Доброе утро!!!Кому положено с недельками)) МамаВаньки держу за Вас кулочки @@@@@@@@@@@@@@@@. Как ваше самочувствие? Как Светочка?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всім привіт!
Понеділкових з тижниками!
В мене сьогодні щось тяжкий день, зранку ледве встала, тошнило, погода ще така... на роботі все нервує. А тут ще й вирішила черговий раз позвонити в ту дурну лікарню за лікарняний спитати .... звоню протягом 1,5 тижня!! ні разу не дозвонилась ні на один телефон, сьогодні мене це добило... на МОЗ теж не раз звонила на "гарячу лінію" яка ж вона гаряча, якщо теж ніразу не дозвонилась! Сьогодні позвонила на звичайний телефон моз, кажу нафіга у вас гаряча лінія якщо туди не можливо дозвонитись, а вона мені у нас там всього 3 людини, звоніть.... і вот за 10 разом сьогодні я таки дозвонилась! І подала скаргу і розказала все! і про ту ужасну лікарню і про відношення і про лікарняні і про все все все! Не знаю чи буде з того толк! Але дівчатка звоніть! Звоніть може хоть колись щось поміняється! Хоча я сумніваюсь... Сказали ще на рахунок лікарняних позвонити в департамент охорони здоровя в Дніпрі, там мені сказали що область не виграла тендер, лікарняних нема і коли будуть не понятно.... на моє питання що мені тепер не їсти не пити і пішком ходити, сказали - я нічим вам не можу допомогти...
Девочки, всем привет!
Светочка с каждым днем все лучше, сегодня уже отключили от очередного аппарата ( муж что-то пытался объяснять, но я не поняла). Открывает глазки и лепечет))) все слава Богу! Каждый день дают списки лекарств.
Я мучаюсь давлением. ..
Може в твоїй ЖК ще є бланки, я коли в тій лікарні лежала, то з нами жінка була з ускладненнями після операції, одним словом її по ходу не офіційно в лікарні тримали бо сказали оформити лікарняний в поліклініці на 1-му поверся, їй потім той лікарняний приносили.. і як так що в поліклініці є а в лікарні нема (хоча за той лікарняний вона ще умудрилась їм 300 грн. заплатити, це взагалі уму не постежимо.... мало того що вони щось накосячили так ще й платити за лікарняний....)
Всем добрый день и кому положено - с недельками!!!
Кристина, понедельник - день тяжелый!!! Я сама на погоду очень восприимчива, особенно, на такую, как сегодня: на сон клонит, подташнивает...((
С нетерпением жду солнышко и тепло!!!
И по поводу звонка на "горячую линию" поддерживаю тебя на все 100%!!! Тем более, что гинекологию при 2-ой Рабочей больнице давно не жалуют хорошими отзывами и нет дыма без огня, как говорится...
Побольше бы таких отзывов и звонков, и что-то, да и наладится в лучшую сторону в Нашей стране!!!
МамаВаньки, очень рада за Светланку!!! Пусть и дальше радует близких хорошими новостями!!!
А Вы держитесь и поправляйтесь: согласна с девочками, писавшими ранее, что деткам нужны бодрые и активные мамочки!!!![]()
Всім привіт!
Робочі будні продовжуються....ще тиждень і я відпочиваю! вже кортить дома з донею бути. Мама моя панікерша ще та, я в четверг зірвалася з робочого місця, до лікаря пішли: направив до ЛОРа- там подивились,обдивились мою донечку - ми на стадії одужання, просто повільно, але одужуємо....
Стабільності тобі, як найшвидше одужати і швидше зустрітися, обійнятися, обцілувати свою перлиночку!!! мої вам кулачки: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Девочки , я не по теме, если что
Кто сегодня или завтра будет на Космической делать УЗИ на 5 эт,
напротив кабинета Щепанковой есть кабинет,где делают Узи сердца, кардиограмму и т.д.
убедительная просьба, узнайте номер телефона (желательно мобильный) или попросите визитку, очень надо, не могу найти визитку, надо записаться
Может у кого то уже есть номер телефона или кто ходил (скорее всего ходили, я ,когда была беременная тоже ходила) - поделитесь в личку,плизззз
Спасибо заранее, всем здоровья и родов в срок![]()
Девочки летних деток, поделитесь что можно купить на выписку для малявочки?
Может быть кто то заказывал уже на каком то сайте, поделитесь ссылочкой )))
Девочки мы родились 28.03 4800 Пц Экс
Щенки лабрадора. Дорого.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks