| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вопрос о либерализации визового режима для Украины и Грузии не внесен в повестку дня октябрьской сессии Европарламента
Полный текст читайте здесь: https://www.rbc.ua/rus/news/evroparl...476208753.html
Интересно, Петя еще недели считает до безвиза?
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
К сожалению даже безвизовый режим не означает свободное перемещение по Европе для нас.
Востаннє редагував Monako1989: 24.10.2016 о 12:35
Квалифицированные работники из Украины ukrainieciai.lt
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
монаковець...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Так отдельные предметы? Или обучение взагали? Или таки это издержки отдельных доцентов-профессоров? Знавал я одного (азербайджанец), так он и по-русски с трудом говорил, но мужик умный, на сколько знаю до недавнего еще лекции читал.
ПС отредактировал, убрал ВУЗ, чтобы человеку не икалось, он таки работает до сих пор.
Відсутність загальної україномовності в усьому.
Це тільки рашисти говорили, що раз вони дозволяли у школах пару уроків на тиждень української мови, та відповідні курси у ВНЗ на вчителів української до шкіл, то ніякого притиснення української і не було.
А раз в українських ВНЗ природознавчі науки ведуться 50 на 50 відсотків як українською, так і російською, то це притиснення російської мови і за це потрібно вводити танки в Україну і українцям різати горлянки!
Нацисти, вони там усі, типа...
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Я понял, все в загали и никаких фактов.
По школам тоже самое будет? Вы там про Левобережный говорили? Нашел на карте цельных три школы на л-3: 135, 138, 147. Так какие из них русские? 50/50 уже не выходит, неужели украинская только та, что имени Черновола?
ПСЕсли пойти от обратного и не брать в расчет ваши мнимые 50/50 - вы признаете притеснение русского?Це тільки рашисти говорили, що раз вони дозволяли у школах пару уроків на тиждень української мови, та відповідні курси у ВНЗ на вчителів української до шкіл, то ніякого притиснення української і не було.
Востаннє редагував Большой Боб: 11.10.2016 о 22:54
Вот мне интересно, это спорт такой - прикидываться то глухим, то немым ?
Только что по телевизору главный пропогандон Стець - Кніпка друк отсутня.
Мамочка моя...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks