Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 318 з 553 ПершаПерша ... 218268308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328368418 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 6 341 по 6 360.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ми ще нічого не будуємо, просто повертаємо те, що було притамане українцям, їхню мову.
    А нам знову намагаються повернути назад у Росію, пропонуючи їхні приклади. Українці відрізняються від росіян, що вони двомовні. Прийшла пора сказати, а хто ми є, придаток недоімперії чи козацького роду.
    Якщо тягнути дерево силоміць, то дерево не виросте, а відірвется від коріння і засохне. Щоб дерево виросло його потрібно доглядати і поливати.
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Дописів
    21 333

Типово

Ми ніколи не подолаємо негатив корупцію чи дерибан,поки буде відсторонено спостерігати за тим, що діється навколо.
    Використовуй мову і забуть про інспекторів.
    Може ще запропонуєте забути про закони фізики і стрибнути з даху?
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Дописів
    22 013

Типово

Мовні інспектори потрібні для того, що б не було чергової профанації у впровадженні закону, як це полюбляють совки.
    это свора патриотичных обделенных природой охламонов, на которых во все времена опирались диктаторские режимы, поощряя их деятельность, при этом гнобя, игнорируя конструктивных, прогрессивных, настоящих патриотов. Так поступают хоть гибридные (типа как у нас сейчас), хоть натуральные (сталин, гитлер) Режимы с большой буквы - они наращивают вокруг себя кол-во чиновников и силовых органов наделенных максимально возможными полномочиями с ЗП выше среднего в пару раз или в сотни раз - именно сейчас это и происходит, е@нутые недопатриоты этому способствуют

Микела, Вы же не йобнут1й?

Цитата Допис від evgenij Переглянути допис
    Мовні інспектори потрібні бо замало вже бабла для всіх, ще пташенята з'явились які хотять їсти
    вот!, и попробуй Микела поспорить, - они же не на завод, не в бизнес, не на наращивание ВВП потянуться эти "труженики" - они за легкое бабло будут заниматься становлением режима

Дописів
    21 333

Типово

Завуальоване наполягання залишатися у пост совку, використовуючи старі гасла.
    Отож бо й воно, всі гасла - совок, немає різниці нові вони чи старі.
    Востаннє редагував evgenij: 27.01.2017 о 15:28

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ... та неее-а! ...наоборот - не знаешь украинской мовы, иди защищать Украину, там тебя многому научат и украинскому говору в том числе...
    то у сибіру говор

Моя думка така, мова не головне питання, головне, щоб Україна не стала україномовною версією Росії. А заборони це як раз шлях до Росії.
    аа...тобто відповідь - НІКОЛИ.
    відверто.

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від vvatra Переглянути допис
    ...
    аа...тобто відповідь - НІКОЛИ.
    відверто.
    Що ніколи? Не зрозуміло - спитайте, а не тікайте у фантазії.

watra
    Guest

Типово

Що ніколи? Не зрозуміло - спитайте, а не тікайте у фантазії.
    тю. )))))))))))))))))))))))))))))))
    ви взагалі читали питання моє ?

Дописів
    21 333

Типово

тю. )))))))))))))))))))))))))))))))
    ви взагалі читали питання моє ?
    Ще раз, що вам не зрозуміло?

watra
    Guest

Типово

Ще раз, що вам не зрозуміло?
    ще два...
    на яке моє питання ви відповідали ?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Може ще запропонуєте забути про закони фізики і стрибнути з даху?
    До чого тут закону фізики, стрибати з даху з іншої опери, з вавок у голові.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

watra
    Guest

Типово

коли вже можна буде її впроваджувати так, щоби не засмутити нікого, скажіть, будь ласка, свою думку.
    Моя думка така, мова не головне питання, головне, щоб Україна не стала україномовною версією Росії. А заборони це як раз шлях до Росії.
    тобто відповідь - НІКОЛИ.
    Що ніколи?

певно я мала сказати
    що-що?

Дописів
    21 333

Типово

певно я мала сказати
    Розгорніть питання, а то таке враження що у вас маячня.

watra
    Guest

Типово

євгене, видихайте.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    это свора патриотичных обделенных природой охламонов, на которых во все времена опирались диктаторские режимы, поощряя их деятельность, при этом гнобя, игнорируя конструктивных, прогрессивных, настоящих патриотов. Так поступают хоть гибридные (типа как у нас сейчас), хоть натуральные (сталин, гитлер) Режимы с большой буквы - они наращивают вокруг себя кол-во чиновников и силовых органов наделенных максимально возможными полномочиями с ЗП выше среднего в пару раз или в сотни раз - именно сейчас это и происходит, е@нутые недопатриоты этому способствуют

Микела, Вы же не йобнут1й?
    Починаю з останнього, убогих, які тільки фєнєю прикривають свою нездатність до змін, а далі багато слів без сенсу, що б тільки зберегти гнилий смердючий совок.

вот!, и попробуй Микела поспорить, - они же не на завод, не в бизнес, не на наращивание ВВП потянуться эти "труженики" - они за легкое бабло будут заниматься становлением режима
    Ти ж звик жити по совковим понятіям, тому розказуючи небилиці, як навіжений.
    Смішний, як можна жити у сучасному світі, бути у лісі. Агов, 21 століття, новітня революція продовжується і таких, як ти викидає на узбіччя.

Дописів
    21 333

Типово

євгене, видихайте.
    Дуже розгорнуто, питань нема.

Типово

Есть интересная особенность: сильнее всего развито волонтерское движение не на Западной Украине, где украинский язык доминирует - а в нашей области, и процент уклонения от мобилизации на западной был всегда выше, а наша область все вытягивала. И практически все волонтеры, которых я знаю, говорят на русском. Чтобы быть патриотом - не обязательно говорить на украинском, и наоборот: говорить на украинском - еще не значит быть патриотом.
    Наша сила - в єдності!

Дописів
    22 013

Типово

Починаю з останнього, убогих, які тільки фєнєю прикривають свою нездатність до змін, а далі багато слів без сенсу, що б тільки зберегти гнилий смердючий совок.
    Тобто Ви проти такого мовного закону, бо по фені законотворці намагаються втручатися через закони?

Поясніть для людства своє ставлення до мовного НКВД та штрафів за мову.

Я особисто проти таких дій, тих що пропонуються, бо це совок и дебілізація нації
    Востаннє редагував KpoT: 27.01.2017 о 16:58

Звідки Ви
    Seattle
    Дописів
    4 185

Типово

Цитата Допис від Кетцалькоатль Переглянути допис
    Есть интересная особенность: сильнее всего развито волонтерское движение не на Западной Украине, где украинский язык доминирует - а в нашей области, и процент уклонения от мобилизации на западной был всегда выше, а наша область все вытягивала. И практически все волонтеры, которых я знаю, говорят на русском. Чтобы быть патриотом - не обязательно говорить на украинском, и наоборот: говорить на украинском - еще не значит быть патриотом.
    ви пора***те кількысть загиблих з ЗУ - їх быльше чім з Дніпра

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Тобто Ви проти такого мовного закону, бо по фені законотворці намаються втручатися через закони?

Поясніть для людства своє ставлення до мовного НКВД та штрафів за мову.

Я особисто проти таких дій, тих що пропонуються, бо це совок и дебілізація нації
    Не треба прикривати свою нездатність щось освоїти нове, навіть не новітнє, своїми вигадками. Скажи прямо, не хочу нічого змінювати, бажаю залишатися у совковій багнюці

Дописів
    37 060

Типово

Не треба прикривати свою нездатність щось освоїти нове, навіть не новітнє, своїми вигадками. Скажи прямо, не хочу нічого змінювати, бажаю залишатися у совковій багнюці
    пипец. а вы что нового освоили ? как у вас с английским ? с немецким ? китайским ?

почему пустое место может кому-то рассказывать сказки ? почему на форуме одни политруки ? совки поганые ...

Сторінка 318 з 553 ПершаПерша ... 218268308309310311312313314315316317318319320321322323324325326327328368418 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті