Деякі цифри випуску 2016 р.
В цьому році Ліцей закінчило 107 ліцеїстів.
З них на ДПА-ЗНО з Математики отримали 12 балів майже 50% учнів, відмінно - 91%
на ДПА-ЗНО з Української мови і літератури відмінно 71% ліцеїстів
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Деякі цифри випуску 2016 р.
В цьому році Ліцей закінчило 107 ліцеїстів.
З них на ДПА-ЗНО з Математики отримали 12 балів майже 50% учнів, відмінно - 91%
на ДПА-ЗНО з Української мови і літератури відмінно 71% ліцеїстів
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
За время учебы пыталась узнать, а какие ж предметы идут в аттестат. Теперь знаю.
Делюсь.
Spoiler: Предметы в аттестате
Чула днями розмову ліцеїстів, яких товкли носом і скаржились батькам на те, що "сорочка на ДПА була недостатьно білою"
Хто там казав, що демократії додалось?
А! ну і відомий напередодні диктант. Вибраним класам
ЗІ: прізвища маю, але не здам. Не хочу, щоб діти постражали.
Востаннє редагував Ірчик: 06.06.2016 о 13:56
так ми ж були й поступили))) А оскільки вчитись після знайомства не захотіли - я вже тут вислухала "не вчитесь - не маєте права хаяти". Тобто я мала свою дитину занурити в болото, щоб мати право говорити, що там - багнюка)))))
Але у доньки багато друзів в ЛІТі, діти приятелів. Маю можливість бути в курсі. Навіть коли не надто хочу![]()
Не, с формой на ДПА в лицее перегнули, конечно. Но тут вроде никто и не скрывает, что такое бывает даже в обычные дни
И, опять же, "недостаточно белые рубашки" попали под горячую руку после детей, которые совсем не в форме пришли.
Насчет известного всему классу диктанта (если речь идет о ДПА в 9-м) - неправда. Некоторые дети из разных классов, действительно, знали, но это их личные "заслуги" )))
Чтобы в этом убедиться, достаточно посмотреть оценки - у всех классов примерно равная картина, нет таких/такого, у которого бы значительно лучше ситуация была бы.
я днем практически святая а вечером снимаю нимб
и думаю кому бы врезать
мне им б © elena-durak
а нафіга для ДПА потрібні сніжно-білі сорочки?
В жодній з відомих мені шкіл такого "завороту мізків" немає.
Жанно, можливість "заслуг" в такому "храмі навчання" для мене взагалі - нонсенс. Надто - коли за це ще й гроші беруть) Ну, але схоже, що всіх влаштовує...
І, між іншим, пам"ятаю зі своїх шкільних часів, що навіть знання диктанта (варіанта) не гарантує, що всі здатні навіть списати якісно))))
Востаннє редагував Ірчик: 07.06.2016 о 09:11
Та не, я просто Ирчика очень люблю и уважаю (без малейшей доли сарказма), другим бы не отвечала
Ир, меня совсем-совсем не устраивает. Но пока все на уровне слухов, я не понимаю, как могу на это повлиять.Ну, але схоже, що всіх влаштовує...
Остальные аргументы не буду в очередной раз пережевывать![]()
я днем практически святая а вечером снимаю нимб
и думаю кому бы врезать
мне им б © elena-durak
Ну чтоб разрядить ситуациюподдержите выпускников!
http://vk.com/topic-56608822_34320839
Если шо, класс не наш.
В первом ряду зажигают кураторы 11-В и 8-А (если я не ошибаюсь).
Вам яка різниця? От саме Вам ??? Як людині, яка ніякісінького відношення до цього закладу не має. Дитина якої нібито туди вступила а потім відмовилася(невже один я не вірю в таку очевидну ... казочку ???). От сиджу, думаю-думаю та все ж не можу зрозуміти: от чому я не відписуюсь в темах про учбові заклади, до яких я ніякого відношення не маю, а хтось не заморюється постійно кидати відходи життєдіяльності на вентилятор? От яка мені різниця, що там коїться в якійсь там 130-й школі? Чи в 28-й? Навіть якби мені було зовсім нічим займатися, я не можу уявити собі причину, яка б заставила мене "перемивати кісточки" в чужій сімї(по аналогії). Може в моїй душі просто немає скільки фекалій, щоб була необхідність їх направо та наліво розкидати?![]()
СЛАВА УКРАЇНІ!
я верю)) моя племяшка тоже поступила и отказалась. Одновременно же поступила и в УАЛ. Выбрала учебное заведение, более лояльное к ученикам- УАЛ. Мы с сыном тоже самое будем делать. Наша школа совсем мрак. Лучше уж в белоснежных рубашках..Так мой сын и так их очень любит. С трудом могу голубую на него натянуть.
Востаннє редагував Iviva: 07.06.2016 о 21:27
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks