| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Давай еще раз. Со своими деньгами ты можешь делать все что хочешь. Я свои нашей банковской системе не доверяю. Особенно в период национализации крупнейшего банка в стране. И если бы у меня ща были деньги в Привате я бы их вытаскивал любым возможным способом. При том все. Другие банки сейчас тоже по риском. В том числе и государственные. Но это лично мое мнение и я палец о палец не ударю, что бы доказать его лошкам которые банкам доверяют.![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Как раз толпы подобных паникёров и атакуют сейчас магазины с целью закупить соль, сахар, муку и прочее, а всё это из-за банальной безграмотности населения. Предвижу даже появление объяв типа "куплю ваш депозит за 10%" и надуться лохи, к-рые понесут "сдавать" свои депозиты скупщикам.
Дмитрий?
Ага, Ощад самый крутой банк)
валюту никто и никогда не дает, гривна по курсу на день ввода администрации, по чайной ложке в день
предлагается сделать вот что:
новый проект:
1. Статтю 57 Закону України "Про банки і банківську діяльність" (Відомості Верховної Ради України, 2001 р., № 5 – 6, ст. 30 із наступними змінами) доповнити частиною третьою такого змісту:
"Вклади фізичних осіб в інших державних банках гарантуються:
1) у сумі, що не перевищує визначеного відповідно до Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" граничного розміру відшкодування коштів за вкладами, – відповідно до Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб";
2) в межах суми, що перевищує визначений відповідно до Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" граничний розмір відшкодування коштів за вкладами, – державою".
2. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
Ну по фонду понятно, куда топать клянчить денги ,в сам фонд ,а вот держава-это кто? с кого требовать?)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks