Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 17 з 314 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6276, показано з 321 по 340.

Тема: Надія Савченко

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    можу вигадати.
    - порох чимось поступиться за для визволення. тобто, виправдовування поступки, зараз розігрівають Савченко до "великої ставки"
    - гра Суркова вдовгу, Савченко використовують для того, хто іі "врятує" від пуіна, за для протестів та перевиборів через нікчемність влади, яка навіть героя націі невизволила. кгбешники знали кого беруть і що зліпити з ціього матеріалу совість націі буде нескладно.

2009 рік
    http://fakty.ua/21406-mogu-pyat-dnej...em-dnej-ne-est
    — Как отнеслись родители к желанию пойти служить в армию?
    - Сколько себя помню, я всегда была очень упрямая. И мои родители знают об этом. Поэтому предпочитают не спорить. Когда я ехала в Ирак, то нужно было предоставить письменное разрешение от ближайших родственников. Кстати, для многих солдат это проблема, и ради ее решения они ищут первую попавшуюся девушку, оформляют за 500 долларов фиктивный брак, и она как законная жена дает разрешение на службу в Ираке. Я же сначала подготовила все документы, привела маму к нотариусу и сказала: «Подписывай». Мама расплакалась: «Чтобы я своими руками отправила ребенка на смерть… «Но я ответила: «Мама, нас в семье двое с сестрой, в случае чего тебе есть ради кого жить. Ты же знаешь, какая я упрямая, так что не реви и подписывай». Она согласилась.
    Получается вилка - или отпустить на условиях хла, или отпустить благодаря ювт-мертвечуку, а если умрет - пап виноват

Дописів
    24 545

Типово

можу вигадати.
    - порох чимось поступиться за для визволення. тобто, виправдовування поступки, зараз розігрівають Савченко до "великої ставки"
    Навіть не уявляю, що можуть вимагати від Пороха, щоб компенсувати такий пропагандистський ефект. Тільки не потрібно про луцьку фабрику.

Кремль не вміє грати вдовгу. Те що зараз відбувається, ну аж ніяк кремлем не планувалося. Тим паче 2 роки тому.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Агент Пи Переглянути допис
    Все понятно. Этого не может быть, потому что этого не может быть. Спасибо.

http://korrespondent.net/ukraine/pol...a-so-svastykoi
    Ви реально ідіот.

А тепер давайте розглянемо ваше посилання. І що там? Щось схоже, що може дати асоціації знайшли. На усіляк випадок видалили. Але чи це те було те саме ніхто точно не перевіряв.

І як усе це відноситься до мого посту, до якого ви причепилися?

PS Кацапи і знак Азову називають свастикою. Деякі, доки я з кацапами ще спілкувався, доводили мені що на гербі правого сектора свастика, а не тризуб. Що зробити з ідіотів?
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Навіть не уявляю, що можуть вимагати від Пороха, щоб компенсувати такий пропагандистський ефект. Тільки не потрібно про луцьку фабрику.

Кремль не вміє грати вдовгу. Те що зараз відбувається, ну аж ніяк кремлем не планувалося. Тим паче 2 роки тому.
    Кремль вміє грати вдовгу і грає, а наші діють за фактом. я навіть доводити очевидне не буду.

Дописів
    24 545

Типово

Кремль вміє грати вдовгу і грає, а наші діють за фактом. я навіть доводити очевидне не буду.
    Про наших нічого казати не буду.
    А стосовно кремля - не був би він зараз у такому становищу.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Агент Пи Переглянути допис
    Я уже это понял. Больше вопросов к вам у меня нет.
    Продовжуйте дивіться шоуменів, а не справи своїми очима.

Дописів
    39 400

Типово

Про наших нічого казати не буду.
    А стосовно кремля - не був би він зараз у такому становищу.
    все мине і стан теж.

Дописів
    24 545

Типово

все мине і стан теж.
    Як було у лютому 2014 році вже ніколи не буде.

Дописів
    1 364

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    Получается вилка - или отпустить на условиях хла, или отпустить благодаря ювт-мертвечуку, а если умрет - пап виноват
    У пороха тоже вилка.
    Если умрет(не дай Бог) порох виноват.И виноват ведь.хотябы потому,что не дал Гене ее выкупить,а потом использовал ее как информационный шум.
    Живая Жанна Дарк нужна ему в стране при рейтинге ниже плинтуса и тотальном нищите?

Надя поломала петин сценарий...инфошум-приговор,этап...

Только бы выжила...

Дописів
    39 400

Типово

Як було у лютому 2014 році вже ніколи не буде.
    не знаю.

Дописів
    1 364

Типово

Да кремль талантливый игрок.
    Но с Надей у них все пошло не так.
    Не прошел сценарий блицкрига в Украине,так как не учли человеческий фактор(по хорошему мы и сами о себе не зали,на что способны).
    Так и с Надей не учли крепость духа.

Климентина
    Guest

Типово

вибачаюсь за офф, Boeing 777 - теж гра вдовгу?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Гермиона Переглянути допис
    Не талантливый и не игрок - шулер. Туповатый.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    вибачаюсь за офф, Boeing 777 - теж гра вдовгу?
    посуд миєш? а коли склянку розіб'єш- це побічне чи окрема гра в чистий посуд? єслі што, на питання відповіла.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Гермиона Переглянути допис
    Но с Надей у них все пошло не так.
    Не прошел сценарий блицкрига в Украине,так как не учли человеческий фактор(по хорошему мы и сами о себе не зали,на что способны).
    Так и с Надей не учли крепость духа.
    а що у них пішло не так з Надєй?

Дописів
    24 545

Типово

Гадаю вона була просто в списку поруч з Сенцовом, Кольченко тощо.

Климентина
    Guest

Типово

посуд миєш? а коли склянку розіб'єш- це побічне чи окрема гра в чистий посуд? єслі што, на питання відповіла.
    ти їх демонізуєш. нє?
    зрозуміло, що там більше світлих (з іхньої точки зору, темних - для нас) умів. але вважати, що вони тримають і смикають за всі ниточки - помилково.
    мені здається, вони продовжують втілювати в життя ленінський принцип "ввяжемся в драчку, а дальше - посмотрим"

Климентина
    Guest

Типово

може, вони розраховували, що продемонструють росіянам принцип "Расія сваіх нє брасаєт и пусть врагі папробуют хоть один волос тронуть на голове расіяніна" за рахунок Савченко?
    можливо вони вважали, що її захистникам не вдасться так переконливо і беззаперечно довести її непричетність до вбивства журналістів?

а Надія з свого боку не полегщує життя ні тим, ні іншим.
    в неї є своє розуміння, як мають розгортатись події навколо її арешту, і хай йому грець.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    ти їх демонізуєш. нє?
    зрозуміло, що там більше світлих (з іхньої точки зору, темних - для нас) умів. але вважати, що вони тримають і смикають за всі ниточки - помилково.
    мені здається, вони продовжують втілювати в життя ленінський принцип "ввяжемся в драчку, а дальше - посмотрим"
    слідкуй за лівою рукою, прислухайся, що і кому, після вступу в дію вироку, скаже Володя або його рупори, придивися як політична крата у нас ляже після повернення Надіі. зайду в цю тему папізжє.

Дописів
    1 364

Типово

Не учли крепость духа.Яэто написала в предидущем посте.
    Думали сломают,согласиться просить о помиловании...
    Они судят по своим людям...
    Даже светлые личности рашки,например Диляра Тасбулатова мне вчера говорит в фб,мол так нельзя рисковать жизнью,мол я Наде это еще в прошлую голодовку говорила...светлая,добрая Диляра ,говорит,мол он шизик ,против него ломом нельзя....сурков или иже с ним не смогли предвидеть силы духа и характера..

Сторінка 17 з 314 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті