Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 338 з 512 ПершаПерша ... 238288328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348388438 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10234, показано з 6 741 по 6 760.

Тема: Дети от 0 до года (том 54)

Дописів
    3 324

Типово

Дівчата, питаннячко. Яке молоко берете для йогурту?
    Перший раз зробила біфівіт vivo з ультрапастерізованого молока "Селянське", чоловік прочитав, що воно одне з кількох рекомендованих виробником vivo. Все вийшло.
    Сьогодні вирішила зробити з домашнього молока йогурт vivo. Нічого не вийшло.
    За 12 годин ( привертаю у ковдру) рідке молоко з кислим запахом.
    Мої негодують - стукають ложками і вимагають нямку Дуже сподобалося. Говорять що не вийшло, бо тільки пів флакона закваски на 1,2 літри засипала. Але в мене і знайома так робить, і на форумі хтось говорив, що ділить флакон на 2 рази.
    Чи з молоком щось не так, але ми у цього хазяїна вже не один рік молочку беремо.
    Хто яке молоко бере?
    Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Gar1 Переглянути допис
    а закваску надо разводить с водой перед добавлением в молоко?
    У воді добре розчиняється. В молоці мені подруга не рекомендувала.

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від Ж Е К А Переглянути допис
    Перший раз зробила біфівіт vivo з ультрапастерізованого молока "Селянське", чоловік прочитав, що воно одне з кількох рекомендованих виробником vivo. Все вийшло.
    Мої негодують - стукають ложками і вимагають нямку Дуже сподобалося. Говорять що не вийшло, бо тільки пів флакона закваски на 1,2 літри засипала. Але в мене і знайома так робить, і на форумі хтось говорив, що ділить флакон на 2 рази.
    Чи з молоком щось не так, але ми у цього хазяїна вже не один рік молочку беремо.
    Хто яке молоко бере?
    Делала когда-то симбилакт на проверенном домашнем молоке пару раз, добавляла целый флакон на литр молока, один раз не заквасилось, второй раз получилось гораздо жиже, чем на магазинском. Что так влияет - не знаю - жирность ли или какие-то другие характеристики.

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Делала когда-то симбилакт на проверенном домашнем молоке пару раз, добавляла целый флакон на литр молока, один раз не заквасилось, второй раз получилось гораздо жиже, чем на магазинском. Что так влияет - не знаю - жирность ли или какие-то другие характеристики.
    Дяка за відповідь.
    Так, молоко було жирним. З 3 літрів зняла майже 0,5л вершків.
    Пройшло 15 годин, молоко починає ставати густішим. Такі темпи мене зовсім не влаштовують
    Подруга робить на Простоквашино або Смаковенькі, несподіванок не було.
    Востаннє редагував Ж Е К А: 21.01.2017 о 08:40

Дописів
    694

Типово

Хто яке молоко бере?
    Да, есть такой нюанс, тут ещё надо следить чтобы молоко не начало скисать, а то у меня один раз было (из магазинного), один пакет был вскрыт и я из него добавила в свежий, так получилась простокваша вместо йогурта. А домашнее стаканом воды разбавляла, потом кипятила и нормально, правда чуть жиже получался, чем из магазинного.
    И я никогда не делю закваску на 2 раза, всегда делаю из целого флакона, боюсь рисковать.

Дописів
    694

Типово

Цитата Допис від Spanka Переглянути допис
    Я сделала в мульте без ничего, малому смешала после с бананом, ел кривясь. Интересно, что если банан мятый или яблоко тертое, грушу сразу как вы ягоды положить, получится, пропитается...
    Ну тут надо пробовать, я кроме ягод ничего не пробовала. Может банан раздавить и смешать с молоком, надо экспериментировать!

Дописів
    1 027

Типово

Всем привет!
    Хто яке молоко бере?
    Я какое-то "детское" ультрапаст.беру (в Варусе в мягких упаковках - ТМ не помню) или яготинское ультру: 2 упаковки по 900 г и один флакон. Но в мультиварке.

Дописів
    1 600

Типово

Я тоже незнаю какое лучше молоко для Матвея брать, домашнее вроде стремно, магазинное порошки, вот проблема...
    взяла на пробу в варусе фермерское, йогурт получился, и у Матвея полет нормальный, но все равно сомнения...
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_5364.jpg
Переглядів: 34
Розмір:  61,6 КБ
ID:	2065535

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 905

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Чаще всего делаю на домашнем. Не получалось один раз только с магазинным, но мне кажется, что просто была температура ниже 37. Я всегда на ощущениях делала, сейчас же меряют термометром, чтоб было 37-40, + учитываю банку. Если она холодна, то градус станет ниже.

Хто яке молоко бере?
    Беру домашнее чаще)
    Ранее делала Бифивит, его один раз заквашивают. Потом кефир, йогурт стала брать. Последний раз, вообще сначала заквасила домашним, вчера повторно заквасила магазинным.все ок)
    А по инструкции 1 флакон на 1-3 литра молока идет
    Температура, может, не та была.
    Цитата Допис від Gar1 Переглянути допис
    а закваску надо разводить с водой перед добавлением в молоко?
    Да, кипяченой водой. Вроде бы 1 столовой ложкой, но я наливаю пол флакончика, или чуть меньше и всегда все ок, ТТТ)

Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk

Время для твоего счастья - сейчас! ПРОДАЕТСЯ МЕД!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 905

Типово

Цитата Допис від Huha Переглянути допис
    А вы в морозы долго гуляете?
    Мы последние два дня на балконе спим - вот и все прогулка. Хоть не улица, но тоже свежий воздух и часа 2-3 сон. А завтра надо Егора на занятия вести, так что придется хвост на мороз выставить )

Tapatalk
    Если выходит перед сном, то последние два дня даже спали на улице, а так полчаса-час и более, если всем тепло и все хотя мы не всегда без спешки коляски любим долго топать) нам нужен интерес))
    А если бы не ходили, то тепло одеться и гулять могли бы, наверное. Но в прошлую зиму (это нам 4-6 месяцев было) чаще были на балконе

Время для твоего счастья - сейчас! ПРОДАЕТСЯ МЕД!

Звідки Ви
    Запорожское шоссе
    Дописів
    3 205

Типово

Добое утро!

Хто яке молоко бере?
    Я всегда только это Селянське беру. А не, иногда ферма ультрапастеризованное, когда в варус идти не с руки...
    Наверно, у тебя все-таки списать начало молоко естественным путем. Или ты его прокипятила, остудила и сразу красить?
    Это я половиню бутылочку с закваской. Просто я делаю чисто для Сепаша, 3 баночки из йогуртницы на три дня. Смысл на 600 грамм тратить всю бутылочку бактерий.

Tapatalk
    Детская обувь в наличии - сапоги, тапочки, мокасины, кроксы

Дописів
    1 378

Типово

У воді добре розчиняється. В молоці мені подруга не рекомендувала.
    А почему не рекомендовала? В инструкции написано же именно в молоке, я так и делаю, все нормально растворяется. Беру Селянское ультрапастеризованное в тетрапаке 2,6%.

Дописів
    3 324

Типово

Дівчата, усім дяка. Йогурт в нас у цей раз не вийшов, закип'ятила та відкинула на сир.
    Цитата Допис від FotinaSv Переглянути допис
    Чаще всего делаю на домашнем. Не получалось один раз только с магазинным, но мне кажется, что просто была температура ниже 37. Я всегда на ощущениях делала, сейчас же меряют термометром, чтоб было 37-40, + учитываю банку. Если она холодна, то градус станет ниже.
    Беру домашнее чаще)
    Ранее делала Бифивит, его один раз заквашивают. Потом кефир, йогурт стала брать. Последний раз, вообще сначала заквасила домашним, вчера повторно заквасила магазинным.все ок)
    А по инструкции 1 флакон на 1-3 литра молока идет
    Температура, может, не та была.

Да, кипяченой водой. Вроде бы 1 столовой ложкой, но я наливаю пол флакончика, или чуть меньше и всегда все ок, ТТТ)

Ні, з температурою усе гаразд, відчуттям не довіряла, міняла термометри. Банка тепла ( не гаряча була)
    Все робила, як в минулий раз, тільки молоко інше і закваски 1\2 дози. Мабуть зроблю сьогодні другу половину закваски з магазинного ультрапастерізованого молока.
    Цитата Допис від Helensia Переглянути допис
    Да, есть такой нюанс, тут ещё надо следить чтобы молоко не начало скисать, а то у меня один раз было (из магазинного), один пакет был вскрыт и я из него добавила в свежий, так получилась простокваша вместо йогурта. А домашнее стаканом воды разбавляла, потом кипятила и нормально, правда чуть жиже получался, чем из магазинного.
    И я никогда не делю закваску на 2 раза, всегда делаю из целого флакона, боюсь рисковать.
    Щось мені здається уся сіль в молоці. Воно через 8 годин із закваски тільки но задумуватися почало
    Дзвонила знайомому, що молоко нам продає, говорить, що навіть зняте молоко в нього 2-3 дні не зкисає.
    Він дуже пишається цим. Хочеться вірити, доцент природна здібність їх молока і там нема нічого поганого
    Вони навіть сир роблять на заквасці.

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Цитата Допис від Иришечка77 Переглянути допис
    И у меня полная морозилка и не расходуется. Компотики там, пирог не считаю, мало уходит. А так наморозить наморозила, а куда его пристроить....

Ооооо! А в молоко нужно сахар ложить? Сколько на литр? И еще, Лен, скажи. А если без йогуртницы и без термоса? Как сделать? В одеяло замотать?
    Я часто роблю йогурт просто в каструлі і часто молоко кімнатної температури. Просто ставлю на табуретку біля батареї і разом з батареєю накриваю теплим халатом на ніч. Виходить густий хороший йогурт. І вже в готовий йогурт даю добавки. В мене перетерта з цукром червона смородина, чорниця і суниця на вибір)) виходить солодке і смачне)
    Дяка за відповідь.
    Так, молоко було жирним. З 3 літрів зняла майже 0,5л вершків.
    Пройшло 15 годин, молоко починає ставати густішим. Такі темпи мене зовсім не влаштовують
    Подруга робить на Простоквашино або Смаковенькі, несподіванок не було.
    В мене якось теж за ніч зовсім не загусло. Було просто в одіяло замотане, потім приклала до батареї і накрила і на вечір був шикарний йогурт)

Всім прівєт!

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Huha Переглянути допис
    Добое утро!

Я всегда только это Селянське беру. А не, иногда ферма ультрапастеризованное, когда в варус идти не с руки...
    Наверно, у тебя все-таки списать начало молоко естественным путем. Или ты его прокипятила, остудила и сразу красить?
    Это я половиню бутылочку с закваской. Просто я делаю чисто для Сепаша, 3 баночки из йогуртницы на три дня. Смысл на 600 грамм тратить всю бутылочку бактерий.

Tapatalk
    Мені теж "Селянське" сподобалося. З ним усе вийшло.
    З домашнім моторошно. Дуже жирне. Поставила на ніч в холодильник, зняла вершків багатенько. Прокип'ятила, остудила на балконі. Потім підігріла до 40°
    Ні, як на мене, це дуже велика багатоходівка
    Буду робити з магазинного.
    Востаннє редагував Ж Е К А: 21.01.2017 о 13:44

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від TinkaS Переглянути допис

В мене якось теж за ніч зовсім не загусло. Було просто в одіяло замотане, потім приклала до батареї і накрила і на вечір був шикарний йогурт)

Всім прівєт!
    Привіт, річ у тому, що два дні потому все вийшло із ковдрою, але з іншим молоком.
    Мене батарея дещо засмучує. В нас коли як, інколи руку не можна тримати біля неї. Не звариться ?

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    3 374

Типово

Всем приветы!)

Поставила я наринэ на магазинном молоке. Сделала "по Тинке")))). Жду!) Надеюсь все получится. В следующий раз куплю виво.

Звідки Ви
    Титова, Кирова
    Дописів
    581

Типово

Девочки привет! принимайте в свою компанию, читаю вас периодически, писать как и у всех здесь времени мало. Я Маша сынок Алексей. Нам 6.5 мес.
    Собираюсь с завтрашнего дня прикорм давать, начнем с кабачка (по Самсонке). А как вы вводили прикорм? С чего начинали?

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Привіт, річ у тому, що два дні потому все вийшло із ковдрою, але з іншим молоком.
    Мене батарея дещо засмучує. В нас коли як, інколи руку не можна тримати біля неї. Не звариться ?
    в нас теж батареї гарячі. Ну я не прям так щоб доторкалось до батареї, відстань десь не менше 40 см получається, ще ні разу не зварилось)
    Цитата Допис від Иришечка77 Переглянути допис
    Всем приветы!)

Поставила я наринэ на магазинном молоке. Сделала "по Тинке")))). Жду!) Надеюсь все получится. В следующий раз куплю виво.
    Нумс побачимо що вийде)
    Цитата Допис від marfi18 Переглянути допис
    Девочки привет! принимайте в свою компанию, читаю вас периодически, писать как и у всех здесь времени мало. Я Маша сынок Алексей. Нам 6.5 мес.
    Собираюсь с завтрашнего дня прикорм давать, начнем с кабачка (по Самсонке). А как вы вводили прикорм? С чего начинали?
    Ласкаво просимо! Я Крістіна і синок Артемчик! Мені теж цікаво послухати про початок прикорму, вже не так багато нам лишилось часу до нього))

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Дівчатка повторюсь! Хто дадою 3 користується?) Район кірова?)

Сторінка 338 з 512 ПершаПерша ... 238288328329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348388438 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті