Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как переименуем?

Голосували
1153. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Дніпро\Днепр - Дніпровська обл

625 54,21%
  • Дніпровськ\Днепровск - Дніпровська обл

56 4,86%
  • Дніпроград\Днепроград - Дніпроградська обл

28 2,43%
  • Січеслав\Сичеслав - Січеславська обл

67 5,81%
  • Новий Кодак\Новий Кодак - Новокодакська обл

14 1,21%
  • Свой вариант

363 31,48%
Сторінка 479 з 506 ПершаПерша ... 379429469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10104, показано з 9 561 по 9 580.

Тема: Переименование Днепропетровска и улиц Днепропетровска

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Поздравляем соседей Кировоградчан, и до них наконец то пришло долгожданное чудо декомунизации, сегодня с результатом "за" 230 народных йовбаков, переименовали Кировоград в Кропивницкий. Очередной город понизили до уровня села, жители кропивнитчане говорят огромное спасибо и передают низкий поклон

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 034

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Поздравляем соседей Кировоградчан, и до них наконец то пришло долгожданное чудо декомунизации, сегодня с результатом "за" 230 народных йовбаков, переименовали Кировоград в Кропивницкий. Очередной город понизили до уровня села, жители кропивнитчане говорят огромное спасибо и передают низкий поклон
    Согласись мы еще не плохо отделались

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    Согласись мы еще не плохо отделались
    И не говори, пронесло чудом, за посылки из Китая можно не переживать, пишу Днепр-Днепропетровск

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

у Вас комплекс какой-то по этому поводу?
    то Каменское - село им, то теперь Кропивницкий...

Дописів
    4 532

Типово

Очередной город понизили до уровня села,
    странная логика.

Хмельницкий, Ивано-Франковск сёла?

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від katso_98 Переглянути допис
    у Вас комплекс какой-то по этому поводу?
    то Каменское - село им, то теперь Кропивницкий...
    То в чоловiка "клавiша запала", бува таке.
    У нього все що не має закінчення "...град" відноситься до категорії "село".
    По його "понятиям" виходить що мiсто Хмельницький теж "село".

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    У нього все що не має закінчення "...град" відноситься до категорії "село".
    По його "понятиям" виходить що мiсто Хмельницький теж "село".
    Найн, все що означає приналежність.
    Місто - хто, що.
    Село - який, чий.
    Якось так традиційно.
    Хмельницький - то як раз виключення з правил. До речі почитав - Хмельницьким його назвали в 1954. А до того - Проскурів. Не Проскурівськ, навіть не Проскурівський, а Проскурів. До речі тут я вбачаю москальське віяння. Город Хмельницкий. Якщо місто, то Хмельницьке біло б ІМХО. А взагалі я думаю прсто тому що фамілію Богдана не стали відмінювати. Бо було б "місто(город) Хмельницьк" що не обов"язково з Богданом асоціюється (а з звичайною рослиною... чи ще гірше ) . Хоча чим там думали в 1954 я звичайно можу тільки здогадуватися.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Місто - хто, що.
    Село - який, чий.
    Якось так традиційно.
    Хмельницький - то як раз виключення з правил. До речі почитав - Хмельницьким його назвали в 1954. А до того - Проскурів. Не Проскурівськ, навіть не Проскурівський, а Проскурів. До речі тут я вбачаю москальське віяння. Город Хмельницкий. Якщо місто, то Хмельницьке біло б ІМХО. А взагалі я думаю прсто тому що фамілію Богдана не стали відмінювати. Бо було б "місто(город) Хмельницьк" що не обов"язково з Богданом асоціюється (а з звичайною рослиною... чи ще гірше ) . Хоча чим там думали в 1954 я звичайно можу тільки здогадуватися.
    В даному випадку –ий, це не від якій/чий, а такі були відповідні прізвища.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    13 721

Типово

...
    Та людина за посилки з Чіни переймається й досі, тут не тільки клавіша западе... Нічого сміятися.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Місто - хто, що.
    Село - який, чий.
    Якось так традиційно.
    Бач як воно сталося : Кропивницькому просто не пощастило, що від батька йому дісталося таке прізвище до якого можна поставити запитання "який"? або "чий"?
    Ну-ну... і яка же тодi відповідь ?
    "який"? - кропивницький.
    "чий"? - кропивницький.

"...- Мальшик, сдеся есть какой село?
    - Крапывныцъкий!"
    Мдя... Якийсь суцільний "Хаджи Мурат" виходить.

А от було б у Марка Лукича просте козацьке прізвище - Кропива, тут би відразу всі питання познімалися.
    Хто? - Кропива
    Що?-Кропива.
    Бачите як все чудово виходить?
    Перейменували б Кіровоград у Кропиву і всі були б задоволені, i ніхто б потім не сумнівався, що Кропива - це звичайно ж Місто, не якесь там село.

Ось що значить мати "правильне" прізвище.

А от всім людям, що мають прізвище до якого можна притулити "який","чий" можна тільки поспівчувати.
    Навіть якщо цi люди ощасливлять нашу планету і винайдуть якiсь ліки від раку або нове джерело невичерпної енергії,
    або механізм управління гравітацією то ніколи їх прізвищем не назвуть місто, тільки село.

Якось так традиційно.

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    13 123

Типово

а меня сёдня такси искало)))я назвал,как помню,а она другая...
    и что теперь делать?
    ЭЛЕКТРИКА(автомобили и дома/квартиры) ВОДОНАГРЕВАТЕЛИ
    т.ноль95семь4шесть444три

Дописів
    6 627

Типово

Цитата Допис від МИХАИЛэлектро Переглянути допис
    а меня сёдня такси искало)))я назвал,как помню,а она другая...
    и что теперь делать?
    Заказывать переводчик с русского/украинского на декомунизированый.

Мне вот интересно... Ладно, с этими, которые завтра проголосуют за урезание названия Херсона... Они имеют частные самолеты и диппасорта... Они думают что успеют сбежать из Украины к себе... Кто в Липецк, кто в Испанию, кто в Британию или как Кролег в Штаты... А на что надеется Вятрович, который и выдумывает эти названия??? Понятно что и ему, и барыгам в ЗРаде наплевать на мнение "быдла"... Главное шоп назло москалям!
    Вот только это рано или поздно закончится и придется держать ответ...

Природа мудра, и Всевышнего глаз
    Видит каждый наш шаг на тернистой дороге
    Наступает момент, когда каждый из нас
    У последней черты вспоминает о Боге

Вспомнил и командарм о проклятье отца
    И как божий наказ у реки не послушал
    Когда щелкнул затвор и девять граммов свинца
    Отпустили на суд его грешную душу

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від Прохожий Переглянути допис
    ... Главное шоп назло москалям!
    ...
    Яким зацикленим і убогим треба бути, щоб будь-яку подію, в тому числі очищення власної історії і топоніміки від царської і комуністичної "спадщини", розглядати, як вчинок назло москалям. Якщо для вас російські інтереси є альфою і омегою буття, то це ваша особиста проблема; переважна більшість керується зовсім іншими критеріями.

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    13 123

Типово

смысл?
    ЭЛЕКТРИКА(автомобили и дома/квартиры) ВОДОНАГРЕВАТЕЛИ
    т.ноль95семь4шесть444три

Дописів
    7 619

Типово

Заказывать переводчик с русского/украинского на декомунизированый.

Мне вот интересно... Ладно, с этими, которые завтра проголосуют за урезание названия Херсона... Они имеют частные самолеты и диппасорта... Они думают что успеют сбежать из Украины к себе... Кто в Липецк, кто в Испанию, кто в Британию или как Кролег в Штаты... А на что надеется Вятрович, который и выдумывает эти названия??? Понятно что и ему, и барыгам в ЗРаде наплевать на мнение "быдла"... Главное шоп назло москалям!
    Дивні ці москалі. Ну от мене ні краплі не турбує які там вони закони для себе приймають: більше двох збиратися не можна, путю-куйло критикувати не можна,
    знати скільки рабського бидла загинули в мирний час - не можна. Та мені похер на них. Живіть як хочете, тільки до нас в країну не лізьте - самі розберемося.
    Добре чи погано, раніше чи пізніше, але розберемося.
    Так нi. Треба ще і у нас покерувати.
    Прохожий, чим тут цвiрiнькати краще йди на вокзал і купи квиток на поїзд до Санкт-Петербурга.
    А там як приїдеш йди прямо по Невському до моста імені Кадирова.
    Того Кадирова, який москолям глотки різав, а вони за таку "ласку" його ім'ям в столиці Російської імперії міст назвали.

Чи це москалі так помстилися українцям за Дніпро або Горишни Плавні?

Дописів
    8 427

Типово

А вам и всем вашим - не придется?!
    Уже сейчас приходится, но что-то особым желанием его держать вы не горите.
    Или вы считаете себя святыми и безгрешными?!

На самом деле, вы, гады, все пр0клятые! Пр0клятые миллионами жертв вашей человеконенавистнической идеологии и власти, поставившей своей целью уничтожеие умных, мыслящих людей, выращиванию вместо них бессловестных покорных рабов и державшейся исключительно на вас, подонках.

Будь моя воля, я бы с вас, гадов, спросил сейчас не по демократическим законам, а как вы любите, по чекистско-сталинским! Вы бы, у меня, мрази, из вашего же ГУЛАГА не вылазили, принося хоть какую-то реальную пользу стране.

Дописів
    24 545

Типово

Нацистське бидло лякає тут людей... Воно ніяк не зрозуміє, що вони вже не повернуться, вони загнулися ще на лугандоні.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    6 627

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Яким зацикленим і убогим треба бути, щоб будь-яку подію, в тому числі очищення власної історії і топоніміки від царської і комуністичної "спадщини", розглядати, як вчинок назло москалям. Якщо для вас російські інтереси є альфою і омегою буття, то це ваша особиста проблема; переважна більшість керується зовсім іншими критеріями.
    От і я кажу, що яким зацикленим і убогим є отой Вятрович, який вважає що історію можна закреслити та переписати так, як вважається доцільним якомусь новому фюреру.
    Мені подобається гвалт "кишенькових патріотів" які готові шукати виправдання любим діям та бездіяльності влади списуючи все на москалів та путіна, які не маючи чим аргументувати починають переходити на особистості співрозмовників.
    Одне питання. 70 відсотків містян Дніпропетровська були проти зміни назви міста. То вони всі за російські інтереси? Містяни Кіровограду були проти перейменування... То вони також за російські інтереси? А може то ті хто перейменовував проти українських інтересів? Вам таке не спадало на думку?

Дописів
    6 627

Типово

Дивні ці москалі. Ну от мене ні краплі не турбує які там вони закони для себе приймають: більше двох збиратися не можна, путю-куйло критикувати не можна,
    знати скільки рабського бидла загинули в мирний час - не можна. Та мені похер на них. Живіть як хочете, тільки до нас в країну не лізьте - самі розберемося.
    Добре чи погано, раніше чи пізніше, але розберемося.
    Так нi. Треба ще і у нас покерувати.
    Прохожий, чим тут цвiрiнькати краще йди на вокзал і купи квиток на поїзд до Санкт-Петербурга.
    А там як приїдеш йди прямо по Невському до моста імені Кадирова.
    Того Кадирова, який москолям глотки різав, а вони за таку "ласку" його ім'ям в столиці Російської імперії міст назвали.

Чи це москалі так помстилися українцям за Дніпро або Горишни Плавні?
    Та ні... Я до вас не поїду. Вважаю що вас там на мосту Кадирова і так достатньо...

Дописів
    6 627

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    А вам и всем вашим - не придется?!
    Уже сейчас приходится, но что-то особым желанием его держать вы не горите.
    Или вы считаете себя святыми и безгрешными?!

На самом деле, вы, гады, все пр0клятые! Пр0клятые миллионами жертв вашей человеконенавистнической идеологии и власти, поставившей своей целью уничтожеие умных, мыслящих людей, выращиванию вместо них бессловестных покорных рабов и державшейся исключительно на вас, подонках.

Будь моя воля, я бы с вас, гадов, спросил сейчас не по демократическим законам, а как вы любите, по чекистско-сталинским! Вы бы, у меня, мрази, из вашего же ГУЛАГА не вылазили, принося хоть какую-то реальную пользу стране.
    Больной... Успокойтесь... Сейчас придет доктор, уколет аминазин... Полегчает...
    А пока привязанным к кроватке полежи...

ЗЫ. Вашей воли никогда не будет. Плеваться в монитор и исходить желчью - вот ваша доля. Вам не нужен ГУЛАГ. Он у вас в голове. Это более надежно чем колючка и вертухаи с собаками. Достаточно телевизора и Шустрого. Жаль не хватает мозгов чтоб это понимать.

Сторінка 479 з 506 ПершаПерша ... 379429469470471472473474475476477478479480481482483484485486487488489 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті