| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ваші емоції. То ж я їх тулити не можу, тільки ви. Санкції - абсолютно правильно. Але за незаконне утримання, неправомірність суду і т.п. Тобто при ЖИВІЙ Наді. Там ви нижче проЦе теж до емоцій, вибачте. Проти кого будуть саме бунти (не пікети/демонстрації), наприклад, у Франції? Хіба що по Україні і то навряд чи.хз які бунти можуть по світу прокотитися ..
Востаннє редагував Гермиона: 10.03.2016 о 15:01
Профессионально спускают народный пар в свисток. Технология работает надо сказать отлично.
Таке ж як і ваше. Просто ваша вищевикладена стратегія триосібного голодування не призводить до вашої ж мети про живу і вільну. Так, мені НАДважливо, як почуває себе х-ло, бо як буде почуватися х... погано, то вимушене буде йти на поступки, а як йому буде байдуже або щось тішитиме його самолюбство (як ви пропонуєте), то й робити буде ниць, бо нащо.
а остальные существующие стратегии приводят?
я, наверняка сейчас нарвусь на шквал негодования, и все же
наше правительство (в случае чего) торжественно отметит 9 дней, 40 дней, годовщину, и после этого каждый год будет рекомендовать выставить свечки в окне в память.
и диаспоры подтянутся с флагами.
в общем, и все. этим все и закончится. и весь выпуск пара
Так а я про що? Надія має бути живою, інакше жодного толку. Щодо стратегій, то з дієвих лише обмін. Хоча я б хотіла аби наш якийсь суперспецназ всіх там розкалашматив і визволив Надю прям з зали суду і на гвинтокрилі доправив в Україну, по дорозі позабирав й інших. Це я так під дією емоцій.Але, як бачите, мої "хотілки" теж нічого не дадуть. Буде політичне вирішення і не на нашу користь. Два за одну. Як сказала Надя, надто жирно, але інакше ніяк.
Востаннє редагував НатальяЯ: 10.03.2016 о 15:14
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks