Подскажите, раньше была темка по продаже детских товаров б\у (не вещи), что -то не могу ее найти, может есть у кого-то ссылочка?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Подскажите, раньше была темка по продаже детских товаров б\у (не вещи), что -то не могу ее найти, может есть у кого-то ссылочка?
Володенька такой молодец!!!!!
Привет!
Степу, Лену и Надежду с датками! С нетерпением ждём отчетики, особенно нашего однодатника
Володя замечательный малыш, такой славный!
Сегодня узнала, что молочную кухню с нового года закроют, тюююю, мы только распробовали![]()
Добридень, дівчата
Стьопу та Надійку з датками.
Лєно, Володя - супер, а ти надзвичайна мати. По собі знаю, скільки треба вкладати в дитину, якщо стикаємося з такими проблемами.
Так, соска- головний ворог ГВ, особливо якщо з ним проблеми.
Досі виконую Олін наказ, ніяких сосок вдома.
Навіть догодовувала з пальця або біля грудей.
Моторошно, але воно того стоїть.
В мене антірекорд був +100 за два тижні. Догодовувала після годування сумішшю. Головне не користуватися для цього соской.
Приватний педіатр мене вразила, порадивши перейти на штучне вигодовування, начебто в моєму віці молоко в багатьох випадках неякісне. Після цього відвідую дільничного лікаря.
Іноді буває і по дві дитини в кабінеті, але це не завжди залежить від лікаря.
Іноді доводиться за 4 години приймати по 30-50
Яким би профі він не був, приймаючи по 40 дітей за прийом, краще не вийде.
Вчора була на роботі, сидить 1 лікар на прийомі замість 5. Прийняла вона за 3 години 53 пацієнта. Я так розумію, треба прийняти 20 -25 і збиратися додому. Лікарі в державних установах також заручники сітуації. Бо, коли спробували вести прийом за записом (як належно не більше 25 пацієнтів -це теж забагато) черга відразу розтягнулася на 2-3 тижні і почалися скарги.
+ Багато разів. Вірно так, як усім зручно.
Востаннє редагував Ж Е К А: 17.12.2016 о 17:39
Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...
Всім привіт!
Лєночку, Надійку і Стьопочку з датками! Здоров'я і позитивного настрою діткам іїх батькам!
Володя - маленький гарнесенький джентельменчик)))
Усім дяка за вітання.
Нам 7 місяців
Вага 7250(+650), зріст 66(+1), 3 зуба(+1)
ГВ+ додали прикорм. Їмо рисову кашу від 50до150мл за настроєм.
Їмо (переводимо) печиво. Дитяче хейнц не сподобалося, гризе Марію з Сільпо ( Іспанія, власний імпорт).
В цьому місяці в нас прорив. Почали сідати, повзати на карачках та ставати навколішки.
Говоримо "даті" і тягнемо рученята, щоб показати, що саме. Подобається гратися в стільці, на килимку. Іноді до 30-40 хвилин бавить себе в ліжечку.
Вчора дотягнулася, гуляючі в ліжечку, до шухляд комода і зробила там ревізію. Оооо, як там всього багато!!!
Дивувалася разом із донечкою
Слухає книжки та роздивляється малюнки. Хвилин на 5 нас вистачає
Дуже подобається гратися із старшою сестрою. Дивний вік! Вже сидить, повзає, але ще не ходить. Казка!
Детская обувь в наличии - сапоги, тапочки, мокасины, кроксы
Привет! Леночку, Наденьку и Степочку - с датками!
Вовчик - красавчик! Молодец мама!
Всем привет!
Степу и девчонок с датками! Расти здоровыми и радовать родных.
