| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
может кому еще актуально,в Варусе акция на семена цветов и овощей от Яскравы - 1+1=3
я опять не удержалась![]()
не поеду завтра в Варус, не поеду, не поеду![]()
посіяла жовті томати "Фінік", назбирала насіння влітку, а воно не всходило. то купила днями у проф. насіння шось схоже на "Фінік" і посіяла в цю ж плошку.
зійшло все, ліс стоіть
а ревінь та уже з семідольних один справжній лист дає) в десяти стаканах, в кожному стакані по три штуки.) facepalm -2.
я сіяла жоржини однорічні. Розсадою.
Суміш кольорів. Прекрасні! Все літо до пізньої осені радували яскравими квітками. А якщо обривати сухі, то ще й пишно!
Цього року розраховую на самосій.
Буду вдячна, якщо хтось поділиться досвідом вирощування через розсаду астр однорічних. Вже посіяла. Зійшла по різному = в залежності від сорту. Справжніх листочків ще немає. Касета на лоджії на досвічуванні. ПОливати ще не доводилось - обприскую.
астри вирощую, вже два дні пікірую.
поливаю землю з шприця, пікірую з 1,5 справжніх листа. тобто, як другий наклюнувся. не підсвічую, стоять на лоджіі.
Востаннє редагував Rоlа: 29.03.2016 о 22:37
не буває у них самосія? чи для підстраховки?
ну так! мої "веселі рєбята" називались "Денді. Суміш кольорів". НАсіння я зібрала. Але цього року хочу з однорічників адоніс літній " (що воно таке? цікаво ж!) , астри (сіяла колись в грунт - нічого не зійшло; друга спроба через розсаду), волошки (ще не сіяла - цікаво,які вони).
А ще люблю настурцію, мальви, чорнобривці і календулу. Це безпроблемні квіти, буду й цього року сіяти.
ДЯкую за відповіді про астри. Може й вийде у мене щось на букети у вазу цого року.
жоржину не відслідковувала насіння, може шось і зійде.
просто хочу нову композицію зробити з форм та кольорів, тому посіяла на розсаду, а айстри посівом в грунт теж ніколи не виходило.
прості волошки самосійкі як бур`яно ростуть, а от кольоровані - не так просто розвести. я під зиму сіяла і накривала землю агроволокном, зачепився один всход.
насіялося багато газаніі але восени зійшла а потім мороз накрив.
malisap, Вам не приходилася ділити еремурус? цією весною багато нових "паучків".
Я посеяла на губку томат батяня... Все никак руки не дойдут замочить в марганцовке. Так и лежат на сухой губке![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks