Тинка, моб. Мозговой, если хотите, могу Вам в лс отправить. Её хвалят, говорят, что для деток до года она супер спец. А чего Вы решили к неврологу идти? Опять наш Повещенко симптомы просмотрел?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тинка, моб. Мозговой, если хотите, могу Вам в лс отправить. Её хвалят, говорят, что для деток до года она супер спец. А чего Вы решили к неврологу идти? Опять наш Повещенко симптомы просмотрел?
Наш мінізвітик!)
Артемчику 3 місяці! Ох який вже дорослий...
Вага 5900 (+1200)
Ріст 63 (+5)
ГВ
Памперси наразі дада (екстра софт зовсім не сподобались, чоловік пішов шукати преміум софт)
Розпорядок доби,їмо - 5-6.00, 8.00, 10.00, 12.00, 15.00, 18.00, 20.00, 23.00
прогулянка 13.00-15.00
до прогулянки гуляємо, на дворі засипаємо і спимо до 20.00 з переривами на поїсти) в 23.00 купаємось їмо і спимо майже до ранку)
Наші вміннячка: тримаємо голову, 2 раза вийшло з бочка перевернутись на животик, на бочок повертаємось з допомогою або якщо добре потужимось, але більше нам довподоби лежати на спинці. Знайшлися наші руці) любимо правий кулачок смоктати а лівою руцьою дьоргати себе за волоссячко)купили квадратний дитячий коврик над яким дві дуги і на них висять іграшки, так вот Артемчику дуже він подобається лежить усміхається іграшкам, почав до них тянути руці і штовхати їх. Повзає на спині і попі)) за ніч декілька раз перетягую його бо доповзає до бильця і втикається в нього головою) крутиться, часто просипаюсь а він по діагоналі спить)) відпирається ножками, пінімає спинку і стає мостіком) агукає ейкає, видає дельфінячі звуки, а коли йому кажеш "скажи агу" і він повторяє так тихо і виразно, то дуже тішиться що в нього вийшло))) любить щоб його носили личком від себе і він все розглядав, уважно розглядає маму з татком) декілька днів назад почав розглядати нашу собачку Роксі) любить телевізор) в нас підвісний на стіні в спальні, і зранку в 8 коли вже забираю до нас в ліжко то мама з татом сплять а Тьомка лежить між нами і дивиться мультики))) і ще любить кататись калачиком, це коли ручки і ножки збираються на животику і вліво вправо крутимось на пеленочці)
ніби все, а може щось і забула)
вибачайте за багато букв)
до мене на ти)
напиши будь-ласка тел. в лс. Ну ми ж були в повещенко минулого місяця, він нам прописав ноту, магне і аромотерапію, ну так як ми купили зразу ліки по неопитності, то вирішили давати, але давали не в тих пропорціях що він сказав а так як по інструкції (нота по 1 каплі, а він нам по 4 прописав), правда давали так, то дали то забули. але ножка перестала трястись, ручки чуть чуть лишились і тільки коли нервується. сьогодні були в нього, він і каже що не подобається йому як ручки трясуться і прописав один препарат який по інструкції дається діткам від 1 року і по відгукам він не дуже і другий препарад БАД... тому я вже вирішила підемо до іншого лікаря, перш ніж знову купляти препарати і пічкати ними масіка
...
Востаннє редагував TinkaS: 01.12.2016 о 20:58
TinkaS спасибо за отчет, такой пупс смешной, красотун, ттт на вас, растите здоровые!!!
Иришечка77, сыночек вырос и растет достойным мужчиной, такое это ми-ми-ми![]()
Ира, сын - настоящий молодец!!! Благодарные дети на вес золота))
TinkaS, спасибо за отчет, Артемка классный такой))
Всем привет!
Новеньким добро пожаловать!
TinkaS спасибо за отчет, Артемчик, такой забавный малыш!!!
Иришечка77 Сын молодец, настоящий мужчина!)))
Можно и мы похвастаемся?) мы еще ни разу не показывались, а сегодня нам несколько наших фото с фотосессии новорожденного прислали
....
У меня после кс гемоглобин упал до 89, так у меня и голова кружилась, звезды ловила и пошатывало.
Девочки, всем большое спасибо, про кормления поняла! (вроде бы)
*zlaya* , я не опытная, мне почему-то всегда кажется, что он хочет кушать, я не учла момент, что ему действительно может быть жарко или холодно. Насчет скучно, хочет внимания, я думала, что хотеть внимания начинают в более осознанном возрасте, месяцев так с 2х. Вот такая я мама
Девочки, а детки в возрасте до 1 месяца практически спят всегда, да? Или это зависит от темперамента малыша?
спасибо, сегодня вроде норм. У меня температуры не было. нащупала затвердение, убрать его за ночь не смогла((( сейчас правда еще в месте гже был застой есть неприятные ощущения, но надеюсь, что это остаточные явления.
По неврологу наблюдаемся у Чумак. Попали случайно. Девочка в теме неврологов отдавала свою запись на след. день. Так и попали. Кстати, неделю назад тоже видела отдавали запись к Чумак.
Даше и Ванечке добро пожаловать! я-Оля, Дочь-Вероничка.
Стараюсь чтобы одна грудь дежурила 2.5-3 часа.
Иришечка77, какой же сынуля молодец! это так приятно.
TinkaS Кристина, спасибо за отчетик и отличные умелки! они сейчас становятся такие забавные)
п.с. Отвлекла моя карамелька...Артёмчик красавчик! Мимика бесподобная)
Востаннє редагував riola: 01.12.2016 о 00:18
які дітки всі чудові!)
ось дивлюся на фотосессію новонародженого, і як жаль, що ми таки не зробили собі таку ж.
але нічого)
я все не не дійду до обробки у вигляді альбому чи ще якось фотосессію коли була вагітна)
а ще ми в 4 та 11 місяців фотографувались на профі)
Іро, це так чудово! Добре коли такі хлопці, майбутні чоловіки ростуть! Є надія... (
Всіх діточок з датками)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks