я вот в растерянности, один врач говорит - нужно удалять нижнюю восьмерку, второй - зачем??))
кого слушать, и в интернете, думаю, будет неоднозначное мнение.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я вот в растерянности, один врач говорит - нужно удалять нижнюю восьмерку, второй - зачем??))
кого слушать, и в интернете, думаю, будет неоднозначное мнение.
у меня была такая же ситуация, когда одна врач мне доказывает "ну они же для чего то там сформировались и выросли ! ", а вторая "зачем они нужны они только требуют ухода и ремонта !"
В итоге, я решила удалить только тот зуб, который упирается в семерку . Ситуация как на картинке.Долучення 1993608
Почему хорошо, что отказал??? А ну ка про Нечая подробнее можно?)
Анатолий Петрович это как раз папа Петра Анатольевича)))
вот он https://doc.ua/doctor/dnepropetrovsk/anatolij-ejsmund
конечно ходили, и рентген сделали и КТ...дело в том, что все зажило, дочка стала кушать и воспалилось, напухла щека....он сказал, что пища попала, реагируют мягкие ткани....хрень короче
мені біля танка 6ку багато років тому завідуючий видалив. перепитала -чи всі скалки дістав - сміючись сказав "кааанєєєшна".
а через 2 тижня вилізла з ямки скалка розміром 2х4 приблизно. точніше я її пінцетом для брів витягла сама.
щодо Ейсмундів: Петро Е. - син А.Ейсмунда.
про Петра як хірурга тут писали багато гарного, про його батька також. у молодого не була, була у старшого. можливо він (А.Е.) і класнючий фахівець, але мені якось не альо ситуація, коли я сиджу у кріслі, лопаточка, якою вони щоку відтягують падає на плече мені та на крісло, він її підбирає та знову сує мені у рот, "ладна" думаю я...але зовсім не альо ситуація стала, коли він пальцем (без рукавички) поліз у рот (мій) обмацати стан слизової/ясен з приводу, не пам'ятаю вже якого...коротше, людина він доброзичлива, приємна у спілкуванні. але такі нюансики - не для мене.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks