| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я бы за Леру не переживал. эта стерва без работы не останется. она собственно, помимо главы ЦБ и так подрабатывала.
... а куда Лере реально можно сбежать. Лично я вижу только один путь...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ну во первых часть таки вернется, а во вторых тут такая ситуация, что если прекратить кормить Украину, то оно просто окуеет и ломанется в сытую Европу. А 40 млн быстро сделают Европу не сытой. И это без учета еще 140 млн жителей одной страны от которой Европа и отгораживается буфером из Украины. Короче к чему это я. Бабло по любэ сюда давать нужно. Но смысл его давать, если его воруют еще на заходе...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ну я не знаю, чего там где воруют.
Дороги делают круглогодично.
Топят - аж руку об батареи обжечь можно.
Полиция - красавцы, через каждые 50 метров проезжают.
Минимальную зарплату в 2 раза подняли.
В армию технику чуть не каждый месяц передают.
Раз в неделю то ракету, то машину новую испытывают да показывают.
Бакс - и тот вниз потихоньку сползает.
Заметь, это в условиях, когда реальная экономика почти не ворочается.
... так откуда следует вывод, что воруют то ?
Вот и будь поле этого патриотом.А те которые по парашкам бегали в поисках заработка в шоколадеШведські футбольні клуби відмовилися від підписання Зозулі через позицію своїх ультрас
У форварда збірної України Романа Зозулі зірвалися два варіанти працевлаштування в чемпіонаті Швеції.
Про це в коментарі Сегодня заявив агент гравця Володимир Кузьменко.
За його словами, в обох випадках із Зозулею відмовилися підписувати контракти через агресивну позицію щодо українського форварда ультрас цих клубів.
"Були два дуже конкретних варіанти у Швеції. У одному клубі вже запропонували умови, які нас влаштували, справа йшла до підписання. Але фанати там виявилися лівих поглядів, пригрозили якимись акціями керівництву клубу, і пішла відмова. В іншому клубі, при тому що їх фанати навпаки праві, вирішили теж про всяк випадок застерегтися.
Ось це і найобразливіше, що відмови йдуть як ланцюгова реакція, усі дивляться один на одного - якщо інші сказали "ні", то і я про всяк випадок теж скажу "ні".
Через фальшиве звинувачення люди перестають бачити в ньому професійного футболіста і відмовляють не через ігрові якості, а за інших причин", - розповів агент.
Дайте ей селедки, задрала уже с утра....сколько можно черноротить, а? Драконамать??? ...не можешь нормально общаться, иди гэть отсюда...или у тебя такая извращенная любовь к БСДМ ???
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks