Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 238 з 336 ПершаПерша ... 138188228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248288 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6701, показано з 4 741 по 4 760.

Тема: Ждешь ребенка. Часто задаваемые вопросы - пост №3. Том 58.

Дописів
    468

Типово

Доброе утро!!!Кому положено с недельками)) МамаВаньки держу за Вас кулочки @@@@@@@@@@@@@@@@. Как ваше самочувствие? Как Светочка?

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Всім привіт!
    Понеділкових з тижниками!
    В мене сьогодні щось тяжкий день, зранку ледве встала, тошнило, погода ще така... на роботі все нервує. А тут ще й вирішила черговий раз позвонити в ту дурну лікарню за лікарняний спитати .... звоню протягом 1,5 тижня!! ні разу не дозвонилась ні на один телефон, сьогодні мене це добило... на МОЗ теж не раз звонила на "гарячу лінію" яка ж вона гаряча, якщо теж ніразу не дозвонилась! Сьогодні позвонила на звичайний телефон моз, кажу нафіга у вас гаряча лінія якщо туди не можливо дозвонитись, а вона мені у нас там всього 3 людини, звоніть.... і вот за 10 разом сьогодні я таки дозвонилась! І подала скаргу і розказала все! і про ту ужасну лікарню і про відношення і про лікарняні і про все все все! Не знаю чи буде з того толк! Але дівчатка звоніть! Звоніть може хоть колись щось поміняється! Хоча я сумніваюсь... Сказали ще на рахунок лікарняних позвонити в департамент охорони здоровя в Дніпрі, там мені сказали що область не виграла тендер, лікарняних нема і коли будуть не понятно.... на моє питання що мені тепер не їсти не пити і пішком ходити, сказали - я нічим вам не можу допомогти...

Звідки Ви
    Камешек
    Дописів
    6 145

Типово

Девочки, всем привет!
    Светочка с каждым днем все лучше, сегодня уже отключили от очередного аппарата ( муж что-то пытался объяснять, но я не поняла). Открывает глазки и лепечет))) все слава Богу! Каждый день дают списки лекарств.
    Я мучаюсь давлением. ..

Дописів
    659

Типово

Цитата Допис від TinkaS Переглянути допис
    Всім привіт!
    В мене сьогодні щось тяжкий день, зранку ледве встала, тошнило, погода ще така... на роботі все нервує. А тут ще й вирішила черговий раз позвонити в ту дурну лікарню за лікарняний спитати .... звоню протягом 1,5 тижня!! ні разу не дозвонилась ні на один телефон, сьогодні мене це добило... на МОЗ теж не раз звонила на "гарячу лінію" яка ж вона гаряча, якщо теж ніразу не дозвонилась! Сьогодні позвонила на звичайний телефон моз, кажу нафіга у вас гаряча лінія якщо туди не можливо дозвонитись, а вона мені у нас там всього 3 людини, звоніть.... і вот за 10 разом сьогодні я таки дозвонилась! І подала скаргу і розказала все! і про ту ужасну лікарню і про відношення і про лікарняні і про все все все! Не знаю чи буде з того толк! Але дівчатка звоніть! Звоніть може хоть колись щось поміняється! Хоча я сумніваюсь... Сказали ще на рахунок лікарняних позвонити в департамент охорони здоровя в Дніпрі, там мені сказали що область не виграла тендер, лікарняних нема і коли будуть не понятно.... на моє питання що мені тепер не їсти не пити і пішком ходити, сказали - я нічим вам не можу допомогти...
    Держись! Состояние с погодой связано наверняка.. У меня схожее(
    на завтра более радужный прогноз)

насчет звонить и жаловаться, поддерживаю 100%! Может хоть как то ситуация выровняется в лучшую сторону.

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Цитата Допис від МамаВаньки Переглянути допис
    Девочки, всем привет!
    Светочка с каждым днем все лучше, сегодня уже отключили от очередного аппарата ( муж что-то пытался объяснять, но я не поняла). Открывает глазки и лепечет))) все слава Богу! Каждый день дают списки лекарств.
    Я мучаюсь давлением. ..
    Дуже рада за вас з манюньою! Поправляйтесь і додому! Надіюсь проблеми з тиском теж пройдуть коли погода налагодиться!
    Цитата Допис від 04_ANKA Переглянути допис
    Держись! Состояние с погодой связано наверняка.. У меня схожее(
    на завтра более радужный прогноз)

насчет звонить и жаловаться, поддерживаю 100%! Может хоть как то ситуация выровняется в лучшую сторону.
    Дякую! Я довго думала жалітись чи ні, сьогодні вже накипіло...

Звідки Ви
    пр. Слобожанский
    Дописів
    9 005

Типово

Девочки, всем привет!
    Я мучаюсь давлением. ..
    очень рада что у Вас все налаживается!!!! Ты давай тоже лечись, Светочке мама нада бодренькая и здоровенькая! А как у тебя с молочком?

Дописів
    468

Типово

Всім привіт!
    Капец, а мне в следующий понедельник на комиссию и оформлять больничный(((

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Цитата Допис від Aysutan Переглянути допис
    Капец, а мне в следующий понедельник на комиссию и оформлять больничный(((
    Може в твоїй ЖК ще є бланки, я коли в тій лікарні лежала, то з нами жінка була з ускладненнями після операції, одним словом її по ходу не офіційно в лікарні тримали бо сказали оформити лікарняний в поліклініці на 1-му поверся, їй потім той лікарняний приносили.. і як так що в поліклініці є а в лікарні нема (хоча за той лікарняний вона ще умудрилась їм 300 грн. заплатити, це взагалі уму не постежимо.... мало того що вони щось накосячили так ще й платити за лікарняний....)

Дописів
    468

Типово

Може в твоїй ЖК ще є бланки, я коли в тій лікарні лежала, то з нами жінка була з ускладненнями після операції, одним словом її по ходу не офіційно в лікарні тримали бо сказали оформити лікарняний в поліклініці на 1-му поверся, їй потім той лікарняний приносили.. і як так що в поліклініці є а в лікарні нема (хоча за той лікарняний вона ще умудрилась їм 300 грн. заплатити, це взагалі уму не постежимо.... мало того що вони щось накосячили так ще й платити за лікарняний....)
    Ужас. Я в понедельник вечером напишу тогда как у меня сложилось с больничным.

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Цитата Допис від Aysutan Переглянути допис
    Ужас. Я в понедельник вечером напишу тогда как у меня сложилось с больничным.
    Давай! Надіюсь краще ніж в мене)) @@@

Звідки Ви
    Левый берег: ул.Косиора (р-он пр. Правды)
    Дописів
    564

Типово

Всем добрый день и кому положено - с недельками!!!
    Всім привіт!
    Кристина, понедельник - день тяжелый!!! Я сама на погоду очень восприимчива, особенно, на такую, как сегодня: на сон клонит, подташнивает...((
    С нетерпением жду солнышко и тепло!!!
    И по поводу звонка на "горячую линию" поддерживаю тебя на все 100%!!! Тем более, что гинекологию при 2-ой Рабочей больнице давно не жалуют хорошими отзывами и нет дыма без огня, как говорится...
    Побольше бы таких отзывов и звонков, и что-то, да и наладится в лучшую сторону в Нашей стране!!!

Девочки, всем привет!
    Я мучаюсь давлением. ..
    МамаВаньки, очень рада за Светланку!!! Пусть и дальше радует близких хорошими новостями!!!
    А Вы держитесь и поправляйтесь: согласна с девочками, писавшими ранее, что деткам нужны бодрые и активные мамочки!!!

Звідки Ви
    Дніпро, пр. Поля
    Дописів
    2 086

Типово

Цитата Допис від черника Переглянути допис
    Всем добрый день и кому положено - с недельками!!!

Кристина, понедельник - день тяжелый!!! Я сама на погоду очень восприимчива, особенно, на такую, как сегодня: на сон клонит, подташнивает...((
    С нетерпением жду солнышко и тепло!!!
    И по поводу звонка на "горячую линию" поддерживаю тебя на все 100%!!! Тем более, что гинекологию при 2-ой Рабочей больнице давно не жалуют хорошими отзывами и нет дыма без огня, как говорится...
    Побольше бы таких отзывов и звонков, и что-то, да и наладится в лучшую сторону в Нашей стране!!!..
    Да! Може хоть наші внуки відчують якісь покращення!)))
    За сонечко згідна, сама вже чекаю не дочекаюсь, кожен день відкриваю ті прогнози а вони весь час міняються) Ми з чоловіком чекаємо тепла хоть якогось щоб на рибалку десь поїхати трошки на природку)

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Оля63 Переглянути допис
    очень рада что у Вас все налаживается!!!! Ты давай тоже лечись, Светочке мама нада бодренькая и здоровенькая! А как у тебя с молочком?
    Оль, и Викусе всего-навсего. Рада, что получше, выздоравливайте поскорее!
    Девочки, всем привет!
    Я мучаюсь давлением. ..
    Лена, тебе и Светланке здоровья! Бери пример с дочурки, ударными темпами выздоравливай.

Звідки Ви
    пр. Слобожанский
    Дописів
    9 005

Типово

Цитата Допис від Ж Е К А Переглянути допис
    Оль, и Викусе всего-навсего. Рада, что получше, выздоравливайте поскорее!

Лена, тебе и Светланке здоровья! Бери пример с дочурки, ударными темпами выздоравливай.
    ой Женечка не лучше нам, с ночи температура, и сейчас померяла 38,4...жду врача

Звідки Ви
    лівий берег Дніпра
    Дописів
    1 429

Типово

Всім привіт!
    Робочі будні продовжуються....ще тиждень і я відпочиваю! вже кортить дома з донею бути. Мама моя панікерша ще та, я в четверг зірвалася з робочого місця, до лікаря пішли: направив до ЛОРа- там подивились,обдивились мою донечку - ми на стадії одужання, просто повільно, але одужуємо....
    Девочки, всем привет!
    Я мучаюсь давлением. ..
    Стабільності тобі, як найшвидше одужати і швидше зустрітися, обійнятися, обцілувати свою перлиночку!!! мої вам кулачки: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Звідки Ви
    Правый берег
    Дописів
    6 886

Типово

Девочки , я не по теме, если что
    Кто сегодня или завтра будет на Космической делать УЗИ на 5 эт,
    напротив кабинета Щепанковой есть кабинет,где делают Узи сердца, кардиограмму и т.д.
    убедительная просьба, узнайте номер телефона (желательно мобильный) или попросите визитку, очень надо, не могу найти визитку, надо записаться
    Может у кого то уже есть номер телефона или кто ходил (скорее всего ходили, я ,когда была беременная тоже ходила) - поделитесь в личку,плизззз
    Спасибо заранее, всем здоровья и родов в срок

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    556

Типово

Девочки летних деток, поделитесь что можно купить на выписку для малявочки?
    Может быть кто то заказывал уже на каком то сайте, поделитесь ссылочкой )))

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    1 063

Типово

Девочки мы родились 28.03 4800 Пц Экс
    Щенки лабрадора. Дорого.

Звідки Ви
    днепр, центр
    Дописів
    2 892

Типово

Цитата Допис від ritamoon Переглянути допис
    Девочки, растите больше! Легкого восстановления и молочных рек

Джанака
    Guest

Типово

Цитата Допис від ritamoon Переглянути допис
    ПОЗДРАВЛЯЮ!!!
    Восстановления тебе скорейшего!!!
    А малышке вкусного молочка!

Сторінка 238 з 336 ПершаПерша ... 138188228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248288 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті