О! Вот теперь у меня паззл в голове сложился как надо. Беладонна, спасибо!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Можете и должны, так как есть ограничение: не более 5 специальностей во всех заявлениях. Только в другом вузе приоритет вы поставите другой. Например, вы эту специальность выбрали в 4 вузах, в том в котором мечтаете учиться у вас может быть еще от 2 до 5 специальностей. И вы думаете как вам раставить приоритеты. ЧТО для вас важнее специальность или конкретный ВУЗ.
У меня вот еще какой странный вопрос.
На контракт приоритетов нет, насколько я понимаю. То есть заявления на контракт рассматриваются после всех заявлений на бюджет, а если у нас первый приоритет контракт?Или параллельно? Можно подавать на любые контракты, а потом выбирать?
Еще вопрос. В некоторых вузах есть выбор третьего ЗНО. Опции выбор при заявлении вроде нет. Как выбирается третье ЗНО, если у нас сдано 4? По большему количеству баллов?
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
Вот еще новость
50% випускників шкіл зможуть вступити на бюджет
Орієнтовно 50% випускників шкіл зможуть претендувати на навчання за кошти державного замовлення. Про це сказала міністр освіти і науки Лілія Гриневич під час прес-конференції, присвяченій початку вступної кампанії до вищих навчальних закладів.
За її словами, у 2016 році держзамовлення для вишів, що підпорядковуються Міністерству освіти складатиме 245 тисяч осіб, серед них орієнтовно 217 тисяч – обсяг місць на денну форму навчання.
Загалом, держзамовлення в цьому році було збільшено на 12,3%. Підвищення, в першу чергу, стосується технічних та аграрних спеціальностей, а також вищих навчальних закладів, які знаходяться під керівництвом Міноборони та МОЗ.
http://osvita.ua/vnz/consultations/51793/
Интересно, а сколько в прошлом году поступило на бюджет в %?
Я думала, что поступает 90%.
Можете, але пріоритети варто розставити - де 1 де 2 і т.д.
Вишів може бути 5
Ви самі вказуєте. Там де є вибір, ви вказуєте сертифікат з більшим балом
46-47% на бюджет. Загалом - близько 81%.
Не плутайте "поступили" і "поступили на бюджет". Є купа спеціальностей, де шалений конкурс, а бюджету немає
кто подскажет, у нас в аттестате средний бал 8.0 (162), а на сайте выбор только 8.0 (160)
а 162 соответствует 8.2
что выбрать
и где взять таблицу соответствия
пересчитал аттестат, там 8.25
как исправить?
и как округлять?
Еще для информации. Если вдруг деть будет отсутствовать при подаче оригиналов, то можно подать документы за него по нотариальной доверенности.
Привет
Почему 5высших заведений? 5 специальностей в любые 15 вузов? http://business.vesti-ukr.com/154225...a-abiturientov
Или я что-то не так поняла?
4.5. Скільки заяв я можу подати і як система відслідкує, чи не перевиконав я норму?
ВІДПОВІДЬ:
Система «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів» автоматично відстежує кількість поданих заяв до ВНЗ та не дозволяє подання заяв поза встановленими правилами (тобто у Вас є можливість подати 15 заяв на п'ять спеціальностей (спеціалізацій), на яких передбачено прийом за кошти державного бюджету)..
Подати 16-ту заяву на спеціальність (спеціалізацію), на якій передбачено прийом за кошти державного бюджету Вам не вдасться. Система видасть повідомлення з текстом«Перевищено ліміт кількості поданих заяв».
Зверніть увагу! Подання заяв в електронній формі на спеціальності (спеціалізації) на контрактну форму фінансування, не обмежується.
ЗАПИТАННЯ:
4.6. Що робити, якщо я використав усі спроби подання заяв до ВНЗ, але хочу подати заяву до ще одного ВНЗ?
ВІДПОВІДЬ:
Якщо ВНЗ вже прийняли до розгляду Ваші заяви, відхилити їх, відповідно до нормативних документів про систему «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів»,неможливо.
Примітка: У виключних випадках ВНЗ за рішенням приймальної комісії може скасувати подану Вами електронну заяву.
Понимаю. У меня ребенок перешел в 9 класс, поступать нам через 3 года. Я внимательно с интересом читаю данную тему. В наших классах очень остро стоит вопрос будущего среднего балла. Детей затачивают Очень контролировать балл по предметам, идущим в аттестат. Потому мне интересно, какие предметы сейчас оказались неактуальными для данного вопроса. Я понимаю, что через пару лет все может поменяться. Если Вы помните, что Вам сообщили, отпишитесь плиз. Заранее благодарна.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks