Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 297 з 809 ПершаПерша ... 197247287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307347397797 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 16178, показано з 5 921 по 5 940.

Тема: События в Донецке и Луганске / Ситуация в зоне АТО

Звідки Ви
    корея
    Дописів
    1 191

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    такоє.

Наталья Веселова
    25 января в 16:19 ·
    Цікаво, а учасники так званої блокади розуміють наслідки своїх дій?
    Наразі заблокований рух вантажного потяга, що везе вугілля з непідконтрольної території на Луганську ТЕС (м. Щастя).
    Зараз на станції є запас вугілля на 20-25 днів. Якщо постачання пального не відновиться, то є два варіанти розвитку подій.
    Перший. ДЕТЕК збільшить обсяг закупівель більш дорогого вугілля в Російській Федерації (так, ми закупаємо вугілля у країни-агресора і це нікого не бентежить). Автоматично це призводить до підвищення тарифів.
    Другий. Через 25 днів Луганська ТЕС припиняє свою роботу і такі міста як Сіверодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Щастя та інші, залишаються без енергопостачання.
    Хлопці, так ви блокуєте підконтрольні Україні території?
    https://youtu.be/wXrfnZ5kBkw?t=5m54s

або відео повністью

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Рола от Пэти перешла к Ринату?
    в твоїй вологих мріях можуть бути будь які приходи чи переходи. якщо ти з написаного висмоктав "перешла к Ринату", то з таким же успіхом ти нааналізіровал пра пєтю
    Востаннє редагував Rоlа: 29.01.2017 о 20:17

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від seryj:-) Переглянути допис

ветеран батальона "Донбасс" Евгений Шевченко

він не знаю мету з якою його юзають.

Дописів
    37 060

Типово

ветеран батальона "Донбасс" Евгений Шевченко

він не знаю мету з якою його юзають.
    только вам открылась Правда ...

ЗЫ. С роттердама 1 раз попробовали собрать бабок - был большой скандал , ни одна западная фирма не хочет быть замешанной в коррупции . А с донецка ... аж легко ... а так да ... станции станут , все разрушиться .

главное "патриотам" правильно нассать в глаза .

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    в Роттердаме уголь уже закончился ? )))
    слышали уже от Туки такое ...чуть не всплакнул
    в Луганську Роттердамє не закінчився, у когось закінчився калькулятор, за яким сплачують по Роттердаму)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    только вам открылась Правда ...
    звісно. змирися, так вже сталося, що ти бачишь те, що на заборі написано.

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

в Луганську Роттердамє не закінчився, у когось закінчився калькулятор, за яким сплачують по Роттердаму)
    это кого надо нога (с)
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Пипецкакойто... При всем уважении к войнам.. Парни, сори, новынеxyя не аналитики...

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

а героические воины экс-беркута, которые вроде как едут снимать блокаду, не могут на Авдеевку свернуть ?
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Кстате... Почему бы не взорвать рельсы в нескольких местах? Намного эффективнее, чем баррикада.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Кстате... Почему бы не взорвать рельсы в нескольких местах? Намного эффективнее, чем баррикада.
    дорог (с) )

Дописів
    37 060

Типово

Юрий Бутусов
    22 мин ·
    Бой под Авдеевкой не затихает. Противник взбешен большими потерями и делает все, что выбить наши подразделения вблизи ясиноватской развязки и промзоны. Крупные силы артиллерии 1-го армейского корпуса российских оккупационных войск бьют по украинской обороне. Стоит подчеркнуть, что согласно мирным соглашениям в Минске, бои происходят на территории, контролируемыми украинскими силами. Однако российское командование намерено любой ценой сохранить угрозу Авдеевке. Никакие инспекции ОБСЕ снизить накал сражения не могут. По данным с передовой, подразделения российских наемников также ввели в бой танки. Воины 72-й механизированной бригады ведут тяжелый бой, и не отступают ни на шаг. Командование сохраняет твердое управление боем, идет активная и эффективная ответная работа украинской артиллерии. Положение под Авдеевкой требует самого серьезного внимания.

Больше торгуйте . а то детям чиновников на новый бмв не хватит ...

Дописів
    39 400

Типово

ветерани Донбасу погрожуть повністю перекрити ДонецкЛуганськ до середи лютого. а шо у нас до цього часу і в якій галузі повинно вирішитися чи визначитися? що на кону, з якого приводу шантаж?

товариши патріоти, будь ласка, не треба нервуватися. це не блокада в патріотичних тонах.

навсяк, я за визнання окупаціі Донбасу і відповідних дій за цим.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ну то что Рола никогда из себя не перестанет строить целку я как бы уже давно не сомневаюсь... хотя что то ж она делает в этой теме..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Ветераны Донбасс...
    Хорошо сказано

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ну то что Рола никогда из себя не перестанет строить целку я как бы уже давно не сомневаюсь... хотя что то ж она делает в этой теме..
    мене , нариклад, не цікавить що ти в цій темі робиш з целкамі в голові замість мозку

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Опять волает.

Не вижу вас в зоне АТО или перед АП в Киеве.
    ведьма,а я вас не вижу на митингах против покупки угля и блокированию торговли.
    только я не называю себя активным,которые вершать судьбу украины,а вы здесь пару месяцев назад всех этим упрекали и говорили,что вы хоть что-то делаете.
    Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ти, виявляється, на білому коні, весь в нагородах, втік в Польщу, а ми тут виявляється легко, з десятками тисяч вбитих мирних жителів і військових, відали території.
    Ти ж вже рибку Польщі зїв.
    микела,да не на коне я,забудьте вообще о моей персоне.
    говорим за вас.
    раз вы патриот и вам дороги мирные и военные украинцы,то вы должны блокировать торговлю.
    я еще в крымских покращеннях писал,что порошенко тупо снабжает армию рф минералкой и едой и при этом без налогов все это идет.
    сейчас он снабжает топливом,железом,стройматериалами врагов и вам все равно.
    так какой вы тогда патриот ?
    и получается вам плевать на жизни.
    ведь каждый вагон с топливом это заправленный танк и обстрелянные позиции.
    каждый вагон стройматериалов это окоп из которого ведут огонь

Дописів
    39 400

Типово

де пошукати сток про Рената? пральна, у Пінчука:

плющать уважаємого:

Але тепер російські партнери настійно “попросили” Льовочкіна та Ахметова взяти до себе третього партнера — Віктора Медведчука, під контроль якого має перейти 30% Оппоблоку.
    У Кремлі ані Льовочкіну, ані Ахметову не довіряють. Повною мірою своєю людиною Путін зі зрозумілих причин вважає тільки Медведчука. Але його проекти, як показала практика, хронічно не працюють, навіть незважаючи на великі фінансові вливання. Тому в кінцевому підсумку Медведчука вирішили просто ввести до Оппоблоку.
    Проте ахметівські з такою постановкою питання не погодилися. Позиція Ріната Леонідовича в загальних рисах така: мої 50% Оппоблоку — це мої 50%, а все інше можете ділити між собою, як хочете.
    Коса найшла на камінь, і в даний момент партія стоїть на порозі розділу на проект Ахметова та проект Льовочкіна-Медведчука.
    Ахметов жорстко виступає проти розмиття своєї частки у Оппоблоці. Але переговори ще тривають, і Медведчук разом з кремлівськими намагаються змусити олігарха бути більш поступливими. Інструмент впливу обрано зрозумілий — це активи Ахметова в ЛДНР. Нещодавно в рамках цієї історії ДНРівці стали віджимати у Ахметова “Комсомольське рудоуправління” — туди була введена “тимчасова адміністрація”.
    http://www.ukrrudprom.ua/news/Rinat_...vedchukom.html

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Целка-баянистка...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Подождите, тут наш крымско-польский друг до безумия утверждал о существовании в стране мифической пропаганды и цензуры. А тут оказывается кто-то умудряется супротив властей акцию умудряется организовать?
    а теперь уйдем от безумия и глянем начало блокады.
    погуглите ради интереса,аж 5 персон из бпп начали топить ,что так нельзя.
    из них чубаров,тука и т.д.
    тука вообще красавчик,выкинул 3 крутые вещи
    1)на донбассе нет оккупации
    2)блокировка ничего не решит,а только настроит против нас население
    3)если украина будет дергаться,то жители донбасса смогут закидать ее исками т.к нет военных действий(кстати,что я и писал)
    к этому добавьте ораву ботов типа каменяра,который бил,что блокаду делают противоречивые личности ну и т.д

ага,цензуры нет,можете розовые очки не снимать

Сторінка 297 з 809 ПершаПерша ... 197247287288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307347397797 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті