Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 378 з 1506 ПершаПерша ... 2783283683693703713723733743753763773783793803813823833843853863873884284788781378 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 30110, показано з 7 541 по 7 560.

Тема: Борис Филатов

texas
    Guest

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    Не знаю. что там возле Коста, а вот возле Рио вчера красовались шесть БЧЖ, седьмой подъехал к "одуванчику", но видимо передумал (или аппетит пропал), развернулся, сиганул с бордюра прямо на перекрестке с Серова и уехал...
    ПС и когда уже вырастет забор возле "пирамиды" у оперного?
    Ага, тоже вчера видел БЧЖ возле Рио.
    Местным царькам насрать на законы и на других людей.
    Кто бы сомневался.

texas
    Guest

Типово

Жаль что новая подиция предпочитает не связываться с этими царьками. Или боится. Как и старые гаишники.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від texas Переглянути допис
    Жаль что новая подиция предпочитает не связываться с этими царьками. Или боится. Как и старые гаишники.
    Не думаю, что просто боится
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від A_L_E_N_A Переглянути допис
    поліція через 2 кроки.... машини припарковані на тротуарі.... мабуть тільки паркан...
    ну то будемо мислити категоріями парканів.

Дописів
    39 400

Типово

Эта проблема во всем мире так решается, только там не заборы, а столбики ставят.
    у мене інша картину світу - спочатку умови, потім обмеження та покарання порушників. нє, ну якщо піпл у масі бачить вирішення проблеми у парканах- то дайошь паркани піплу!

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від A_L_E_N_A Переглянути допис
    поліція через 2 кроки.... машини припарковані на тротуарі.... мабуть тільки паркан...
    ще раз процитую з питанням- ви звернулися до поліціі через порушення, яке бачили?

скільки з вас, ідейних парканів, витратили свій час на звернення до поліціі, коли бачили авто, припарковане меньш за 10 метрів до пішоходного або припаркованого на тротуарі?
    ну просто цікаво.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    у мене інша картину світу - спочатку умови, потім обмеження та покарання порушників. нє, ну якщо піпл у масі бачить вирішення проблеми у парканах- то дайошь паркани піплу!
    Я не знаю какая картина у Вас, но во всех странах, скажем Европы (мы ведь на нее равняемся), в местах, где есть соблазн припарковаться или поехать по трамвайной линии вкопаны столбики. Заборчики, к слову, тоже встречаются, только они обычно черные и не бросаются в глаза, как наши национальные. Вот забор https://goo.gl/maps/Vxo2UCfvfFK2 А вот столбики https://goo.gl/maps/NQuCL2wjQ9y https://goo.gl/maps/nr5qtipG4552
    Востаннє редагував Большой Боб: 08.10.2016 о 18:08

Дописів
    39 400

Типово

Я не знаю какая картина у Вас, но во всех странах, скажем Европы (мы ведь на нее равняемся), в местах, где есть соблазн припарковаться или поехать по трамвайной линии вкопаны столбики. Заборчики, к слову, тоже встречаются, только они обычно черные и не бросаются в глаза, как наши национальные. Вот забор https://goo.gl/maps/Vxo2UCfvfFK2
    не розумієте суть посту, який коментуєте? так само не розумієте, що є причини, а є наслідки, тому урапарканам. ви їздили авто Європою? я їздила, тому не з теорії знаю, як там " в мірє" за предметом розмови. в Європі створюють умови - парковки, так, треба пройтися і навіть проїхати трамваєм, а вже потім обмеження стовбчиками, і покарання штрафами.

урапарканам- наслідки, причина- хронічна звичка вирішувати проблеми заборонами, а не плановими умовами. немає простих рішень для створення довгострокових умов життя та звичок населення. не-ма-є.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

не розумієте суть посту, який коментуєте? так само не розумієте, що є причини, а є наслідки, тому урапарканам. ви їздили авто Європою? я їздила, тому не з теорії знаю, як там " в мірє" за предметом розмови. в Європі створюють умови - парковки, так, треба пройтися і навіть проїхати трамваєм, а вже потім обмеження стовбчиками, і покарання штрафами.

урапарканам- наслідки, причина- хронічна звичка вирішувати проблеми заборонами, а не плановими умовами. немає простих рішень для створення довгострокових умов життя та звичок населення. не-ма-є.
    Во про условия к чему? Возле Рио и Коста нет условий? Возле Оранжиреи нет условий? Я пол Франции на авто проехал и что? Столбики там повсеместно и парковок в центре Париже зачастую не хватает. Помниться пришлось три круга накрутить, чтобы возле гостиницы парконуться.
    К слову опять про Милан, нашел на картах интересную вещь. Вот как выглядела местность раньше https://goo.gl/maps/NCvxKodCQuM2, потом вкопали столбики и воаля https://goo.gl/maps/KSkCxwZywG22

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 315

Типово

Заборы и столбики в Европе встречаются повсеместно. Дабы избежать соблазна. И это нормальная практика. Поэтому лелеять надежду на то, что у нас отчего-то вдруг появится поколение, которому это будет не нужно и они сами не будут ничего нарушать - глупо как минимум.

Звідки Ви
    вул. Шнеєрсона
    Дописів
    8 454

Типово

ще раз процитую з питанням- ви звернулися до поліціі через порушення, яке бачили?

скільки з вас, ідейних парканів, витратили свій час на звернення до поліціі, коли бачили авто, припарковане меньш за 10 метрів до пішоходного або припаркованого на тротуарі?
    ну просто цікаво.
    я вже 2 місяці воюю з відділом Міськвиконкому з приводу МАФ-а встановленного біля мого будинки з порушенням усіх норм.... ніччю, після "зносу" МАФ-ів на лівому березі.... і казок як їх звозять на штрафмайданчік.... Я тепер знаю що таке "штрафмайданчик".... Вже декілька відписок від Р. Мороза отримала.... А як все складно розповідає в соц.мережах, та на ТВ....
    Я тепер бачу рішення тільки через паркани....
    Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры

Дописів
    39 400

Типово

Во про условия к чему? Возле Рио и Коста нет условий? Возле Оранжиреи нет условий? Я пол Франции на авто проехал и что? Столбики там повсеместно и парковок в центре Париже зачастую не хватает. Помниться пришлось три круга накрутить, чтобы возле гостиницы парконуться.
    К слову опять про Милан, нашел на картах интересную вещь. Вот как выглядела местность раньше https://goo.gl/maps/NCvxKodCQuM2, потом вкопали столбики и воаля https://goo.gl/maps/KSkCxwZywG22
    і то. що спочатку умови -парковки, а потім стовбчики та паркани. не вистачає в центрі - паркуйся подалі і на трамвайчику. біля косту -немає умов, стартово. у місті взагалі проблема з організованими площадками для парковки.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 565

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    Та зрозумів. А чого ви там ходите? Там якщо не живеш то хіба в укртелеком гг
    Чего это? Я в Мимино и из Мимино так хожу)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

і то. що спочатку умови -парковки, а потім стовбчики та паркани. не вистачає в центрі - паркуйся подалі і на трамвайчику. біля косту -немає умов, стартово. у місті взагалі проблема з організованими площадками для парковки.
    Возле Коста нет условий Вы тут рассказываете про то, что по Европе катаетесь и при этом утверждаете что возле Коста нет условий? Огроменный карман это не условия? https://yandex.ua/maps/-/CZgQQ4Mt Боюсь вы в Европе вообще не были, ибо о таких "отсутствующих" условиях там многие рестораны только мечтают.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 565

Типово

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Marko Переглянути допис
    Заборы и столбики в Европе встречаются повсеместно. Дабы избежать соблазна.
    И это нормальная практика. Поэтому лелеять надежду на то, что у нас отчего-то вдруг появится поколение, которому это будет не нужно и они сами не будут ничего нарушать - глупо как минимум.
    нормальна, яким боком до ситуаціі в України? це як приміряти реформи інших країн на себе, ну от просто взяти класичну сукню королеви і вдіти на пересічну.
    послідовність рецепту гарного борщу наступна- спочатку бульон, потім інше. і не дай боже повар зварить бульон останнім. буде покараний.)

німці - закон, умови за для виконання законів, правила (вимоги по кількості паркомісць біля ресторану, або жорстка заборона пм відносно локаціі розташування), обмеження (паркани, стовбчики), покарання - це і є послідовне виховання звичок населення. постсовкові поляки змінювали середовище за цим рецептом.

наш варіант- дозволи на будівництва ТЦ з явною невідповідністю. кв.м до кількості паркомісць, дозвіл на будівництво Коста з явною логістичною жопою як для авто так і для піших, не планувалися і не плануються паркплощадки та паркінги за розвитком районів, виправлення ситуаціі - паркани.
    Востаннє редагував Rоlа: 08.10.2016 о 18:57

Дописів
    39 400

Типово

Возле Коста нет условий Вы тут рассказываете про то, что по Европе катаетесь и при этом утверждаете что возле Коста нет условий? Огроменный карман это не условия? https://yandex.ua/maps/-/CZgQQ4Mt Боюсь вы в Европе вообще не были, ибо о таких "отсутствующих" условиях там многие рестораны только мечтают.
    я ж писала, що треба пройтися або проїхати трамваєм від парковки. не помітили?

біля Косту немає умов.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

я ж писала, що треба пройтися або проїхати трамваєм від парковки. не помітили?

біля Косту немає умов.
    Повторяю вопрос: карман на машин 20 с одной стороны и машин на 5-7 (с учетом остановки) с другой. Какие еще нужны условия? Въезд прямо в ресторан?
    ПС при этом проехать трамваем от парковки в Европе это нормально.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 565

Типово

Так карман перед и после есть. Как это нэма умов??
    Только организовать проход с кармана на тротуар и все.

texas
    Guest

Типово

Какие условия вам нужны?
    Я работаю в центре.
    Развлекаться приезжаю в центр.
    И я никогда не ставлю машину на тротуар или под запрещающий знак.
    Да, иногда я долго наматываю круги, прежде чем найду свободное место. Иногда приходится ставить за квартал или даже два, и пройтись пешочком.
    Я правильно понимаю, что согласно вашей картине мира, я могу не заморачиваться, и ставить машину там где мне будет наиболее удобно?

Сторінка 378 з 1506 ПершаПерша ... 2783283683693703713723733743753763773783793803813823833843853863873884284788781378 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті