Нa$тенА, Насть! Спасибо за отчетик! Тая принцесса маленькая))). Гарнюня). А фигуру берегите, да)))).

LenkO, Лен! Я вот очень верю, что пройлет чуточку времени и Ярик будет развиваться как положено, и эти приступы уйдут в небытие!!! Ты молодец, делаешь, что от тебя зависит, лечишь маську, ухаживаешь и т.д. Ты сильная, вы сильные и справитесь со всем-всем-всем!!!)@@@@@@

LARSON2010, спасибо за совет и разьяснение по горшку. Купили мы сей девайс. Пока не опробовали).
Цитата Допис від TinkaS Переглянути допис
Всім привіт!
Володіньку і маму Лєну з першим рочком! Міцного здоров'я пупсу! Нових вмінь і досягнень! Мамі сили продовжувати в тому ж дусі! Ви молодці!
Всвх діток кого пропустила з датками! Фотки супер, звіти читала, манюні всі розумнички!
Лені Ленко сил і терпіння! Мої кулачки завжди з вами!!!
Оляся вашій сім'ї теж кулачки, незай чоловік швидко одужає!@@@

Ми приїхали до моїх батьків на Львівщину. Поки чоловік на об'єкті буду гостювати тут, так легше, багато часу проводимо на вулиці, перший поверх і закритий двір, сад, красота. І з бплкону вихід є. Тьома спить 2 раза вдень по 2 години і почав спати всю ніч до 8-9 ранку, з перекусами звичайно але без гуляння і це мене дуже радує, можливо ізза того що дома прохолодніше 19-20 градусів, а може тому що гори близько і повітря чистіше.
Хочу до тебе....(((((

Девочки, вопрос на засыпку. Завтра можно стирать? Я не успела все сделать... А Марк как поросенок стал кушать - то тарелку дернет и выльет на себя, то ложку выбьет. Постоянно переодеваю! А погодка-то шепчет - пойди погуляй))). Вот и не успеваю. Кто подскажет?

zlaya, Ир! Ты где пропала? Все хорошо?