Нацистське бидло ніяк не заспокоється...![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нацистське бидло ніяк не заспокоється...![]()
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Ну ты, сразу видно, в курсе дела. Хроник? Давно на игле?
Только у тебя, видать, за годы лечения, к аминазину резистентность появилась, т.к., судя по всему, тебе он уже не помогает.
В твоем случае нужно будет пробовать прикладывать камешек к головушке. С размаху, да.
Хотя, сомневаюсь, что и это поможет...![]()
Виключно для Вас 15й рік
http://most-dnepr.info/press-centre/archives/117950.htm
http://dp.vgorode.ua/news/sobytyia/2...y-holosovanyia«За» переименование 28,5% граждан, порядка 66% категорически против данной инициативы и более 5% затруднились с ответом», - заявил он.
Якщо у Вас є інші результати опитуваннь, то будьласка, дайте посилання на них.Цифры говорят сами за себя: согласно последнему социологическому опросу более80% днепропетровцев против того, чтобы их город получил новое имя. Более 7,5%считают, что с переименованием нужно повременить, но есть и 10,5%, которые уже вовсю придумывают городу новое название. Еще чуть более полтора процента к этой теме равнодушны.
Мои растения: http://forum.gorod.dp.ua/album.php?u=6449
А яка різниця? Закортіло людині фотку оприлюднити...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ну, хотя бы, такого рода сентенциями "чим тут цвiрiнькати краще йди на вокзал і купи квиток на поїзд до Санкт-Петербурга. "
Какое право у этого "игоря" так драматично и безапелляционно навязывать свое мнение? Это, ведь форум, тут люди с разными точками зрения дискуссируют, а то, как высказывается "Igor K" недопустимо и "достало".
Comprenez-vous?
Коментуючи ваші "70 відсотків проти" : мабуть, добрі люди про це вже неодноразово згадували, але нагадаю і я ще раз про один схожий процес, який відбувався років 70 тому.
Важливою особливістю процесу денацифікації Німеччини і Японії було те, що його провела окупаційна влада, тобто зовнішні сили, і в стислі терміни. Якби питання було винесене на обговорення як у нас, через 25 років після закінчення війни, то майже напевно розгорнулась би тривала дискусія. Наприклад, доводили б , що Шпеєр, Шахт - всього лише архітектор і економіст ; Хорст Вессель - не активіст, а жертва режиму і т.д. У великій пошані були б лозунги "зате нас боялись", згадки про стабільність, порядок, відсутність безробіття, масштабне будівництво за часів попереднього режиму. Як головний аргумент - що перейменування не на часі, бо першочерговою проблемою є відновлення економіки і подолання післявоєнної розрухи. І 70 відсотків були б проти, бо це, мовляв, створює незручності.
Українська влада натомість не займалась цим питанням, бо була представлена бувшими комуністами, або ( в 05 -10 роках ) не приділяла йому належної уваги. Заслуга влади нинішньої в тому, що вона нарешті розпочала цей процес. Причому процедура була витримана на належному рівні: був прийнятий закон, оголошений список для перейменування, громадянам надана можливість протягом півроку внести свої пропозиції на зібраннях, слуханнях, в пресі і т.д.
Тобто, підсумовуючи:
1. необхідність декомунізації не була і не є предметом дискусії;
2. всі можливості для вільного вибору НОВИХ назв були надані;
3. коли час для прийняття рішень вийшов, нові назви були затверджені, а там, де громада не дійшла згоди чи саботувала процес, рішення були прийняті по рекомендації фахівців;
4.суто життєве зауваження: навіть теоретично неможливо, щоб назви, нові чи старі, подобались всім;
5. суто політизований висновок: величезна проблема суспільства ( як на мене, значно вагоміша, ніж корупція, про яку так модно дискутувати) - слаба самоорганізація громадян. Звідси - численні скарги на те, що когось не почули, не врахували побажання, не пояснили і т.д. Плюс вже звична за 25 років інформаційна імпотенція влади, замість формування власного інформаційного простору країни. Але ми живемо тут і тепер, і залишається тільки повторити - "ласкаво просимо в реальний світ" (с).
6. на відміну від інших проблем, декомунізацію влада провела якщо не зразково, то досить гарно.
Вам не подобаються ці зміни? Терпіть і звикайте. І досі іноді гривню рубльом називають, але вже не так часто. Звикнете і до нових назв.
Ни-и-гадя-я-й! Как посмел боярыню достать?!
Вы уж его, сударыня, простите - по недомыслию и скудоумию его холопскому сие непотребство произошедши.
Вот мы его в кандалы - и в казематы, шельмеца! А предварительно - 300 шпицрутенов (стандартная процедура для бунтовщика, чего уж).
Maintenant, vous êtes satisfait, ma maîtresse?
Це не мої 70 відсотків, навіть не ваші.. це відсотки містян, які вісловились проти зміни назви свого міста. Але є Вятрович якому начхати і на містян і на їх уподобання. Його муляє щоб назло москалям... Ви слухали цього параноїка? Дивилися як він слюнями бризкає?
Я дав посилання на результати опитування містян відносно назви. До їх думки "обранці" вирішили не прислуховуватись...
А нагадування про те, яким чином церкви ламали та перейменовували... А чим тоді сьогоднішні відрізняються від тих? 70 років тому це було погано, а зараз це геройство? Не відчуваєте подвійних стандартів?
На відміну від тих, у кого мізків хватає лише на бризкання слюнями, мені не подобається не зміна назви міста. Мені не подобається те, яким чином це було впроваджено.
Я вважаю що пройде час, ці "обранці" будуть вимушені тікати так, як тікали попередники, та можливо, в державі буде свято, і до влади прийдуть не проросіійські чи прозахідні політики, а проукраїнські. Вони скажуть що лише громада міста може вирішувати питання яку назву носити місту і чиїми іменами нарікати вулиці. Хай вирішує більшість, а не хворий на голову Вятрович.
Дуже слабкі обґрунтування, щоб підтвердити заяву що
Перше:
http://most-dnepr.info/press-centre/archives/117950.htm
1004 х 66% = 660 чоловiк. 660 РЕС-ПОН-ДЕН-ТIВ ! По якиій ознаці їх відбирали? Чи дійсно це були мешканці міста? Наскільки неупереджені опитувачі?" Пащенко Виктор заявил о том, что 15 апреля совместно с «Институтом человека и города» В Днепропетровске был проведен социологический опрос, в котором прияли участие 1 тыс. 4 респондента. Соорганизатор исследования Александр Лыгин отметил, что следующим вопросом, который был задан респондентам стал хотят ли они переименовамешканцть Днепропетровск.
«За» переименование 28,5% граждан, порядка 66% категорически против данной инициативы и более 5% затруднились с ответом», - заявил он."
А друга позиція зовсім сміх. :
http://dp.vgorode.ua/news/sobytyia/2...y-holosovanyia
У першому хоч вигадали «Институт человека и города», а тут просто " ....согласно последнему социологическому опросу...""Цифры говорят сами за себя: согласно последнему социологическому опросу более 80% днепропетровцев против того, чтобы их город получил новое имя. Более 7,5% считают, что с переименованием нужно повременить, но есть и 10,5%, которые уже вовсю придумывают городу новое название. Еще чуть более полтора процента к этой теме равнодушны."
Що за опрос? Хто його проводив? Коли? Кого опитували, скільки людей?
I от такою макулатурою ви намагаєтися переконати що "70 відсотків містян Дніпропетровська були проти зміни назви міста".
Такого мотлоху в iнтернетi досхочу i ще 5 штук.
Всі соціологічні опитування "намальовані" по замові того, хто платить гроші, щоб таке "опитування" потім тикати людям в очі.
Я вже показував скільки реально (не на словах) людей було проти перейменування.
Тут людям ніхто нічого не платив, ніхто нічого не "підмальовував". Хто був "проти" - вільно виказували своє бажання.
Ну що ж повторюся.
До речi , я теж можу написати пафосно для посилення "ефекту" : Цифры говорят сами за себя
Лише 27 осіб підписали петицію у Міськраду з пропозицією НЕ перейменовувати місто.
![]()
Востаннє редагував Igor K: 16.07.2016 о 17:24
Мадам, вам стало неприятно как я высказался в адрес конкретного человека?
Видать вы начали читать сообщения этой ветки совсем не с самого начала, а как раз с моего сообщения.
Поэтому у вас сложилось ложное восприятие происходящего.
В действительности я просто ответил на сообщение, в котором некто высказывал мысль, что в Украине живут одни недоумки и
цель их (украинцев по паспорту) жизни только в том, чтобы как можно больше гадить Великой Рашке.
При этом было поставлено под сомнение право украинцев самостоятельно что-то решать в своем государстве,
в том числе право отправлять в забвение кровавых упырей типа Петровского и Кирова.
Возможно, мадам, вы пацифист и считаете что негодяев надо перевоспитывать ласковыми словами, уговорами и дискуссиями.
Я считаю немного по другому: подлецу нужно говорить в глаза что он подлец.
Если вы, мадам, придерживаетесь того же мировоззрения в отношении нашего государства и народа, что и тот "дискуссант",
то я так же буду реагировать и на ваши сообщения.
Посему наперед Je vous demande pardon, madame.
П.С.
В отношении "кто дал право".
Всем нам (людям) право дали наши папа и мама.
Ровно в тот момент когда решили нас родить на свет Божий.
Востаннє редагував Igor K: 16.07.2016 о 17:26
Ви праві.... Дуже слабкі ... Та вони є. Ви це самі визнали.
Але я запропонував Вам надати посилання на більш обгрунтовані дослідження, в яких мітяни висловили підтримку зміни назви міста та вулиць. У Вас з цим виникли проблеми. На скільки я розумію, то Ви не в змозі навести переконливих доказів?
Тобто "слабкі" обгрунтування перемагають повну відсутність обгрунтуваннь.
Игорёк, ну зачем вы тратите время нервы и силы на метание бисера перед Прохожим? Оно вам надо? Что вы ему надеетесь доказать?
И зачем?
Шло себе Прохожее, посланное по всем известному адресу, попутно рыча, блюя и погавкивая на весь мир - ну и ладно. Сплюньте в его сторону и живите себе спокойно и счастливо дальше.
А оно дойдёт до пункта назначения, обоснуется в привычной обстановке и успокоится.
По-перше:
я ніколи не називав конкретної цифри СКІЛЬКИ городян або % були ЗА перейменнування, тому що прекрасно усвідомлюю,
що РЕАЛЬНО таку цифру можна було б отримати тільки шляхом референдуму/опитування з приходом городян на дільниці
і пред'явленням документа, що засвідчує місце проживання. Все інше від лукавого.
Тому ваша спроба перекласти рейки у мiй бiк, та вимагати вiд мене якихось "дослідження, в яких мітяни висловили підтримку
зміни назви міста" називається "перекласти з хворої голови та на здорову".
Що я винен вам обгрунтовувати, якщо я не називав нiяких цифр ЗА ?
По-друге:
Це вам треба шукати обгрунтовання. Конкретно ВИ написали : "70 відсотків містян Дніпропетровська були проти зміни назви міста".
Конкретна цифра 70, конкретно малися на увазi УСI мешканцi мiста.
Не якiсь там респонденти, не якiсь вигаданi "останнi опроси", а конкретно : 1 000 000х70% = 700 000 чоловiк.
Ну нехай трохи туди-сюди. ДЕ???? Будьте так ласкаві відповісти за свої слова і підтвердити, що 700 000 мешканцiв міста були ПРОТИ.
По-третє:
Я показав вам реальну цифру: 27 осiб добровiльно, не примусово, за проміжок 9 мiсяцiв (!!!)
спромоглись пiдписали звернення до ДЕРЖАВНОГО органу самоврядування з пропозицією НЕ перейменовувати.
Усього 27 чоловiк! В тому разі і на цій підставі я звинувачую вас у брехні, бо 27 не дорівнює 700 000.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks