Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как переименуем?

Голосували
1153. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Дніпро\Днепр - Дніпровська обл

625 54,21%
  • Дніпровськ\Днепровск - Дніпровська обл

56 4,86%
  • Дніпроград\Днепроград - Дніпроградська обл

28 2,43%
  • Січеслав\Сичеслав - Січеславська обл

67 5,81%
  • Новий Кодак\Новий Кодак - Новокодакська обл

14 1,21%
  • Свой вариант

363 31,48%
Сторінка 480 з 506 ПершаПерша ... 380430470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10104, показано з 9 581 по 9 600.

Тема: Переименование Днепропетровска и улиц Днепропетровска

Дописів
    24 545

Типово

Нацистське бидло ніяк не заспокоється...
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від Прохожий Переглянути допис
    Больной... Успокойтесь... Сейчас придет доктор, уколет аминазин... Полегчает...
    Ну ты, сразу видно, в курсе дела. Хроник? Давно на игле?
    Только у тебя, видать, за годы лечения, к аминазину резистентность появилась, т.к., судя по всему, тебе он уже не помогает.
    В твоем случае нужно будет пробовать прикладывать камешек к головушке. С размаху, да.
    Хотя, сомневаюсь, что и это поможет...

Дописів
    7 619

Типово

.......Одне питання. 70 відсотків містян Дніпропетровська були проти зміни назви міста. То вони всі за російські інтереси? ........
    Не на цьому форумі навіщо ж брехати? Хто твоєї брехні повірить?
    "...70% були проти...." Напиши вже відразу, що 84% були за Дніпропетровськ , ну і за Путлера, само-собою.

Дописів
    6 627

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    Не на цьому форумі навіщо ж брехати? Хто твоєї брехні повірить?
    "...70% були проти...." Напиши вже відразу, що 84% були за Дніпропетровськ , ну і за Путлера, само-собою.
    Виключно для Вас 15й рік
    http://most-dnepr.info/press-centre/archives/117950.htm
    «За» переименование 28,5% граждан, порядка 66% категорически против данной инициативы и более 5% затруднились с ответом», - заявил он.
    http://dp.vgorode.ua/news/sobytyia/2...y-holosovanyia
    Цифры говорят сами за себя: согласно последнему социологическому опросу более80% днепропетровцев против того, чтобы их город получил новое имя. Более 7,5%считают, что с переименованием нужно повременить, но есть и 10,5%, которые уже вовсю придумывают городу новое название. Еще чуть более полтора процента к этой теме равнодушны.
    Якщо у Вас є інші результати опитуваннь, то будьласка, дайте посилання на них.

Дописів
    4 532

Типово

Якщо розмовляєш українською - то це на зло москалям

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

Дивні ці москалі. Ну от мене ні краплі не турбує які там вони закони для себе приймають: більше двох збиратися не можна, путю-куйло критикувати не можна,
    знати скільки рабського бидла загинули в мирний час - не можна. Та мені похер на них. Живіть як хочете, тільки до нас в країну не лізьте - самі розберемося.
    Добре чи погано, раніше чи пізніше, але розберемося.
    Так нi. Треба ще і у нас покерувати.
    Прохожий, чим тут цвiрiнькати краще йди на вокзал і купи квиток на поїзд до Санкт-Петербурга.
    А там як приїдеш йди прямо по Невському до моста імені Кадирова.
    Того Кадирова, який москолям глотки різав, а вони за таку "ласку" його ім'ям в столиці Російської імперії міст назвали.

Чи це москалі так помстилися українцям за Дніпро або Горишни Плавні?
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  mini_4.jpg
Переглядів: 50
Розмір:  11,6 КБ
ID:	1995200 Простите, смайлик подходящий не нашла, пришлось личную фотографию поместить.)) Нет, ну правда, достал...

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від MIV-05 Переглянути допис
    Нет, ну правда, достал...
    Кто достал и чем, позвольте полюбопытствовать?

Дописів
    13 721

Типово

А яка різниця? Закортіло людині фотку оприлюднити...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Кто достал и чем, позвольте полюбопытствовать?
    Ну, хотя бы, такого рода сентенциями "чим тут цвiрiнькати краще йди на вокзал і купи квиток на поїзд до Санкт-Петербурга. "
    Какое право у этого "игоря" так драматично и безапелляционно навязывать свое мнение? Это, ведь форум, тут люди с разными точками зрения дискуссируют, а то, как высказывается "Igor K" недопустимо и "достало".
    Comprenez-vous?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

70 відсотків містян Дніпропетровська були проти зміни назви міста.?
    Коментуючи ваші "70 відсотків проти" : мабуть, добрі люди про це вже неодноразово згадували, але нагадаю і я ще раз про один схожий процес, який відбувався років 70 тому.

Важливою особливістю процесу денацифікації Німеччини і Японії було те, що його провела окупаційна влада, тобто зовнішні сили, і в стислі терміни. Якби питання було винесене на обговорення як у нас, через 25 років після закінчення війни, то майже напевно розгорнулась би тривала дискусія. Наприклад, доводили б , що Шпеєр, Шахт - всього лише архітектор і економіст ; Хорст Вессель - не активіст, а жертва режиму і т.д. У великій пошані були б лозунги "зате нас боялись", згадки про стабільність, порядок, відсутність безробіття, масштабне будівництво за часів попереднього режиму. Як головний аргумент - що перейменування не на часі, бо першочерговою проблемою є відновлення економіки і подолання післявоєнної розрухи. І 70 відсотків були б проти, бо це, мовляв, створює незручності.

Українська влада натомість не займалась цим питанням, бо була представлена бувшими комуністами, або ( в 05 -10 роках ) не приділяла йому належної уваги. Заслуга влади нинішньої в тому, що вона нарешті розпочала цей процес. Причому процедура була витримана на належному рівні: був прийнятий закон, оголошений список для перейменування, громадянам надана можливість протягом півроку внести свої пропозиції на зібраннях, слуханнях, в пресі і т.д.

Тобто, підсумовуючи:
    1. необхідність декомунізації не була і не є предметом дискусії;
    2. всі можливості для вільного вибору НОВИХ назв були надані;
    3. коли час для прийняття рішень вийшов, нові назви були затверджені, а там, де громада не дійшла згоди чи саботувала процес, рішення були прийняті по рекомендації фахівців;
    4.суто життєве зауваження: навіть теоретично неможливо, щоб назви, нові чи старі, подобались всім;
    5. суто політизований висновок: величезна проблема суспільства ( як на мене, значно вагоміша, ніж корупція, про яку так модно дискутувати) - слаба самоорганізація громадян. Звідси - численні скарги на те, що когось не почули, не врахували побажання, не пояснили і т.д. Плюс вже звична за 25 років інформаційна імпотенція влади, замість формування власного інформаційного простору країни. Але ми живемо тут і тепер, і залишається тільки повторити - "ласкаво просимо в реальний світ" (с).
    6. на відміну від інших проблем, декомунізацію влада провела якщо не зразково, то досить гарно.

Вам не подобаються ці зміни? Терпіть і звикайте. І досі іноді гривню рубльом називають, але вже не так часто. Звикнете і до нових назв.

Дописів
    8 427

Типово

Comprenez-vous?
    Ни-и-гадя-я-й! Как посмел боярыню достать?!

Вы уж его, сударыня, простите - по недомыслию и скудоумию его холопскому сие непотребство произошедши.
    Вот мы его в кандалы - и в казематы, шельмеца! А предварительно - 300 шпицрутенов (стандартная процедура для бунтовщика, чего уж).

Maintenant, vous êtes satisfait, ma maîtresse?

Звідки Ви
    из детства
    Дописів
    629

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Ни-и-гадя-я-й!

Maintenant, vous êtes satisfait, ma maîtresse?
    )) Ага. И шляпка мне Ваша нравится.

Дописів
    8 427

Типово

)) Ага. И шляпка мне Ваша нравится.
    Это, с вашего позволения, не шляпка, а чепчик. Для бросания в воздух при кричании "ура!", ага.

Дописів
    6 627

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Коментуючи ваші "70 відсотків проти" : мабуть, добрі люди про це вже неодноразово згадували, але нагадаю і я ще раз про один схожий процес, який відбувався років 70 тому.
    Це не мої 70 відсотків, навіть не ваші.. це відсотки містян, які вісловились проти зміни назви свого міста. Але є Вятрович якому начхати і на містян і на їх уподобання. Його муляє щоб назло москалям... Ви слухали цього параноїка? Дивилися як він слюнями бризкає?
    Я дав посилання на результати опитування містян відносно назви. До їх думки "обранці" вирішили не прислуховуватись...

А нагадування про те, яким чином церкви ламали та перейменовували... А чим тоді сьогоднішні відрізняються від тих? 70 років тому це було погано, а зараз це геройство? Не відчуваєте подвійних стандартів?

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Вам не подобаються ці зміни? Терпіть і звикайте. І досі іноді гривню рубльом називають, але вже не так часто. Звикнете і до нових назв .
    На відміну від тих, у кого мізків хватає лише на бризкання слюнями, мені не подобається не зміна назви міста. Мені не подобається те, яким чином це було впроваджено.
    Я вважаю що пройде час, ці "обранці" будуть вимушені тікати так, як тікали попередники, та можливо, в державі буде свято, і до влади прийдуть не проросіійські чи прозахідні політики, а проукраїнські. Вони скажуть що лише громада міста може вирішувати питання яку назву носити місту і чиїми іменами нарікати вулиці. Хай вирішує більшість, а не хворий на голову Вятрович.

Дописів
    7 619

Типово

Виключно для Вас 15й рік
    Якщо у Вас є інші результати опитуваннь, то будьласка, дайте посилання на них.
    Дуже слабкі обґрунтування, щоб підтвердити заяву що

.... 70 відсотків містян Дніпропетровська були проти зміни назви міста....
    Перше:
    " Пащенко Виктор заявил о том, что 15 апреля совместно с «Институтом человека и города» В Днепропетровске был проведен социологический опрос, в котором прияли участие 1 тыс. 4 респондента. Соорганизатор исследования Александр Лыгин отметил, что следующим вопросом, который был задан респондентам стал хотят ли они переименовамешканцть Днепропетровск.
    «За» переименование 28,5% граждан, порядка 66% категорически против данной инициативы и более 5% затруднились с ответом», - заявил он."
    1004 х 66% = 660 чоловiк. 660 РЕС-ПОН-ДЕН-ТIВ ! По якиій ознаці їх відбирали? Чи дійсно це були мешканці міста? Наскільки неупереджені опитувачі?

А друга позиція зовсім сміх. :

"Цифры говорят сами за себя: согласно последнему социологическому опросу более 80% днепропетровцев против того, чтобы их город получил новое имя. Более 7,5% считают, что с переименованием нужно повременить, но есть и 10,5%, которые уже вовсю придумывают городу новое название. Еще чуть более полтора процента к этой теме равнодушны."
    У першому хоч вигадали «Институт человека и города», а тут просто " ....согласно последнему социологическому опросу..."
    Що за опрос? Хто його проводив? Коли? Кого опитували, скільки людей?
    I от такою макулатурою ви намагаєтися переконати що "70 відсотків містян Дніпропетровська були проти зміни назви міста".
    Такого мотлоху в iнтернетi досхочу i ще 5 штук.
    Всі соціологічні опитування "намальовані" по замові того, хто платить гроші, щоб таке "опитування" потім тикати людям в очі.

Я вже показував скільки реально (не на словах) людей було проти перейменування.
    Тут людям ніхто нічого не платив, ніхто нічого не "підмальовував". Хто був "проти" - вільно виказували своє бажання.
    Ну що ж повторюся.
    До речi , я теж можу написати пафосно для посилення "ефекту" : Цифры говорят сами за себя
    Лише 27 осіб підписали петицію у Міськраду з пропозицією НЕ перейменовувати місто.

Востаннє редагував Igor K: 16.07.2016 о 17:24

Дописів
    7 619

Типово

Ну, хотя бы, такого рода сентенциями "чим тут цвiрiнькати краще йди на вокзал і купи квиток на поїзд до Санкт-Петербурга. "
    Какое право у этого "игоря" так драматично и безапелляционно навязывать свое мнение? Это, ведь форум, тут люди с разными точками зрения дискуссируют, а то, как высказывается "Igor K" недопустимо и "достало".
    Comprenez-vous?
    Мадам, вам стало неприятно как я высказался в адрес конкретного человека?
    Видать вы начали читать сообщения этой ветки совсем не с самого начала, а как раз с моего сообщения.
    Поэтому у вас сложилось ложное восприятие происходящего.
    В действительности я просто ответил на сообщение, в котором некто высказывал мысль, что в Украине живут одни недоумки и
    цель их (украинцев по паспорту) жизни только в том, чтобы как можно больше гадить Великой Рашке.
    При этом было поставлено под сомнение право украинцев самостоятельно что-то решать в своем государстве,
    в том числе право отправлять в забвение кровавых упырей типа Петровского и Кирова.
    Возможно, мадам, вы пацифист и считаете что негодяев надо перевоспитывать ласковыми словами, уговорами и дискуссиями.
    Я считаю немного по другому: подлецу нужно говорить в глаза что он подлец.
    Если вы, мадам, придерживаетесь того же мировоззрения в отношении нашего государства и народа, что и тот "дискуссант",
    то я так же буду реагировать и на ваши сообщения.
    Посему наперед Je vous demande pardon, madame.

П.С.
    В отношении "кто дал право".
    Всем нам (людям) право дали наши папа и мама.
    Ровно в тот момент когда решили нас родить на свет Божий.
    Востаннє редагував Igor K: 16.07.2016 о 17:26

Дописів
    6 627

Типово

Дуже слабкі обґрунтування, щоб підтвердити заяву що
    Ви праві.... Дуже слабкі ... Та вони є. Ви це самі визнали.
    Але я запропонував Вам надати посилання на більш обгрунтовані дослідження, в яких мітяни висловили підтримку зміни назви міста та вулиць. У Вас з цим виникли проблеми. На скільки я розумію, то Ви не в змозі навести переконливих доказів?

Тобто "слабкі" обгрунтування перемагають повну відсутність обгрунтуваннь.

Дописів
    8 427

Типово

Дуже слабкі обґрунтування, щоб підтвердити заяву що...]
    Игорёк, ну зачем вы тратите время нервы и силы на метание бисера перед Прохожим? Оно вам надо? Что вы ему надеетесь доказать?
    И зачем?
    Шло себе Прохожее, посланное по всем известному адресу, попутно рыча, блюя и погавкивая на весь мир - ну и ладно. Сплюньте в его сторону и живите себе спокойно и счастливо дальше.
    А оно дойдёт до пункта назначения, обоснуется в привычной обстановке и успокоится.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Найн, все що означає приналежність.
    Місто - хто, що.
    Село - який, чий.
    Якось так традиційно.
    Название нашей столицы разваливает эту схему. Объяснить почему?

Дописів
    7 619

Типово

Ви праві.... Дуже слабкі ... Та вони є. Ви це самі визнали.
    Але я запропонував Вам надати посилання на більш обгрунтовані дослідження, в яких мітяни висловили підтримку зміни назви міста та вулиць. У Вас з цим виникли проблеми. На скільки я розумію, то Ви не в змозі навести переконливих доказів?

Тобто "слабкі" обгрунтування перемагають повну відсутність обгрунтуваннь.

По-перше:
    я ніколи не називав конкретної цифри СКІЛЬКИ городян або % були ЗА перейменнування, тому що прекрасно усвідомлюю,
    що РЕАЛЬНО таку цифру можна було б отримати тільки шляхом референдуму/опитування з приходом городян на дільниці
    і пред'явленням документа, що засвідчує місце проживання. Все інше від лукавого.
    Тому ваша спроба перекласти рейки у мiй бiк, та вимагати вiд мене якихось "дослідження, в яких мітяни висловили підтримку
    зміни назви міста" називається "перекласти з хворої голови та на здорову".
    Що я винен вам обгрунтовувати, якщо я не називав нiяких цифр ЗА ?

По-друге:
    Це вам треба шукати обгрунтовання. Конкретно ВИ написали : "70 відсотків містян Дніпропетровська були проти зміни назви міста".
    Конкретна цифра 70, конкретно малися на увазi УСI мешканцi мiста.
    Не якiсь там респонденти, не якiсь вигаданi "останнi опроси", а конкретно : 1 000 000х70% = 700 000 чоловiк.
    Ну нехай трохи туди-сюди. ДЕ???? Будьте так ласкаві відповісти за свої слова і підтвердити, що 700 000 мешканцiв міста були ПРОТИ.

По-третє:
    Я показав вам реальну цифру: 27 осiб добровiльно, не примусово, за проміжок 9 мiсяцiв (!!!)
    спромоглись пiдписали звернення до ДЕРЖАВНОГО органу самоврядування з пропозицією НЕ перейменовувати.
    Усього 27 чоловiк! В тому разі і на цій підставі я звинувачую вас у брехні, бо 27 не дорівнює 700 000.

Сторінка 480 з 506 ПершаПерша ... 380430470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489490 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті