ви думаєте це допоможе ? може допомогти, якщо пацієнти один одному розказують - бувші - потенційним.
а лікарям, які один одного знають та дружать (подивіться, наприклад, в ФБ - всім всі друзі) )))) що вони будуть робити ?
я коли розказувала про того "красеня" , що мені зробив "каку" всі інші лікарі казали одне те й саме "ну надо же - он такой хороший і опитний", а те що той хороший і опитний не звертав уваги на скарги та кілька разів мені прямим текстом про мою недовірливість казав, але ж бачив ортопанораму, і в принципі, я так розумію мав предостатньо досвіду аби зрозуміти де може бути вада (бо досвід у нього стаціонарний) - але то все від моєї "навіюваності" ))))
я одне зрозуміла. якщо навіть всі хором кажуть "видаляти" щось - треба самому думати/прислухатися до фіз.відчуттів та робити максимум обстеження..а потім йти до платних хірургів, які мають устаткування нормальне та не дідівські методи.
а ще весело слухати інших потерпілих - в тій же ж (біля танку) одній жінці завідуючий видаляв якийсь з нижніх зубів, вона перепитувала його- може антибіотики вжити після, сказав "ні", наслідки - кілька операцій в 4й, в мечнікова...а якби був нормальним лікарем (не те, що завідуючим), після перших же скарг "полощітє" не казав би, а призначив би вже антибіотики.
Bookmarks