Жень, человек либо безразличен, либо нет и это не зависит от усталости или профессии, это натура такая. В какой бы запаре я не была, я никогда не откажу в помощи другому, ведь завтра на его месте могу оказаться я. А ведь к врачам мы зачастую именно за помощью приходим, иногда в отчаянии! И если чем-то можно рискнуть, то здоровьем рисковать страшно, лично мне, поэтому самолечением никогда не занимаюсь, иду к специалисту, и очень грустно, когда приходишь, а ему до тебя нет дела. Я понимаю, что все мы люди, у всех бывает плохое настроение, проблемы в семье и т.п., но когда человек на работе, он должен делать свою работу хорошо, а не лишь бы как...хотя бы стараться, что бы так было. То, что не хватает кадров, маленькая з/п и т.д меня, как пациента, не должно волновать, это не мои проблемы. К примеру, моя педиатр тоже бывает в запаре, приходим к ней, а у нее пар из ушей идет, тем не менее, она всегда улыбнется, уделит время и хотя бы попытается помочь, хорошо или плохо это уже второй вопрос. Прием у нее проходит очень быстро, все четко и по делу, но меня это вполне устраивает (как для бесплатной медицины), ни один заданный вопрос не остался без ответа, из кабинета меня тоже никто не гонит, хотя у нее тоже частенько бывает несколько участков, кто-то то болеет, то на курсах, то еще где-то. Если не смогла к ней попасть, дозвониться, она обязательно перезвонит или напишет, уточнит, все ли в порядке, потому что ей не безразлично, мне-то она ничего не должна. И денег, к слову, я ей ни разу не давала, просто человек старается делать свою работу хорошо и это правильно, как на мой взгляд, особенно, если ты врач!
Согласна.
У нас сначала была педиатр отменный, ее все любят, потому что всегда все по делу расскажет, ничего лишнего не назначит, внимательно все посмотрит, послушает. Потом наш участок перебросили другому педиатру... это ужас! я пришла первый раз на прием, а она сидит чистит чайник и болтает с медсестрой о своем. И заявляют мне обе: так, вам 7 месяцев, это без осмотра врача, только медсестра... в 8 месяцев аналогично... про прикорм мне такое рассказала, что я выбежала из кабинета и перекрестилась (из учебника по педиатрии времен ссср)... И вот у первой загрузка огромная, она всегда уставшая, в мыле, но внимательная, а вторая на расслабоне, по ее поведению так и читается "как платят, так и работаю"
Детская обувь в наличии - сапоги, тапочки, мокасины, кроксы
Ніхто не говорить про байдужість, але ще за радянських часів у дні здорової дитини в кабінеті приймали по дві мами з дітьми одночасно майже всюди.
Дуже нагадувало конвеєр. Тоді я обурювалася, мені не дуже подобалося, що діагноз моєї дитини обговорювали в присутності сторонніх осіб. Тепер розумію, лікар та медична сестра працюють в дві пари рук не із своєї примхи, інакше не встигають.
Ганьба тому чиновникові, котрий розраховує час на прийом одного пацієнта 6-12 хвилин.
Читаю тему, в багатьох постах пишуть, що державна медицина = нізкоякісна.
Заробітну платню залишимо за межами нашої розмови. А кадрове питання, нажаль, понад усе б'є по якості праці і тому не в останню чергу буде відбиватися на пацієнтові, нажаль (ще раз).
Не може якісно працювати людина, що приймає 10 пацієнтів за годину, від слова зовсім.
Скажу про себе, після 3-8 викликів до приходу на амбулаторний прийом я під кінець останнього, якщо це навіть 30 пацієнт, вже працюю на автопілоті.
25 пацієнтів- це граничне навантаження. Є якісь межі людської витривалості. Вчора приймала дуже непогана лікар, але стати у неї тим 53 чи навіть 49 пацієнтом я особисто не хотіла б. Щоб було якісне обслуговування, лікар повинен зупинитися на тому 25 пацієнтові, яким би він (лікар) гарним не був. І далі це головний біль не лікаря і тим паче пацієнта, а головного лікаря, як забезпечити прийом людей, які потребують допомоги.
Та ж сітуації, нажаль, і в приватних клініках. Вас приймає лікар, що відпрацював вже повний робочий день і працює по 10-12 годин на добу 6 днів на тиждень.
Я зараз не говорю про байдужих, халатних лікарів, тільки про тих, хто намагається працювати якісно понад усе.
Востаннє редагував Ж Е К А: 17.12.2016 о 23:28
Gar1, Лен! Как нога?[/QUOTE]
Спасибо,лучше.Но ходить
пока проблемно. Сильно хромаю, хотя есть положительная динамика
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks