| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
граждане, ну что никто никуда еще не выбирался?
стоило только вспомнить про грибы - как повылазили грибники)) вот если б после дождей градусов 20-24...
Кому не нравятся мои ноги, тому придётся с этим жить. Молча.© strv
В прошлом году 8 мая маслят насобирали. Но было совсем не 24 градуса
в прошлом году с Rоlа набрали
понад 25 кг маслят на двоих 29 апреля.
за 3-4 часа.
было жарко.
в том году да, конец апреля - начало мая грибов насобирали тоже ))
В Киеве уже маслята первые нашли...
I am fool! (англ.) - Я верю властям! (translation)
Я не знаю умных слов...
Я считаю Вас за козлов...
Там всегда радиационный фон выше был, чем у нас))
Кому не нравятся мои ноги, тому придётся с этим жить. Молча.© strv
так там і холодніше))))
Я не знаю умных слов...
А я оптимист... сейчас неделя дождей нас ждет , потом к майским потепление, все на праздники разъедутся и пойдут грибы)))
Василь Гелюта
9 ч
Шановні друзі! Багато хто звинувачує українських мікологів у тому, що до Червоної книги занесені деякі звичайні види. Думаю, такі види є, але їх мало. Ми про це знаємо, однак є дуже велика проблема - щоб виключити вид з ЧКУ, ПОТРІБНО ПРОВЕСТИ СПЕЦІАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ і зібрати відповідні докази. Та от біда - мікологів в Україні надзвичайно мало, та й тим потихеньку приходить кінець. До того ж, щоб проводити такі польові дослідження - потрібно мати відповідне фінансування.
Так от ще одна біда - ніхто такі дослідження (та й будь-які інші) в країні не хоче фінансувати.
За останні 10 років від рідного інституту (тобто держави) я не отримав ЖОДНОЇ копійки на наукові дослідження, за виключенням, здається, двох разів, коли нам дали гроші з Мінекології на вивчення видів, занесених до ЧКУ, та і то десь наприкінці жовтня, тобто тоді, коли вони нам вже не потрібні... Отже відкриваю секрет - вся наша наука тримається давно на наших власних коштах. До чого я це пишу? Нам потрібна ваша допомога.
Я хотів би виключити з ЧКУ зморшок степовий. Отже, мені потрібно багато інформації про поширення цього гриба в Україні.
Тому прохання до всіх взяти участь у цьому процесі.
Будь ласка, надсилайте мені чесну інформацію про місця, де зустріли цей вид - точну адресу, дату, приблизно скільки ви бачили плодових тіл, на якій приблизно площі, + фото для підтвердження правильності визначення виду.
Адреса моєї електронної пошти ( [email protected] ), на яку можна надіслати інформацію, на останній картинці. Зазначу, що моє бажання виключити цей вид з ЧКУ НЕ РОБИТЬ ЛЕГІТИМНИМ збір цього гриба.
Зморшок степовий
я б це не їв....
Я не знаю умных слов...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks