Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 337 з 553 ПершаПерша ... 237287327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347387437 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 6 721 по 6 740.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Звичайне перекручування, що б совкам були привілеї чи індульгенії у порушенні українського законодавства.
    Ще раз спитаю, знання україньсої мови дає захист від суду? Уявіть собі що совків і російськомовних взагалі не існує.
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    А де це поділась Vedma? вона ніби психолог. Пропоную тест - хто як реагує на фразу "в Україні повинна бути українська мова" Бо в це викликає у людей різні реакції - від бажання бити ногами, до бажання судового переслідування! Цікавий матеріал може вийти!
    В Україні є україньська мова, забезпечувати її розвиток це одне, а дурість з законами це інше.
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

Цитата Допис від evgenij Переглянути допис
    Ще раз спитаю, знання україньсої мови дає захист від суду? Уявіть собі що совків і російськомовних взагалі не існує.
    Навіщо ви пишете херовину? Хто, будучи при своєму розумі казав таку нісенітницю? Звичайно, знання української мови не звільняє від відповідальності за скоєні злочини. Так само і російськомовні не можуть розраховувати на щось подібне.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    21 333

Типово

Навіщо ви пишете херовину? Хто, будучи при своєму розумі казав таку нісенітницю? Звичайно, знання української мови не звільняє від відповідальності за скоєні злочини. Так само і російськомовні не можуть розраховувати на щось подібне.
    Я не вас питаю, з вами все ясно.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

В Україні є україньська мова, забезпечувати її розвиток це одне, а дурість з законами це інше.
    От тут я вас зрозуміти не можу. хоча й намагаюсь - хіба не законами встановлюється можливість розвитку мови?

Дописів
    21 333

Типово

От тут я вас зрозуміти не можу. хоча й намагаюсь - хіба не законами встановлюється можливість розвитку мови?
    Законами можливо сприяти розвитку мови, а розвиток забезпечує не закон.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

А де це поділась Vedma? вона ніби психолог. Пропоную тест - хто як реагує на фразу "в Україні повинна бути українська мова" Бо в це викликає у людей різні реакції - від бажання бити ногами, до бажання судового переслідування! Цікавий матеріал може вийти!
    чому повинна бути??? а в Україні немає української мови???
    Державною мовою в Україні є українська мова.
    Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.
    В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.
    Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.
    Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

Я не вас питаю, з вами все ясно.
    Дуже знайома фраза. Так у фільмах радянської доби любили говорити кагебістські (і не тільки) слідчі

Дописів
    21 333

Типово

Дуже знайома фраза. Так у фільмах радянської доби любили говорити кагебістські (і не тільки) слідчі
    Це питання було не вам, відвовідати за інших як це можно по вашому назвати?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    чому повинна бути??? а в Україні немає української мови???
    Судячи з цього топіку українська мова навіть загрожує знищенням інших мов, тобто російської, що викликає у захисників небувалий ентузіазм - аж до бажання бити ногами!

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

Це питання було не вам, відвовідати за інших як це можно по вашому назвати?
    Вибачте, але запитання було, в так би мовити, відкритому доступі. Більше не буду.

Дописів
    21 333

Типово

Судячи з цього топіку українська мова навіть загрожує знищенням інших мов, тобто російської, що викликає у захисників небувалий ентузіазм - аж до бажання бити ногами!
    Це у вас бажання бити ногами, ви його усюди сунете. Що корисного україньскій мові у забороні російської?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 022

Типово

Це у вас бажання бити ногами, ви його усюди сунете. Що корисного україньскій мові у забороні російської?
    А де ви побачили заборону російської мови?
    Про биття ногами - у мене такого бажання не може бути - мої ноги не працюють і така фунція мені недоступна.

watra
    Guest

Типово

Абориген, аляк - це ви ?

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

В этой теме, имхо, главный тезис "когда в стране все херово, надо срочно поднимать мовне питання"...

Дописів
    21 333

Типово

А де ви побачили заборону російської мови?
    Про биття ногами - у мене такого бажання не може бути - мої ноги не працюють і така фунція мені недоступна.
    Я не казав про фактичну заборону, я питав яка користь?
    З законом ситуація ще гірша чім у моєму питанні, де там хоч слово про розвиток мови?
    Головне що там є, як розширити чиновницький аппарат і здерти ще грошей.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    В этой теме, имхо, главный тезис "когда в стране все херово, надо срочно поднимать мовне питання"...
    головна теза - коли все погано, рускій мір завжди робить ще гірше з перекладанням вини та відповідальності. поведінка шакала.

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від vvatra Переглянути допис
    головна теза - коли все погано, рускій мір завжди робить ще гірше з перекладанням вини та відповідальності. поведінка шакала.
    Поведінка шакала, це коли народ зайнятий відбиванням агрессора красти в нього час і гроші як в останню годину світу.

watra
    Guest

Типово

Поведінка шакала, це коли народ зайнятий відбиванням агрессора красти в нього час і гроші як в останню годину світу.
    ой, ви так агресора завзято відбиваєте, що аж спітніли мабуть за клавою...
    хіба що під агресором ви проукраїнську спільноту маєте на увазі.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Опять руский мир мешает мешает бороться с коррупцией, провести люстрацию, побороть бедность и провести реформирование госаппарата)))

Сторінка 337 з 553 ПершаПерша ... 237287327328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347387437 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті