Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 116 з 200 ПершаПерша ... 1666106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126166 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3986, показано з 2 301 по 2 320.

Тема: Лицей информационных технологий

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Вам яка різниця? От саме Вам ??? Як людині, яка ніякісінького відношення до цього закладу не має. Дитина якої нібито туди вступила а потім відмовилася(невже один я не вірю в таку очевидну ... казочку ???). От сиджу, думаю-думаю та все ж не можу зрозуміти: от чому я не відписуюсь в темах про учбові заклади, до яких я ніякого відношення не маю, а хтось не заморюється постійно кидати відходи життєдіяльності на вентилятор? От яка мені різниця, що там коїться в якійсь там 130-й школі? Чи в 28-й? Навіть якби мені було зовсім нічим займатися, я не можу уявити собі причину, яка б заставила мене "перемивати кісточки" в чужій сімї(по аналогії). Може в моїй душі просто немає скільки фекалій, щоб була необхідність їх направо та наліво розкидати?
    Не вірте, не треба) А спитайте у директора)) Чи була в списку рекомендованих моя донька. Прізвище готова повідомити особисто)
    І від УАЛу ми відмовились, так. Вступили, віднесли документи, оформились, а 30 серпня я її звідти забрала. І директорка дивилась великим очима: "Ми жеж елііііііта, как ви можетє?!"))))

І так, я вже говорила, мені цікава сфера освіти. Зокрема, середньої і вищої. І я приділяю велику увагу цій темі. Маю право, заперечте, якщо маєте чим.

І я знаю, що альтернативи ЛІТу і УАЛу зараз практично немає. Але це не значить, що їх адміністрація, яка теж це знає, може дуркувати, як їм заманеться. Варто було би спільними зусиллями робити ці заклади краще, а не виправдовувати бока, розводячи руками і ніяково бурмочучи "ну шо ж поробиш, інших нема".

Цитата Допис від Iviva Переглянути допис
    я верю)) моя племяшка тоже поступила и отказалась. Одновременно же поступила и в УАЛ. Выбрала учебное заведение, более лояльное к ученикам. Мы с сыном тоже самое будем делать. Наша школа совсем мрак. Лучше уж в белоснежных рубашках..Так мой сын и так их очень любит. С трудом могу голубую на него натянуть.
    все правильно. Найгірше, що ЛІТ той самий хизується тим, що виховує думаючих, талановитих, тямущих дітей і, водночас, подекуди видає такі вимоги, які пояснити з точки зору здорового глузду важко)))

А ще в ЛІТі вчителька англійської сказала моїй дитині викинути на смітник сертифікати Cambridge English))) Бо це "профанація" - от присягаюсь, так і сказала.
    А дитинка вже склала CAE і, можливо, екстерном CPE (чекаємо результатів) і вже вдало викладає англійську, зокрема і діткам теж "елітної" сотки

ЗІ: я не для похвалитись, я до того, що не лише в уалах-літах можна досягати успіху.
    Востаннє редагував Ірчик: 07.06.2016 о 13:55

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    ... Варто було би спільними зусиллями робити ці заклади краще, а не виправдовувати бока, розводячи руками і ніяково бурмочучи "ну шо ж поробиш, інших нема".
    Може й варто. В принципі. Тобто: варто все навкруги нас намагатися зробити кращим. Але те, що робите Ви ніякого відношення до "намагання зробити краще" не має. Але я розумію: Вас вже не переробиш, на жаль. Скільки б хто не намагався зробити Вас кращою. Що кажете? Яке мені до Вас діло? Таке ж як і Вам до ЛІТу.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Belladonna Переглянути допис
    так может надо слушать тех, у кого дети там учатся? Или учились.
    А не тех, кто говорит со слов каких-то знакомых.
    Причем когда выступают родители, чьи дети там учатся, и опровергают бредни, то им говорят: вы все врёте!
    я б показала прізвища дітей, я навіть скріни зробила. Та не буду демонструвати, бо надто мало вірю в адекватність адміністрації

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Може й варто. В принципі. Тобто: варто все навкруги нас намагатися зробити кращим. Але те, що робите Ви ніякого відношення до "намагання зробити краще" не має. Але я розумію: Вас вже не переробиш, на жаль. Скільки б хто не намагався зробити Вас кращою. Що кажете? Яке мені до Вас діло? Таке ж як і Вам до ЛІТу.
    Ви особисте не плутайте з суспільним, до того ж - з комунальним

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

я б показала прізвища дітей, я навіть скріни зробила. Та не буду демонструвати, бо надто мало вірю в адекватність адміністрації
    Ви полюбляєте читати(та ще й скрінити) чуже листування??? Та ще й щось кажете про неадекватність адміністрації??? Але Ви знаєте - я навіть не здивувався, я свої висновки про ваш психотип зробив дещо раніше.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    www.cherry.dp.ua
    Дописів
    8 974

Типово

Цитата Допис від Belladonna Переглянути допис
    так может надо слушать тех, у кого дети там учатся? Или учились.
    А не тех, кто говорит со слов каких-то знакомых.
    Причем когда выступают родители, чьи дети там учатся, и опровергают бредни, то им говорят: вы все врёте!
    +1000000000

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Правильно делает, что пишет. Тему то читают не только те, кто там учится и кого все устраивает. Но и те, кто собирается поступать. Желательно знать - что тебя может ожидать.
    Вы считаете, что "наругали за недостаточно белоснежную рубашку на ДПА" - это отзыв о лицее, на основе которого Вы или Ваш ребёнок примете решение, учиться ли в том или ином учебном заведении? я почему-то думала, что поступают в лицеи немного за другим.

Так как эту тему читает и моя супруга, то если шо - скажем ей что Вы моя сестра!
    договорились. Жену Вашу тоже люблю, у неё умный муж!

"Я не знаю. Оно само купилось!" (с) Женщина.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Ви полюбляєте читати(та ще й скрінити) чуже листування??? Та ще й щось кажете про неадекватність адміністрації??? Але Ви знаєте - я навіть не здивувався, я свої висновки про ваш психотип зробив дещо раніше.
    А щоб такі недовірливі психотипи, як Ви, не писали мені мовляв, сама вигадала

Дописів
    115

Типово

Ірчик, ну есть же разница между конструктивной критикой и просто выискиванием недостатков. На мой взгляд, Вы занимаетесь вторым, причем не понятно, какую цель Вы преследуете? Донести до людей, что не все так хорошо в лицее? ок, это отлично, но давайте же конкретику, а не вот эти рассказы про белые рубашки, про то, что у лицея есть гос. финансирование, и личные недоразумения с конкретным преподавателем.
    Это я к чему: весь год читаю тему, т.к. приняли решение поступать в этом году в лицей. Естественно, хотела знать и плюсы, и минусы. И я сейчас из всех отрицательных отзывов могу вспомнить только наличие оплаты, и теперь вот придирки учителей к рубашкам)). И скажите, какая от этой информации польза тем, кто решает поступать или нет?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

ЛИТ достаточно, так сказать, "многослойный", поэтому и отзывы совершенно разнообразные, и все правдивые. А есть люди (я Ирчика даже и не имею в виду), которые видят все в комплексе. Так что прислушивайтесь ко всем, господа будущие абитуриенты))

Дописів
    17 745

Типово

У нас есть одноклассники, ушедшие в лит, часть из них вернулась назад в школу, часть осталась и отлично учится в лите.
    Есть крестник, закончивший лит, которого оттуда периодически пытались выгнать

Разные отзывы. Есть плюсы, есть минусы. Дети разные, опять же. Ожидания у людей разные.
    Кому-то подходит лит, кому-то не подходит. Вот и все

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Seya Переглянути допис
    Ірчик, ну есть же разница между конструктивной критикой и просто выискиванием недостатков. На мой взгляд, Вы занимаетесь вторым, причем не понятно, какую цель Вы преследуете? Донести до людей, что не все так хорошо в лицее? ок, это отлично, но давайте же конкретику, а не вот эти рассказы про белые рубашки, про то, что у лицея есть гос. финансирование, и личные недоразумения с конкретным преподавателем.
    Это я к чему: весь год читаю тему, т.к. приняли решение поступать в этом году в лицей. Естественно, хотела знать и плюсы, и минусы. И я сейчас из всех отрицательных отзывов могу вспомнить только наличие оплаты, и теперь вот придирки учителей к рубашкам)). И скажите, какая от этой информации польза тем, кто решает поступать или нет?
    Господи, та хіба я Вам що забороняю?

Я свого часу перебувала в рожевих окулярах стосовно ЛІТу. І була неприємно вражена реальністю, яка мене і мою дитину не влаштовувала. Все. Хтось поділяє мою точку зору (повністю, або частково), хтось не поділяє. Хтось - вступив і вчиться з задоволенням, когось тамтешній устрій не влаштовує, але терпить, хтось - пішов з цієї школи в іншу і щасливий.

Але вкотре пояснювати дорослим нібито прогресивним людям, які цінують інтелект і розвиток, що я маю право на висловлення своєї думки в рамках громадського місця - відкритого форуму - трохи вже марудно. І кожен новачок з 26 повідомленнями приходить і знову задає ті самі питання, провокуючи на відповідь)), щоб потім сказати "ну нашо Ви знову це повторюєте"

Переконана, що основне завдання дитини в школі - вчитись. Основна вимога до школи - максимально давати можливість виконувати це завдання, забезпечувати підтримку і фаховий супровід. А не заважати різними непотрібними і безглуздими (якими в тому числі є і форма-білі сорочки) правилами. До того ж, як тут вже йшлося, форма - не єдина і основна "заморочка" ліцею.

Додам: я би воліла, аби в школі прагнули знайти підхід до кожного учня і по максимуму (звичайно, що на 100% забезпечити це може лише індивідуальне навчання) враховували його особливості. Так от, ЛІТ цим не переймається і не париться. Це має певний сенс і такий підхід має право на існування. Однак тим дітям і батькам, які цінують демократичні і сучасні підходи та принципи в вихованні, не буде там комфортно.
    Востаннє редагував Ірчик: 07.06.2016 о 15:17

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    2 515

Типово

Однак тим дітям і батькам, які цінують демократичні і сучасні підходи та принципи в вихованні, не буде там комфортно.
    Неужели у нас есть школы, в которых это ценят(( у нас в школе на детей постоянно кричат, мой ребенок в таких ситуациях полностью отказывается от общения с учителем, игнорирует его предмет. И я его понимаю. Поэтому и ищем другую школу, с учетом его способностей и желания. По обычным школам не находишься, лит и уал -меньшее из зол. Если ребенку повезло с педсоставом и одноклассниками ( то еще счастье может быть), то он может достичь результатов и в рядовой школе.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Iviva Переглянути допис
    Неужели у нас есть школы, в которых это ценят(( у нас в школе на детей постоянно кричат, мой ребенок в таких ситуациях полностью отказывается от общения с учителем, игнорирует его предмет. И я его понимаю. Поэтому и ищем другую школу, с учетом его способностей и желания. По обычным школам не находишься, лит и уал -меньшее из зол. Если ребенку повезло с педсоставом и одноклассниками ( то еще счастье может быть), то он может достичь результатов и в рядовой школе.
    Я вже колись писала - я обрала приватну школу, в якій маю максмум з бажаного. У мене дуже вільна і демократична дівчинка, з загостреним почуттям справедливості. Я її такою виховала і не хотіла, щоб в школі її ламали.
    Але це - варіант дорогий і найменш нервовитратний)) Розумію, що не кожен має можливість на приватну школу.

А втім, по ставленню до дитини дуже непогані відгуки по Вальдорфській школі і по 12 гімназії. Хоча там і немає спеціалізації і "рейтинговості".
    до чоловіка в НГУ приходили випускники з Вальдорфів - дуже хороші діти. Але репетиторів брали. Хоча, літівці теж беруть)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Я вже колись писала - я обрала приватну школу, в якій маю максмум з бажаного. У мене дуже вільна і демократична дівчинка, з загостреним почуттям справедливості. Я її такою виховала і не хотіла, щоб в школі її ламали.
    Але це - варіант дорогий і найменш нервовитратний)) Розумію, що не кожен має можливість на приватну школу.

А втім, по ставленню до дитини дуже непогані відгуки по Вальдорфській школі і по 12 гімназії. Хоча там і немає спеціалізації і "рейтинговості".
    до чоловіка в НГУ приходили випускники з Вальдорфів - дуже хороші діти. Але репетиторів брали. Хоча, літівці теж беруть)
    Ну здесь - у кого какие цели. Ни из Вальдорфской, ни из 12-й олимпиадников, например, не видно

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Ну здесь - у кого какие цели. Ни из Вальдорфской, ни из 12-й олимпиадников, например, не видно
    так. А моя - оліміпіадниця)) в невідомій нікому досі приватній школі.

Ну і діти, які звідти вступали до НГУ на системний аналіз, хоча й не олімпіадники, але таки вступали, причому самі, та ще й вчились непогано.

На мій погляд дійсно талановитим в точних науках дітям краще йти в ДОЛІМФ)

Ну і, знову-таки з розмов з батьками - при середніх і трохи вищих за середні даних, дешевше закінчити комфортну звичайну школу і оплачувати репетиторів, ніж платити тому ж ЛІТУ/УАЛу і репетиторам))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

так. А моя - оліміпіадниця)) в невідомій нікому досі приватній школі.

Ну і діти, які звідти вступали до НГУ на системний аналіз, хоча й не олімпіадники, але таки вступали, причому самі, та ще й вчились непогано.
    1) все списки призеров городских и областных олимпиад в открытом доступе;
    2) ну и что? я о том, что цели у всех разные. олимпиады - это для примера

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

1) все списки призеров городских и областных олимпиад в открытом доступе;
    2) ну и что? я о том, что цели у всех разные. олимпиады - это для примера
    1) Ви до чого? що я перебільшую?))) Я знаю, що вони у відкритому доступі. Було б незле, аби й роботи оприлюднювали Результати б дещо коригувались
    2) Я слабко вірю, що оліпіада є самоціллю. А от що ціллю є вступ до вишу мрії, загальний рівень знань, стресостійкість, гармонійність розвитку дитини та її талантів - так. І для цього, повторюсь, не обов"язково йти в ЛІТ

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

1) Ви до чого? що я перебільшую?))) Я знаю, що вони у відкритому доступі. Було б незле, аби й роботи оприлюднювали Результати б дещо коригувались
    2) Я слабко вірю, що оліпіада є самоціллю. А от що ціллю є вступ до вишу мрії, загальний рівень знань, стресостійкість, гармонійність розвитку дитини та її талантів - так. І для цього, повторюсь, не обов"язково йти в ЛІТ
    1) Может я смотрела невнимательно, но там достаточно ограниченный набор учебных заведений;
    2) у семиклассника поступление в вуз не может быть самоцелью. Точнее, может - но формальной, в "подпевку" родителям. Олимпиады - повторяю - для примера))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Разговор двух людей, формально не имеющих к ЛИТу никакого отношения)) Абитуриенты, не читайте)))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

1) Может я смотрела невнимательно, но там достаточно ограниченный набор учебных заведений;
    2) у семиклассника поступление в вуз не может быть самоцелью. Точнее, может - но формальной, в "подпевку" родителям. Олимпиады - повторяю - для примера))
    Може))
    Там прізвища часто неправильно пишуть.

2) може))) За правильної мотивації.

І цего, батьки абітурієнтів, читайте!)) справа ж не лише в назві навч.закладу))
    а неформально часто говорити легше

Сторінка 116 з 200 ПершаПерша ... 1666106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126166 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті