| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
После сегодняшних -7 ночью смородина обработанная МАРСом выглядит нормально
Яка краса!
Я сію в парнички або торфяні чи пластикові стаканчики без пророщування. Зійшло все, що сіяла: суниця, адоніс літній, баклажани, перець, розмарин. Другим заходом посіяла: томати, перець, капусту, астри, газанію, едельвейс. Частина насіння оброблено, а частина - звичайні з пакетиків.
Гібридні насінини саджаю по 1-2 в стаканчик, а прості - по 4-5.
Якось так. Мені лінь замочувати.
Зробила висновок, що торфяні стаканчики кращі із-за того, що в них ТОЧНО не буде вимокання. В пластикових легко перезволожити грунт.
Перед висівом я кроплю грунь біофунгіцидом (органічний засіб від грибків, які є небезпечними для розсади).
Томати : .Астра
Капуста :
Розсада на досвічуванні:
Мої кущики ще не розпустились. В степу весна приходить пізніше.
Востаннє редагував malisap: 20.03.2016 о 23:17
я сьогодні вивезла десяток стаканчиків з суницею і адонісом в будиночок на закалку. рослиники витривалі - росли на лоджії останні 3 тижні. Сонця там буде навіть трохи більше, ніж на лоджії. Там підвіконня південної сторони.
Я не розумаю, чи сидить моя розсада чи росте: 3-4 стправжні листочки. Думаю, що зараз наростає коріння. Краще вже хай так, ніж тополі зверху, а корінці - як злидні. Перець, посів 23.01.Баклажани, посів 23.01. :
Суниця, посів 23.01:
![]()
Востаннє редагував malisap: 20.03.2016 о 23:19
У мене клубніка у грунті зелена.. Може її можна й зараз висадити, але прикрити ковпачками від пластикових пляшок, присипати тирсою, торфом. Мені здається, що нічого їй не буде - не загнеться. Знов же - дивлячись скільки рослин.. Коли десяток - можна пошаманити, а коли сотня? Можна агровокном прикрити в грунті.
Я б висадила.
Ну у меня вот так же 2-3 настоящих листика. Пересеяла то,что загнулось после мужа проветриваний. Уже тоже семидольки. Реально вижу подрос порей. Я его уже 2 раза подсыпала землей. Вылез таки весь хоть и с разницей почти в 3 недели. Сейчас вот так же эксибишен по 1-2 штучки всутки вылазит. Первые уже бы надо подсыпать,а рядом только высовываются..
Но ничего не грею. Кроме батата. В квартире 16-18 на подоконниках 14.
Я про розсаду цибулі читала, що треба їй вкорочувати верхівки на третину ножицями, щоб краще коріння наростало.
Я Ексгібішн на страчці вклала в грунт минулого тижня. Щось буде )))
Але хочу спробувати й через розсаду.
Востаннє редагував Лилия10: 21.03.2016 о 10:51
А мой сказал елку доставать
Ох, все не решусь я на посев рассады. Самая теплая комната у нас занята комнатными цветами. Некуда ставить плошку с семенами. Так надеялась что уже стабильно будет +10...
У нас смородина не так сильно лист выпустила, наверное сорт такой. У соседей такие кусты уже зеленые )))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks