Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 277 з 512 ПершаПерша ... 177227267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287327377 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10234, показано з 5 521 по 5 540.

Тема: Дети от 0 до года (том 54)

Звідки Ви
    лівий берег Дніпра
    Дописів
    1 429

Типово

доброї ночі!

приєднуюся до поздоровлень Лєні, Надійці та Степанчику!

Ж Е К А, Gar1 дякую за звіти.

наш парубок вже перейшов на новий рівень, (як каже чоловік) випустили його на підлогу ))) вже його поповзушки не обмежуються навколо своєї осі, повзе руками в перед, в бік, та! - як виходить так і повзе і це за вчора-сьогодні ))) на ліжку вже не залишаю. на дивані залишала, поклала головою до спинки, приходжу, він вже ногами повернувся. лише в кроватку можу покласти. так надійніше )))

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Gar1 Переглянути допис
    Спасибо,лучше.Но ходить
    пока проблемно. Сильно хромаю, хотя есть положительная динамика

Одужання тобі якомога швидшого. Але навіть розтягнення зв'язок гомілковостопного суглобу це довга історія.ю
    Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Ardea Переглянути допис
    доброї ночі!

наш парубок вже перейшов на новий рівень, (як каже чоловік) випустили його на підлогу ))) вже його поповзушки не обмежуються навколо своєї осі, повзе руками в перед, в бік, та! - як виходить так і повзе і це за вчора-сьогодні ))) на ліжку вже не залишаю. на дивані залишала, поклала головою до спинки, приходжу, він вже ногами повернувся. лише в кроватку можу покласти. так надійніше )))
    В нас таж історія. Сидить, сидить, потім раптом кілька нових досягнень.
    Підлога стімулює, по дитині бачу.

Дописів
    1 378

Типово

Цитата Допис від Иришечка77 Переглянути допис
    Ничесе!) Цена всмысле. Может как Lunna говорит купить пульт обычный?
    Lunna мне идею подала, у меня как раз пульт сломался, помою его и дам парню на растерзание))

доброї ночі!

С новыми умелками вас)) теперь глаз-да-глаз нужен

Дописів
    2 701

Типово

доброї ночі!

Молодець який! У нас старша навчiла Aлiсу повзати. Прив'язувала iграшку на нитку i тягнула поперед неї, та тягнулася, процесс пiшов дуже швидко. Зараз вона має цiль навчити малечу ходити. Обв'язує шарфом її пiд груди (десь побачiла) i таскає по кiмнатi, не так шо б Алiсi це допомагало ходити, ала вона дуже рада коли сестричка з нею бавиться, i нiколи не протестує, шо б та не робила)))

Цитата Допис від *zlaya* Переглянути допис
    Lunna мне идею подала, у меня как раз пульт сломался, помою его и дам парню на растерзание))

А я вот, кстати, заметила, что пульты, которые не в ходу (сейчас от кондера) нас интересуют меньше всего, может на нем меньше грязи и он не такой вкусный
    поэтому в раздумьях, может и не пойти)))
    Востаннє редагував Lunna: 18.12.2016 о 23:55 Причина: цукенгшщзхїфівапролджє

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    3 374

Типово

Цитата Допис від Lunna Переглянути допис
    Молодець який! У нас старшая навчiла алiсу повзати. Прив'язувала iграшку на нитку i тягнула поперед неi, та тягнулася, процесс пiшов дуже швидко. Зараз вона маe цiль навчити малечу ходити. Обв'язуе шарфом пiд груди (десь побачiла) i таскае по кiмнатi, не так шо б алiсi це допомагало ходити, ала вона дуже рада коли сестричка з нею бавиться, i нiколи не протестует, шо б та не робила)))

А я вот, кстати, заметила, что пульты, которые не в ходу (сейчас от кондера) нас интересуют меньше всего, может на нем меньше грязи и он не такой вкусный
    Меньше всего интересует потому, что ты ж его не так часто в руки берешь как рабочий. Соответсвенно и реакция такая. Вижу, понимаю, запоминаю. ))))

Звідки Ви
    пр. Слобожанский
    Дописів
    9 005

Типово

Доброе утро!!!!

Jasmine_l - Макарчика с 5-ти месяцами!!!!

Звідки Ви
    центр
    Дописів
    3 368

Типово

Привет! Поздравляем Макарчика!!!
    По поводу врачей: вспоминаю нашу участковую, к которой я в первый раз пришла с маленьким Даником (первым): мы ждали в коридоре 20 минут, пока она с знакомой решат, какие коммунальные платежи ей нужно оплатить, какие уже оплачены. Сам прием длился до 10 минут, на все вопросы был ответ "оно вам не надо". Во второй раз я к ней пришла в 3 месяца, т.к. в 2 месяца нас не было в городе, я ее предупредила и задала пару вопросов, но ответы не получила. Мы пришли в день здорового ребенка, рядом с нами сидел кашляющий подросток. Она, видя малыша на руках, вначале приняла подростка, а потом уж нас, отправив сразу на прививку без каких-либо консультаций (мой первый родился раньше срока и с недостаточными показателями). Поэтому когда она появилась после рождения Давида, я ей сразу предложила не встречаться, а написать заявление, что буду наблюдаться в другом лечебном заведении (у нас и поликлиники-то толком нет, то ли 1, то ли 2 детских врача и 1 медсестра - и все). Когда я познакомилась с педиатром, которая сейчас ведет моих детей, я была поражена ее вниманием к деталям и компетентностью, несмотря на молодость. Да, к ней я с удовольствием ношу младшего, мой старший постоянно говорит ей о том, как он ее любит - для меня это показатель. И да, у врачей коммунальных заведений большой загруз (один мой знакомый стоматолог говорил, что должен принять за смену с 9 до 13.30 17 пациентов), но все зависит от человека, его желания исполнять свои обязанности и многих других факторов.

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    3 374

Типово

Всем приветы!)

Цитата Допис від Оля63 Переглянути допис
    Доброе утро!!!!

Присоединяемся!))) Умелок и улыбок!)))))

ЖЕКА, Ardea - с новыми умелочками вас!))) Молодчинки детки. Я помню эти ревизии шкафов)))). Это нечто!
    ЖЕКА, забываю сказать тебе про Татьяну (ты спрашивала). Нет, не из поликлиники. Это другая Таня, но тоже хорошо делает массажи. У нас очень хорошие результаты после ее сеансов. Я довольна!

А у нас новая умелочка - лежа на животе поджимать ножки к животу (а-ля жабка))). И при этом лыба до ушей!))
    Востаннє редагував Иришечка77: 18.12.2016 о 14:30

Дописів
    694

Типово

Доброе утро!!!!

Присоединяемся! Расти здоровыми и сильными!

Звідки Ви
    Победа-6
    Дописів
    496

Типово

Цитата Допис від riola Переглянути допис
    Сури, липикар бальзам? такой http://www.ru.laroche-posay.ua/produ...Р-p11952.aspx
    Он самый
    Из насекомых уважаю только самку богомола... Молодец баба!.... Полюбила, соблазнила, съела и забыла...)))))))

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Всім привіт! Макарчика з п'ятірочкою!
    Діточок з новими вміннями)

Дописів
    11 645

Типово

Цитата Допис від TinkaS Переглянути допис
    Всім привіт! Макарчика з п'ятірочкою!
    Діточок з новими вміннями)
    Кристина,
    кто у вас участковая педиатр? довольна ты ею?

Дописів
    1 378

Типово

Цитата Допис від Lunna Переглянути допис
    У нас в ход идут все)) как это - пульт и без внимания?
    Доброе утро!!!!

Присоединяемся!

Ир, с новой умелочкой)

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    3 374

Типово

Цитата Допис від *zlaya* Переглянути допис
    У нас в ход идут все)) как это - пульт и без внимания?

Присоединяемся!

Ир, с новой умелочкой)
    Спасибочки!))))

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Иришечка77 Переглянути допис
    Всем приветы!)

Присоединяемся!))) Умелок и улыбок!)))))

ЖЕКА, Ardea - с новыми умелочками вас!))) Молодчинки детки. Я помню эти ревизии шкафов)))). Это нечто!
    ЖЕКА, забываю сказать тебе про Татьяну (ты спрашивала). Нет, не из поликлиники. Это другая Таня, но тоже хорошо делает массажи. У нас очень хорошие результаты после ее сеансов. Я довольна!

А у нас новая умелочка - лежа на животе поджимать ножки к животу (а-ля жабка))). И при этом лыба до ушей!))
    Ясно, бо я була трішки здивована. Наша Тетяна зараз не горить бажанням ходити по домівках.
    Ледве домовилися на третій курс вдома ( до цього робили в поліклініці), бо не хочу взимку ловити заразу.
    Не хочеться міняти, бо мені подобається і відношення, і результати.
    Через тиждень після масажу поповзли, а потім сіли.

З новим досягненням, то ви незабаром на пузіку почнете повзати

Макарушку із даткою!!!! Міцного здоров'я і нових досягнень.

Звідки Ви
    пр. Слобожанский
    Дописів
    9 005

Типово

Доброе утро!!!!

Lилёк - Алексейчика с финишной!!!!
    Сури - Миланчика с 10 месяцами!!!

Звідки Ви
    пр. Слобожанский
    Дописів
    9 005

Типово

Дописів
    3 346

Типово

Доброе утро!!!!

Lилёк - Алексейчика с финишной!!!!
    Сури - Миланчика с 10 месяцами!!!
    Присоединяемся! Деткам здоровья и радости!

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Добрий ранок всім!
    Олексійчика і Міланчика з датками!
    Всіх з святим Миколайчиком!
    Ох в нас сьогодні ніч... з 4 години поїли і кве кве кве до самого ранку
    Цитата Допис від Gar1 Переглянути допис
    Кристина,
    кто у вас участковая педиатр? довольна ты ею?
    В нас Купрін. Ну не можу сказати шо прям він такий уважний) прийшли все ок допобачення) коли нам нігтик наколов пальчик я йому звонила питалась чи треба в чомусь пальчик замочити, він сказав "ну в чому там можна? В солі чи в чому?"))) Сусідка казала шо він часто каже що ви самі все знаєте)

Сторінка 277 з 512 ПершаПерша ... 177227267268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287327377 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті