Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 267 з 325 ПершаПерша ... 167217257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277317 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6493, показано з 5 321 по 5 340.

Тема: Стоматолог

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

Цитата Допис від vvatra Переглянути допис
    мені біля танка 6ку багато років тому завідуючий видалив. перепитала -чи всі скалки дістав - сміючись сказав "кааанєєєшна".
    а через 2 тижня вилізла з ямки скалка розміром 2х4 приблизно. точніше я її пінцетом для брів витягла сама.

щодо Ейсмундів: Петро Е. - син А.Ейсмунда.
    про Петра як хірурга тут писали багато гарного, про його батька також. у молодого не була, була у старшого. можливо він (А.Е.) і класнючий фахівець, але мені якось не альо ситуація, коли я сиджу у кріслі, лопаточка, якою вони щоку відтягують падає на плече мені та на крісло, він її підбирає та знову сує мені у рот, "ладна" думаю я...але зовсім не альо ситуація стала, коли він пальцем (без рукавички) поліз у рот (мій) обмацати стан слизової/ясен з приводу, не пам'ятаю вже якого...коротше, людина він доброзичлива, приємна у спілкуванні. але такі нюансики - не для мене.
    такого как описываете вроде не было
    кого посоветуете тогда???
    уже просто страшно-кому верить, доверять то можно????

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від бармалейка Переглянути допис
    такого как описываете вроде не было
    кого посоветуете тогда???
    уже просто страшно-кому верить, доверять то можно????
    ну, бачте, вам пощастило.
    сама така як ви - не знаю кому довіряти - хіба що знайомим.
    ми для них на одне лице - чужі роти залишаються чужими проблемами, тобто відношення "пофігістичне" у переважної більшості.
    можливо є сенс в інтер-стом - база навчальна при Мед.Академії.
    на консультацію ходила кілька разів. до завідуючої. ретельно вивчала проблему (вона-мою), як людина сподобалася, але далі консультації - не була.
    але там саме від кафедри парадонтології та хірургії. за терапевтичними штучками - то не до них.

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

ми для них на одне лице - чужі роти залишаються чужими проблемами, тобто відношення "пофігістичне" у переважної більшості.
    на консультацію ходила кілька разів. до завідуючої. ретельно вивчала проблему (вона-мою), як людина сподобалася, але далі консультації - не була.
    але там саме від кафедри парадонтології та хірургії. за терапевтичними штучками - то не до них.
    там принимают детей??? опять же-насколько я знаю, АП преподают в медакадемии

watra
    Guest

Типово

там принимают детей??? опять же-насколько я знаю, АП преподают в медакадемии
    ой, я таке не знаю, якщо чесно. зателефонуйте може...

АП. Ейсмунд , здається вже не працює там.

Нифига ни фея
    Guest

Типово

Почему хорошо, что отказал??? А ну ка про Нечая подробнее можно?)
    Анатолий Петрович это как раз папа Петра Анатольевича)))
    вот он https://doc.ua/doctor/dnepropetrovsk/anatolij-ejsmund
    конечно ходили, и рентген сделали и КТ...дело в том, что все зажило, дочка стала кушать и воспалилось, напухла щека....он сказал, что пища попала, реагируют мягкие ткани....хрень короче
    Ой я в Эйсмундах запуталась)
    Ну так я от Нечая такая красавишна вышла ж)))

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

Цитата Допис від Нифига ни фея Переглянути допис
    Ой я в Эйсмундах запуталась)
    Ну так я от Нечая такая красавишна вышла ж)))
    это Нечай оставил вам осколки???? ппц товарищи
    а Билявцев нам его прочил...мдя....
    а кто исправил вам ситуацию??? блин, вы нечаю этому сказали все, что о нем думаете?

Нифига ни фея
    Guest

Типово

А вы считали его профессионалом? Он даже не скрывал, что не знает как их достать.

Нифига ни фея
    Guest

Типово

а Билявцев нам его прочил...мдя....
    а кто исправил вам ситуацию??? блин, вы нечаю этому сказали все, что о нем думаете?
    Ну мне тоже Билявцев прям Бога хирургии описал. Нет не сказала. Мне бы это не помогло. Исправили а 4-ке на Западном, одно вылечили, другое покалечили.

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

А вы считали его профессионалом? Он даже не скрывал, что не знает как их достать.
    нет, не считала...потому и к Эйсмунду пошли
    но, мне казалось что Билявцев профессионал и знает, кого советует

Нифига ни фея
    Guest

Типово

нет, не считала...потому и к Эйсмунду пошли
    но, мне казалось что Билявцев профессионал и знает, кого советует
    Вот и я понадеялась на профессионализм Билявцева...

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

Вот и я понадеялась на профессионализм Билявцева...
    я правда в шоке от нашей медицины....доверять выходить никому нельзя? как страшно жить...
    а брекеты вы носите у Билявцева? а ему вы не сказали за бок Нечая??? не, ну я не знаю, на мой взгляд это нужно говорить, а не молчать...

watra
    Guest

Типово

я правда в шоке от нашей медицины....доверять выходить никому нельзя? как страшно жить...
    а брекеты вы носите у Билявцева? а ему вы не сказали за бок Нечая??? не, ну я не знаю, на мой взгляд это нужно говорить, а не молчать...
    ви думаєте це допоможе ? може допомогти, якщо пацієнти один одному розказують - бувші - потенційним.
    а лікарям, які один одного знають та дружать (подивіться, наприклад, в ФБ - всім всі друзі) )))) що вони будуть робити ?
    я коли розказувала про того "красеня" , що мені зробив "каку" всі інші лікарі казали одне те й саме "ну надо же - он такой хороший і опитний", а те що той хороший і опитний не звертав уваги на скарги та кілька разів мені прямим текстом про мою недовірливість казав, але ж бачив ортопанораму, і в принципі, я так розумію мав предостатньо досвіду аби зрозуміти де може бути вада (бо досвід у нього стаціонарний) - але то все від моєї "навіюваності" ))))
    я одне зрозуміла. якщо навіть всі хором кажуть "видаляти" щось - треба самому думати/прислухатися до фіз.відчуттів та робити максимум обстеження..а потім йти до платних хірургів, які мають устаткування нормальне та не дідівські методи.

а ще весело слухати інших потерпілих - в тій же ж (біля танку) одній жінці завідуючий видаляв якийсь з нижніх зубів, вона перепитувала його- може антибіотики вжити після, сказав "ні", наслідки - кілька операцій в 4й, в мечнікова...а якби був нормальним лікарем (не те, що завідуючим), після перших же скарг "полощітє" не казав би, а призначив би вже антибіотики.
    Востаннє редагував vvatra: 12.07.2016 о 09:07

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 741

Типово

ужас, почитала я вас, и удалять что-либо вапше перехотелось)))))))

Дописів
    2 882

Типово

Цитата Допис від Джамайка Переглянути допис
    ужас, почитала я вас, и удалять что-либо вапше перехотелось)))))))
    Вам для позитивной статистики- я три 8-ки уже удалила, со всеми все отлично прошло. Ни разу не пришлось даже обозболивающее принимать. Хотя все росли вбок и нижнюю распиливать пришлось. Ни отеков ни синяков ни воспалений.

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

ви думаєте це допоможе ? може допомогти, якщо пацієнти один одному розказують - бувші - потенційним.
    а лікарям, які один одного знають та дружать (подивіться, наприклад, в ФБ - всім всі друзі) )))) що вони будуть робити ?
    я коли розказувала про того "красеня" , що мені зробив "каку" всі інші лікарі казали одне те й саме "ну надо же - он такой хороший і опитний", а те що той хороший і опитний не звертав уваги на скарги та кілька разів мені прямим текстом про мою недовірливість казав, але ж бачив ортопанораму, і в принципі, я так розумію мав предостатньо досвіду аби зрозуміти де може бути вада (бо досвід у нього стаціонарний) - але то все від моєї "навіюваності" ))))
    я одне зрозуміла. якщо навіть всі хором кажуть "видаляти" щось - треба самому думати/прислухатися до фіз.відчуттів та робити максимум обстеження..а потім йти до платних хірургів, які мають устаткування нормальне та не дідівські методи.

а ще весело слухати інших потерпілих - в тій же ж (біля танку) одній жінці завідуючий видаляв якийсь з нижніх зубів, вона перепитувала його- може антибіотики вжити після, сказав "ні", наслідки - кілька операцій в 4й, в мечнікова...а якби був нормальним лікарем (не те, що завідуючим), після перших же скарг "полощітє" не казав би, а призначив би вже антибіотики.
    Господи, мне нельзя такое читать...я человек мнительный(((((
    а что было у той женщины, что 4 операции потом делали?
    а что у вас было???

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    1 777

Типово

вот там мне и удаляли (мы ж говорим о той которая на Октябрьской площади ?)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 741

Типово

Цитата Допис від myshka_007 Переглянути допис
    Вам для позитивной статистики- я три 8-ки уже удалила, со всеми все отлично прошло. Ни разу не пришлось даже обозболивающее принимать. Хотя все росли вбок и нижнюю распиливать пришлось. Ни отеков ни синяков ни воспалений.
    я помню - Сан-Марко

watra
    Guest

Типово

Господи, мне нельзя такое читать...я человек мнительный(((((
    а что было у той женщины, что 4 операции потом делали?
    а что у вас было???
    у тієї жінки довели ситуацію до нарощування щелепи шматком кістки зі стегна .. чи якось так.
    (їй 2 чи 3 операції робили, здається, "4" - то в 4й лікарні одну з операцій робили, мала на увазі)

Цитата Допис від =Foxy= Переглянути допис
    вот там мне и удаляли (мы ж говорим о той которая на Октябрьской площади ?)
    так! а ви у кого були саме ?
    Востаннє редагував vvatra: 12.07.2016 о 09:57

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    5 587

Типово

Цитата Допис від myshka_007 Переглянути допис
    имя врача?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    1 777

Типово

у тієї жінки довели ситуацію до нарощування щелепи шматком кістки зі стегна .. чи якось так.

так! а ви у кого були саме ?
    у Жанны Михайловны

Сторінка 267 з 325 ПершаПерша ... 167217257258259260261262263264265266267268269270271272273274275276277317 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті