| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Цікаво, а самі власники подібніх закладів про парковки для цих самих закладів на етапі "хочу тут гендель/офис/etc" щось думають?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Ну парковку оформлять нужно еще вроде как в ДАИ или где там. И знак ставить что она ихняя. И я так понимаю не даром.
Предлагаю запретить БЧЖ и крутые рестораны. Чего мелочится.
ЗЫ а с каких это пор запрещена парковка не тротуаре?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Юр, не згодна з "яке йшло таке й здибало" в руслі створення довгострокових умов життя. власнику дали дозвіл на будівництво або попри встановлених норм, або він порушив і побудував не те/так. перша відповідальність на тих, хто дав дозвіл/ввів в експлуатацію. ці служби - умовні паркани та стовбчики для власників з бажанням витягти прибутки з кв. метру. а штрафи- покарання.
Востаннє редагував Rоlа: 08.10.2016 о 20:36
Я не совсем понимаю почему карман должен Косту принадлежать? И кто сказал, что он не проектировался с учетом ресторана? Реконструкция набережной и строительство Коста велись одновременно, думаю тот длинючий карман ради него и сделали, ибо те кто ходят в парк там машины никогда не ставят, а других развлечений там нет.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
ресторан преміум класу повинен мати парковку з розрахунку на кількість гостей та кількості населення , або, якщо через локацію є заборона на створення паркомісць, загальна повинна вміщувати парк, набережну, ресторан, оглядову.
мені ще не набридло повторювати. навіть ще не роздратована.
Тут рестораны премиум но с парковкой-швах
![]()
Лично я не в принципе не понимаю как можно в ресторан приезжать на авто.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks