| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всі крадуть. Все зводиться до грошей і власної вигоди. Так було тут в Україні / у слов'ян / в Союзі завжди, і нічого не може змінитись. ( Як очевидний висновок - нам, слов'янам / православним / совєтським треба триматись разом ). Звідси неминуче заперечення, відкидання і висміювання, як показних і фальшивих, різних історій як кіношних, з рядовим Райаном, так і реальних, з Гілодом Шалітом. Нічого й казати, що Савченко в цю картину теж не вписується жодним чином, бо важко визначити, в чому її особиста вигода, а це є незрозумілим і підозрілим.
Тим часом успішні країни якраз і стали такими , бо не вважали згадані вище "перлини народної мудрості" єдино правильним способом існування. І сам факт їх існування свідчить про те, що мафіозна держава - не єдиний спосіб влаштувати своє життя.
Если пытаться понять по своим лекалам - конечно важко... да, всi крадуть. Но красть можно по-разному: можно красть так, что обобранные ничего не поймут и станут переполняемые подозрениями друг у друга вырывать волосы, а с вором здороваться, улыбаться и расшаркиваться. Вот "успишни краины" такими стали как раз в результате "умного и последовательного облапошивания бесноватых"![]()
Успех - это всегда нога на чьей-то груди, если хотите... видимо об этом пытался петь Цой в своё время: "И есть чем платить, но я не хочу Победы любой ценой. Я никому не хочу ставить ногу на грудь."![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
На всей странице срача ни разу нет упоминания Савченко. Эй, название темы не забыли?
Veni Creator Spiritus!
Так я про це й пишу. Десятки ( чи й сотні - як дивитись ) років життя в країні зі специфічним світосприйняттям породили цілі покоління таких от народних філософів, які іншого способу існування не уявляють в принципі. Для яких це єдино можливий рецепт успіху і єдино можливе пояснення будь-яких суспільних процесів.
Но умирают только единицы!
Как сообщает наш источник в правоохранительных органах во время празднования Масленицы у «Лебединого озера» на Левом берегу Воронежа умер мужчина. Горожанин участвовал в конкурсе по поеданию блинов и в какой-то момент подавился одним из символов праздника.
Подробнее: http://bloknot-voronezh.ru/news/voro...aniyu-b-721710
У каждого своя рифма на слово "звезда"
Я тоже думаю что из Савченко сделали уж черезчур страдалицу.Сколько народу в тюрьмах сидят по ошибке.На днях и мать ее по ТВ стала просить щоб звільнили її дитину. Звісно, нікому не побажаєшь в тюрмі сидіти але ж, с другого боку, вона офицер , воювала, потрапила у полон. А що такого на війні не буває? Це схоже на ролік в ютюбі який я вчора дивився-про тракториста з Оренбурзькой обл, що поїхав воювали в ЛНр і приїхав у цинковій труні, а на його могилі його брат каже- "Хай будуть прокляті Порошенко і ЯценюК". Порошенко його туди звав чи насильно привіз? Інша справа, що звинувачення рашенських прокурорів безглузді і тільки путінодрочери з засраними місками можуть в них повірити.
Veni Creator Spiritus!
О как! лавров не иначе как этой темы начитался или наоборот
http://www.bbc.com/ukrainian/politic...lflow_facebook...
Російський дипломат також згадав про справу української льотчиці Надії Савченко, яку в Росії звинувачують у причетності до вбивства журналістів.
На думку пана Лаврова, Надію Савченко "розкручують" і використовують її ситуацію "в політичний цілях".
...
п.с. но не это конечно главное в статье по ссылке )
Горе той стране, где в депутаты можно попасть лишь пройдясь голяком по снегу, а в Президенты - после "коников" в суде. Всему тому заслугой существование развитой сети мгновенного распространения информации, в том числе и видео. Не будь этого - кто бы знал об этом? Шлёпнули бы да и всё... Интернет разбаловал людей![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Чому б я переймалась " ну ж бо! це - частина її передвиборчої президентської кампанії." Савченко:
де наші достойні кандидати? Коли настане час вибирати президента: за кого будем голосувати? Хто КОГО бачить на горизонті?
Поки що нема![]()
Стырила с другого форума - это к вопросу о том, что наши политики ничего не делают...
Посилання на заяву британського міністра я вже давала. Заяву зробили і декілька представників Штатів. Крім цього:
1) Уряд Німеччини закликав РФ негайно звільнити українську льотчицю Надію Савченко.
2) Парламент Польщі прийняв резолюцію, в якій вимагає негайного звільненя Надії Савченко.
3) Моніторинговий комітет ПАСЄ вимагає санкцій проти РФ через Савченко.
4) Більше 20 Міністрів Закордонних Справ світу закликали РФ звільнити Савченко.
5) Єврокомісія випустила "список Савченко" - список особистих санкцій на причетних до справи Надії Савченко осіб. Список очолює президент РФ путін.
6) Міжнародну петицію по Савченко підписали 36 тисяч чоловік. Серед підписантів - більше 400 нобелівських лауреатів, письменників, професорів, політиків, громадських діячів, філософів, художників.
7) Порошенко заявив, що готовий використати своє конституційне право і обміняти українську льотчицю Надію Савченко, незаконно засуджену в РФ. Однак, він також заявив, що жодних пропозицій від РФ щодо обміну ніколи не надходило.
Виходячи з того - питання до тих,к хто cтверджує, що "наша-влада-нічого-не-робить-для-звільнення-Наді":
а) Ви вважаєте, що оці всі заяви урядів різних країн з'явилися самі по собі? Що уряди цих країн, затамувавши подих, слідкують за долею Наді, і, як тільки ситуація загострюється, самі роблять заяви? Ви справді вважаєте, що українська влада і українська дипломатія тут зовсім-зовсім ні до чого?
б) Виходячи з пункту 7: Ви вважаєте, що Порошенко робить неправильно? А що йому треба робити? А що б робили ви на його місці?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
если Вы убогий украинский лже-бизнесменишко уже до чужих детей в своей алко-ярмарке тщеславия добрались... то .. (((
и даже не сомневаюсь - чем такой клоун как Вы может кончить - ничем.
не родины. ни флага. одна сплошная фанаберия .
причем все это с лично с вами может случиться совсем неожиданно - из-за глупости - глупости позволяющей вам оскорблять незнакомых людей.
уймитесь. 1960. и не уподобляйтесь клоунам - и проживете долго и счастливо.
и не врите - именно вы и увлекаетесь интернетом... плохо, что делаете это не в адекватном состоянии
Востаннє редагував Ийон Тихий: 14.03.2016 о 09:53
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks