| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кому уже положен счетчик, но его нет. Похоже, действенный способ.
Шото мьі за газ переплачиваем....как впрочем и за все коммунальные услуги...
![]()
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
а кого у нас это интересует, главное хочется красивую блестящую вытяжку, чтоб "какулюдей"
еще полюбляют делать кухню-студию, в домах оборудованных колонками и котлами, желательно с выносом несущих стен
подключить колонку вместо дымохода к венканалу, потому что колонка в том месте "удобнее расположена"
подвести вытяжку к вентаканалу санузла вместо кухонного
заложить вентканал
Шановний Клієнт!
Щоб зробити рахунок за газ зрозумілим і прозорим для споживача, пропонується в ньому вказувати окремо вартість спожитого газу і плату за його транспортування.
Запрошуємо споживачів газу ознайомитися з інформацією про це та висловити свою думку, заповнивши анкету, яку ви знайдете, перейшовши за посиланням https://104.ua/ua/gas/id/vidokremlen...plati-za-17394 або у вкладені листа, та потім заповнену анкету повернуті нам на електронну адресу [email protected].
З повагою,
Центр обслуговування споживачів
з.і. відправив
![]()
Востаннє редагував NortonCommander: 05.03.2016 о 15:58
з 26.01.2012 живу новим життям...
Лист щастявидимість діалогу зі споживачем...
щоб зробити розрахунок зрозумілим та прозорим для початку зробіть мій баланас за 3 роки доступним, зрозумілим та прозорим. щоб я його бачила точно як його бачите ви там у газових пенатах. бо від мене чомусь дуже фанатично приховують мої ж нарахування попередніх періодів. ви навіть на таке не спроможні, а на це спроможні всі, окрім вас. про що ще може йти мова?
вартість газу буде зменшено на 3 копійки, а абонплату мені впаяють на 50 грн. моєї вигоди немає у цій махінації. а ваша вигода - то для мене дуже темний ліс з купою вовків. мое діло сплатити рахунок за спожитий газ за показами лічильника, як вам там ділити гроші між вашими двома кишенями - то ваші внутрішні сімейні справи. я сплачую за куплену ковбасу у магазині, за її транпортування/приготування/збереження/тощо мені рахунок незрозумілий, це складові ціни, калькуляція ціни на ковбасу мене не обходить.
розділення дозволить вільно змінювати постачалька? перелік постачальків у студію! перелік буде дуже коротким, бо постачальник аж ОДИН! ось коли будет той перелік з декількох постачальків - тоді я подивлюсь кого на кого я зможу або не зможу змінювати.
Востаннє редагував СераяМышь: 05.03.2016 о 17:54
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
нам счетчик устанавливали-им пофиг. ставьте вытяжку где хотите
счетчик ставят на высоте 1,6 от пола не выше. расстояние до колонки от него мне запомнилось 2м по горизонтали. но я сомневаюсь в этой цифре.
чтоб переварить трубу так ка мы захотели, а не как она была, попросили 600 грн. (хотя почти то же самое надо сделать, только не по верху кухни, а по низу)
а вообще за ваши деньги-любой каприз. сделают так-как захотите и где захотите
а как проверяете???
Востаннє редагував Zljuka: 05.03.2016 о 18:03
Делаю сыры и конфеты из натурального домашнего молока
вентканал проверяю бумажной салфеткой. приложила салфетку на сетку, если прилипает - есть тяга из квартиры в вентканал.
дымоход проверяю спичкой. открываю дверку, сую в дымоход горящую спичку. если пламя разгорается быстро и огонь направляется в дымоход - значит тяга есть.
трубы газовые проверяла после сварочных работ мыльным раствором. мылила все, от потолка и до пола, все места сварки, стыки, соединения. мылила истерично пару дней. потом успокоилась. покрасила трубы и отцепилась от них.
Востаннє редагував СераяМышь: 05.03.2016 о 17:53
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее (Томас Ла Манс)
Женщина - это приглашение к счастью (Шарль Бодлер)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks