. Вот его похвалить должны были или как?
    А с 2001 свалил в Польшу и там живет до сих пор. Вот такой вот он молодец...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    А с 2001 свалил в Польшу и там живет до сих пор. Вот такой вот он молодец...
    Вот ты тормозишь же.
    То его так наградили !

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

тяжело с переводняком
    с украинцами - милое дело
    Я так понимаю, переводняк - это в смысле нечистая кровь? С примесью других национальностей? Если да, то я Вас огорчу: в моём роду - по обеим линиям - только украинцы. Нет ни одного русского или какой-либо другой национальности. Так что Ваш плевок не долетел. А по поводу ЯЗЫКА есть, что сказать? Или так и будете о национальности трындеть?

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

А голосования что, не будет?

Звідки Ви
    fairway.com.ua
    Дописів
    3 388

Типово

Нет, я абсолютно логичен.
    Советская власть первым делом переломила хребет русскому народу. Это именно тамбовских крестьян обстреливали артиллерией, атаковали танками и бронемашинами, травили газами и ядами. Это в Сибири карательные отряды уничтожали сопротивление, это именно в Тамбове и Поволжье обкатывали тактику деления на квадраты, блокпостов на дорогах, захвата заложников.
    Это именно русских крестьян с 1922 по 1928 год убивали, русскую интеллигенцию высылали и убивали...
    И вот только когда поднаторели в подобных делах - взялись за украинцев.
    Я не желаю никого отбеливать.
    Просто процессы, происходящие в те времена были посложнее одноходовки "кацап - говно а Украина - цяця".
    да при чём тут "кацап - говно а Украина - цяця"? Вполне нормально, когда жителей Украины волнует то, что делали именно с их родственниками у них же дома. Я могу посочувствовать жителям Тамбова, Поволжья и всем остальным, но это их дело-давать оценку уничтожению их предков. В конце концов, у Чикатило тоже были какие-то цели, давайте пожалеем бедного, цветочков ему понесём? Или он мало убил? Нужно было более массово, всё же процессы посложнее были, а?

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Koty@ra Переглянути допис
    да при чём тут "кацап - говно а Украина - цяця"? Вполне нормально, когда жителей Украины волнует то, что делали именно с их родственниками у них же дома. Я могу посочувствовать жителям Тамбова, Поволжья и всем остальным, но это их дело-давать оценку уничтожению их предков. В конце концов, у Чикатило тоже были какие-то цели, давайте пожалеем бедного, цветочков ему понесём? Или он мало убил? Нужно было более массово, всё же процессы посложнее были, а?
    завжди цікавило, чому для певної категорії людей факт чужого голоду автоматично спростовує геноцид, голодомор українців.
    так само як і їхні заперечення, що для кацапоімперії Україна тоді й зараз мала й має величезне значення.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Просто у многих одна, но глобальная ошибка. Они выстраивают в одну линию РИ - СССР - РФ, предполагая преемственность. А не было её. СССР был уникальной империей, он не имел территориальной метрополии.

Дописів
    8 528

Типово

я - старался
    та то ж не про вас...

Дописів
    8 528

Типово

Та ніде він не навчався. Документація - англійською. Бо англійською її розуміють усі, в усіх відділеннях фірми, на усіх континентах!
    Німецька на побутовому рівні вивчається за місяць.
    Що ще? Ти не віриш що кваліфікованим спеціалістам, які генерують прибуток фірми на 50-100к євро на місяць, не треба знати якусь мову крім англійської? Ти що - вважаєш що дешевше примусити такого спеціаліста розмовляти//писати німецькою аніж надати групі з 5 спеців 1-2 перекладачів?
    Ти реально вважаєш що заважати спецу працювати та заробляти компанії реальні гроші - то найгарніший варіант?
    В тебе все гарно?

P.S.: Хто бачив креслення та документи від фірми Danieli - там все англійською. Хоча фірма італійська...
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Danieli
    А пучкодерам та жопомиям у різні Даніелі та DMG зась! Це так...
    розписуєш так бадьоро, ніби ти - один з тих п"яти, а насправді вибір то небагатий... або *опомиєм з вивченням державної, або зайчиком по форумах без, так? ))

Дописів
    8 528

Типово

Шановна! Вивчити спеціальність за 5 років у ВНЗ (де англійська вивчається) та ще успішно працювати 4-5 років за нею - це складніше ніж закінчити школу/коледж та вивчити німецьку на рівні А2-B1.

Дописів
    8 528

Типово

Розумієш, тут така штука що вона нікуди валити не буде, бо Україна - то її країна. В Україні є Конституція, є закони та повинна бути повага до усіх громадян а не тільки до святих галичан або виключно до україномовних.
    Робили форсовану та недолугу українізацію 1992-1995р.р. - їжте, не обляпайтесь. Не виконуєте з 01.01.2006р. закони України та міжнародні договори - їжте, не обляпайтесь. Створюєте у країні несприятливі умови - отримуйте зворотній зв'язок.
    В Україні повинні у комфорті жити всі громадяни а не тільки частина. І не треба казати що у комфорті живуть виключно російськомовні або русскіє - то суцільна брехня.
    Усі реальні та практичні дії влади в Україні спрямовані виключно на захист прав суто україномовних громадян та на пригнічення прав всіх інших громадян. Це - неприпустимо.
    Отакої.
    правильно! от я, наприклад, російською ні бєльмєса, ні гугу.... ну вопщє нічого!
    то яке вона має право принижувати мене і звертатися до мене іншою мовою, коли я оплачую банкет?
    та нехай би вже англійською... з реверансами... як у Німеччині ... пів України вільно спілкується...
    Востаннє редагував Angelinn: 24.04.2017 о 16:23

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Возвращаясь к поднявшему такую волну походу Ницой по киевским магазинам.
    Требования Ницой (при всей ее скандальности в общении) абсолютно законны. В двуязычной стране сфера обслуживания должна быть двуязычной. Уверяю, если бы на просьбу продавца оплатить 150 гривен за товар она бы получила меньшую сумму с комментарием " я вас не розумію", то в течении нескольких секунд вспомнила бы украинский язык.

Дописів
    8 528

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Возвращаясь к поднявшему такую волну походу Ницой по киевским магазинам.
    Требования Ницой (при всей ее скандальности в общении) абсолютно законны. В двуязычной стране сфера обслуживания должна быть двуязычной. Уверяю, если бы на просьбу продавца оплатить 150 гривен за товар она бы получила меньшую сумму с комментарием " я вас не розумію", то в течении нескольких секунд вспомнила бы украинский язык.
    дуже гарна порада... дякую... тепер так і робитиму,
    бо коли людина ввічливо просить говорити з нею українською, телепень сприймає це, як примху і верещить про якісь ущімльонні права...

Звідки Ви
    Откуда? С Донбасса
    Дописів
    9 209

Типово

Oleg Skrypka
    20 апреля в 13:21 ·
    Наприкінці бурхливого інформаційного вечора поспілкувався з журналістами ТСН про активні дискусії у Мережі навколо моєї цитати з перекрученими словами про "гетто для тих, хто не вивчив українську мову". Все нищенаведене прошу вважати за мій офіційний коментар з цього приводу!
    Передусім, хочу зазначити - ми в Україні живемо у спотвореному світі. Україномовні громадяни не мають достатньо книжок українською, фільмів, Інтернет-контенту, відсутня можливість спілкуватися, навчати і виховувати дітей. Україномовні українці живуть у своєму маленькому безправному гетто. Деякі з них віддають своє життя на сході країни за право бути українцем.
    Громадянам Франції чи Великої Британії важко зрозуміти, як можна виборювати право говорити у своїй країні рідною мовою… Ми маємо неймовірну кількість прекрасних пісень і артистів. І дуже дивно виглядає кривава різня за мізерні 25% українських пісень на радіо, і їхня повна відсутність на телебаченні у новорічну ніч.
    Я справді вважаю, що громадяни України (як і будь якої країни) повинні знати мову рідної держави. Підтримую збільшення українського контенту в усіх сферах суспільного життя. Це – європейська практика. Приміром, у Франції закон вимагає і від громадян та емігрантів знання французької, у Польщі – польської, у Чехії – чеської. Я особисто пройшов шлях емігранта, у Парижі без знання французької, а лише із російською та англійською, не міг отримати соціального спілкування. Тим паче, не мав змоги працювати, грати музику, навіть сплачувати податки. Але французька держава іде назустріч людям, які готові інтегруватися у французьке суспільство. Пропонуючи безкоштовні освітні курси французької. Я скористався ними, вивчив мову і адаптувався у французьке суспільство. Мене обурює, коли Україну змушують любити "руській мір" більше, аніж український. Тим паче, коли використовують мої слова для маніпуляцій і спроб формувати в Україні штучну реальність. Тож моє висловлювання, з якого жонглери словами і змістові "патологоанатоми" висмикнули і препарували слово "гетто", досить однозначне.
    Насправді, саме росіяни створили привілейовані умови для розвитку своєї мови. Адже законодавство РФ вимагає від усіх, хто претендує на життя, роботу чи навчання у цій країні надати сертифікат про володіння російською, знання історії Росії та основ законодавства. У РФ навіть від щойно прибулих іноземців вимагають занурення у мовний простір країни. І водночас – заперечують утвердження українства в Україні. Вважаю, що наша держава має надати українцям більше можливостей опанувати рідну мову. Але, якщо частина громадян не здатні її вивчити, то вони самі себе прирікають на асоціальну перспективу…
    Я пропоную допомагати російськомовним українцям, надаючи їм освітню підтримку. У той час, коли законодавство сусідньої держави навіть не дає можливості перетнути російський кордон без сертифікату про знання російської.
    Відтак, моя дещо іронічна пропозиція, висловлена у довільному спілкуванні зі студентами, і сформульована конспірологами-технологами як "гетто", - значно гуманніша, аніж російська дійсність.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Самсебеголова Переглянути допис
    Oleg Skrypka
    20 апреля в 13:21 ·
    ....
    У той час, коли законодавство сусідньої держави навіть не дає можливості перетнути російський кордон без сертифікату про знання російської.
    Ох и брехливый же ж ...
    Или опять журналисты виноваты ?

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Ох и брехливый же ж ...
    Или опять журналисты виноваты ?
    Ну, это он метафорически выразился, излагая сакраментальную мысль.
    П.С.
    Судя по всему, утащено из фейсбука.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    В двуязычной стране сфера обслуживания должна быть двуязычной.
    Не совсем правильно. В стране (любой) сфера обслуживания ОБЯЗАНА знать ГОСУДАРСТВЕННЫЙ язык. А вот должен ли персонал владеть еще какими-либо языками решает исключительно владелец магазина и т.п. Разумеется, чем больше языков знает персонал - тем лучше, но ОБЯЗАТЬ их знать еще какой-то язык, кроме государственного, может только владелец, но никак не обычные граждане.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Не совсем правильно. В стране (любой) сфера обслуживания ОБЯЗАНА знать ГОСУДАРСТВЕННЫЙ язык. А вот должен ли персонал владеть еще какими-либо языками решает исключительно владелец магазина и т.п. Разумеется, чем больше языков знает персонал - тем лучше, но ОБЯЗАТЬ их знать еще какой-то язык, кроме государственного, может только владелец, но никак не обычные граждане.
    Обычные граждане - это в любом случае или действующие или потенциальные клиенты. На продавца они влиять особо не могут, а вот на владельца - замечательно, просто голосуя ногами.
    В ресторанном хозяйстве проще - упоротый официант имеет шанс понести домой дулю в кармане вместо чаевых.

Дописів
    8 862

Типово

Вполне нормально, когда жителей Украины волнует то, что делали именно с их родственниками у них же дома.
    Это так и есть. Но!
    Ненормально не рассматривать и что было в других местах в то же самое время.
    А в других местах было:
    - Голодомор в Индии, вызванный колониальной политикой Британской Империи в 1942-1943 годах
    и тактика выжженой земли в Бенгале. -3 миллиона минимум.
    Еще, поговаривают про 1936 год и -4 миллиона, но то такое...
    А злые языки так вообще говорят что то учли индусов которые писать умели и на работу не вышли из-за смерти а прочих индусов неграмотных так бросали, даже и не считая, говорят о -15 миллионах совокупных жертв с 1936 по 1943 что и вызвало у индусов острую неприязнь к метрополии.
    - Кризис в США 30-х, гроздья гнева вот это всё, разорявшиеся фермеры и тому подобное, от чего спасением стала постройка Ж/Д и бетонных дорог чтобы занять и прокормить огромные массы людей, при этом сманеврировав государственными деньгами и проконтролировав их оборот и расход.
    - Конфискация золота у населения США в 1933 году - чтобы золото не сманеврировало из страны...
    - Недород риса и голод в Китае 1931-1936, -8 миллионов...
    - Политика ЮАС в 1930-1938 г.г. в целом и дальнейший апартеид в 1948г...
    - Колониальная политика в Африке в целом. Очень любопытно...

И вот на всем этом фоне 4 миллиона погибших в Украине и 2 миллиона на Повольже, Кавказе и Дону (совокупно). Но перед этим, на Повольжье, Кавказе и Дону уже примерно 2 миллиона было уничтожено в 1921-1926г.г. И при этом в 1932-1933 на Повольжье и Дону зерно изымали, пытали крестьян, расстреливали, жгли села.
    Я не отрицаю Голодомор в Украине, но рассказывать что в Украине был голодомор а рядом строились небоскребы и граждане СССР русской национальности манерно ходили в фраках и костюмах по асфальтированным тротуарам, проезжали по дорогам и хайвеям на автомашинах к супермаректам, ломящимся от еды и деликатесов, - некорректно.
    Вот такие вот дела.
    Я знаю что сейчас начнется крик там страшный, обвинения в ватности, глупость типа "один народ", "отрицаешь Голодомор", "врешь, ольгинец" и тому подобное...
    А в Индии что в 1942 году было, а в Китае, а в Казахстане в 1932, кстати, где до 45% населения или умерло или покинуло территорию страны в поисках пищи...
    Просто украиноцентризм в его примитивном виде - штука очень своеобразная...

Сторінка 408 з 553 ПершаПерша ... 308358398399400401402403404405406407408409410411412413414415416417418458508 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті