Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 134 з 2220 ПершаПерша ... 34841241251261271281291301311321331341351361371381391401411421431441842346341134 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 2 661 по 2 680.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ... думаю, что не совсем так...поверьте, все они "повязаны" между собой и Шокин и порох...значит шохин знает что-то такое о порохе, что тот и не делает резких движений, а отставка шокин, это простой договорняк между ними, чтоб не гневить "народные массы", а тихонечко уйти на пенсию...что давно уже надо было сделать...

Сакварелидзе - в главные прокуроры!
    Странно вы рассуждаете : "...тихонечко уйти на пенсию...что давно уже надо было сделать..."
    Вы представляете КАКИЕ суммы денег он получал за каждый день крышивания на должности ГП?
    Неужели вы верите в то, что человек может когда нибудь добровольно сказать себе: "Ну всё, хватит воровать, мне уже достаточно, надо сваливать"?
    А то, что Шохин что-то знает, так и другие ГП что-то знали и про Кучму и про Яныка, но и своё место знали, потому как можно было за лишнюю
    информацию и головы лишится. Как лишился ее бедняга Гонгадзе. Не думаю что Шохин имел возможность манипулировать Порошенко.
    При малейшей попытке что-то вякнуть мы бы уже читали некролог. В верхах с этим делом строго.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Ну я посмотрел. Воровство природных ресурсов, уничтожение экосистемы. И, мля, объёмы не ради выживания, чтоб хлеб купить. Никто не спорит, что труд воровство нелегкое.
    Юра, там безработица и пьянство с времен кучмы, все поделено между местячковыми феодалами, съезди не водку попить туда, не по монастырям замкам побродить и не жопу попарить, а поосто поговори с людьми
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Ну это же ВЫ предъявили им , что они не за того проголосовали. А я лишь хочу услышать от Вас ФИО за кого нужно было. Ну у вас был такой же выбор.
    От йоп, менять до тех пор пока нормальный не появится, еуча людей, от тягнибока до вилкула, от яроша до маркова, от ляшка до гриценко
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Проблему незаконной добычи янтаря в Украине можно решить только методом силового разгона тех людей, которые добывают солнечный камень.

Об этом заявил народный депутат от Народного фронта Антон Геращенко в эфире телеканала 112 Украина.

«Проблема янтаря не имеет решения. Только лишь методом силового разгона тех людей, которые копают янтарь. Это комплексная проблема нашего государства, (заключается в, — ред.) отсутствии законодательства в этой сфере и в общем-то беззакония», — сказал он.

Комментируя заявление народного депутата Игоря Мосийчука о том, что незаконную добычу янтаря в Ровенской области «крышует» исполняющий обязанности главы Нацполиции области Сергей Максимов, Геращенко заявил, что лично свяжется с Мосийчуком и попросит у него привести доказательства этих слов.

«Что касается фамилий руководителей Нацполиции и других, их можно завтра заменить на другие фамилии, поставить губернатором Ровенской области Мосийчука, начальником полиции — Иванова. И они так же могут быть подвержены коррупции», — отметил нардеп.
    У тебя после бирюкова новый фаворит?)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від Maza11 Переглянути допис
    чьего доверия? Шокиным он был тоже доволен и доверял ему
    А гонтарева лучший банкир))

Дописів
    8 055

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Ну я посмотрел. Воровство природных ресурсов, уничтожение экосистемы. И, мля, объёмы не ради выживания, чтоб хлеб купить. Никто не спорит, что труд воровство нелегкое.
    Украинский народ быдло и мразь.
    Даёшь святую инквизицию Петр Алексеевич!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

... а кто нынче Шустера танцует?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ... а кто нынче Шустера танцует?
    не знаю , пліткують, що Нестер залишився у спонсорах.
    Востаннє редагував Rоlа: 02.04.2016 о 10:21

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    не знаю , пліткують, що Нестер залишився у спонсорах. а от Шустер вчора танцював на розколі і вкладав рейку розпаду України, подіі навколо бурштину технічно підводив в контекст питанням на згоду щодо "розколу" ну і паралель з днрлнр. спрямовано срати на пороха, підбирати відповідну більшість рупорів - це сюжет не страшний і порох на нього заслуговує, а от фундамент розпаду закладати паралельно з роботую медведчука на фронті " вьібор есть - народовластие"" -окрема о.тєльная історія.
    Рол, вот честно, тема "Если не Порох, то ху.йло, распад, камни с неба и т.д." уже реально достала...

Дописів
    39 400

Типово

Рол, вот честно, тема "Если не Порох, то ху.йло, распад, камни с неба и т.д." уже реально достала...
    не зрозуміла зміст твого коментарю до змісту посту. я не про утримання пороха через застрахи "***ло, ми всє умрьом єслі не порох".
    хтось вчора в студіі таке двинув? чи ти про загальну речовку?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

не зрозуміла зміст твого коментарю до змісту посту. я не про утримання пороха через застрахи "***ло, ми всє умрьом єслі не порох".
    хтось вчора в студіі таке двинув? чи ти про загальну речовку?
    Вчора в Шустера гарно поїздили по Петі. Сьогодні Рола ствержує, що за тим стоїть Медведчук. Через Нестора.

Дописів
    39 400

Типово

Вчора в Шустера гарно поїздили по Петі. Сьогодні Рола ствержує, що за тим стоїть Медведчук. Через Нестора.
    Шурі, ти з дуба впав? по пєтє поїздили бо він на це заслуговує. ще й досить коректно їздили. я про інше писала.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Шурі, ти з дуба впав? по пєтє поїздили бо він на це заслуговує. ще й досить коректно їздили. я про інше писала.
    Звичайно про інше..
    ЗІ я завжди знав, що ти розумніша за Возара... багато розумніша..

Дописів
    39 400

Типово

Звичайно про інше..
    ЗІ я завжди знав, що ти розумніша за Возара... багато розумніша..
    о. традиція. один-два пости і розмова про мене. ))

тобі підсунили на лопаті "пєтю" ти і кушаєшь, а роздивитися що за лісом лопат шось заважає. мій розум, мабуть) пєтя у порівнянні з народовластієм і в темі бурштину, просування Шустрером розпаду України і ітогове голосування щодо розпаду - це предмет, а не пєтя на лопаті.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

о. традиція. один-два пости і розмова про мене. ))

тобі підсунили на лопаті "пєтю" ти і кушаєшь, а роздивитися що за лісом лопат шось заважає. мій розум, мабуть) пєтя у порівнянні з народовластієм і в темі бурштину, просування Шустрером розпаду України і ітогове голосування щодо розпаду - це предмет, а не пєтя на лопаті.
    Рола, я задав одне проте питання... ти підсунула мені Медведчука. Дякую за відповідь. Наступного разу я лише це й напишу.

Дописів
    39 400

Типово

Рола, я задав одне проте питання... ти підсунула мені Медведчука. Дякую за відповідь. Наступного разу я лише це й напишу.
    то прибрати щодо Медведчука і залишити про Нестера? добре. я окремо напишу про Шустера і Медведчука і все у тебе одразу владнається прям зараз, чо наступного разу чекати.

Дописів
    39 400

Типово

окремий пост про контекст у студіі Шустера:
    по пєтє поїздили бо він на це заслуговує. ще й досить коректно їздили
    Шустер вчора танцював на розколі і вкладав рейку розпаду України, подіі навколо бурштину технічно підводив в контекст питанням на згоду щодо "розколу" ну і паралель з днрлнр. спрямовано срати на пороха, підбирати відповідну більшість рупорів - це сюжет не страшний і порох на нього заслуговує, а от фундамент розпаду закладати паралельно з роботую медведчука на фронті " вьібор есть - народовластие"" -окрема о.тєльная історія.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Дякую.
    ЗІ Нічого не змінилося.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

вьібор есть - народовластие
    А для кого, по Вашему, футбольные фанаты революцию делали ?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А для кого, по Вашему, футбольные фанаты революцию делали ?
    це в вашій картині світу футбольні фанати революцію робили і російських військових в криму не було, поки путін факт присутності своїм ротом не визнав. а в Донецьку і в Луганську - народовластіє, факт. це фанати футбольні зробили?

Сторінка 134 з 2220 ПершаПерша ... 34841241251261271281291301311321331341351361371381391401411421431441842346341134 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті