| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
у мене садова жимолость. Так повільно і тендітно наростає... Шаманю біля неї. Лиш кислотність не перевірили. Пишуть, що для садової треба розкислювати грунт . В мене до цього ще не дійшло. В мене лиш рік вона приживалась. Нарощувала корінь. Тепер буду її стримулювати правильно рости.
Антуриум, сочувствую... сейчас столько новостей постоянно о безвозвратных кражах, просто тьма. хорошо, хоть машина на месте
да, уже весна как-то внепланово. хоть бы холодов сильных не бахнуло...
смородина набухла
с неделю назад уже по трассе кроты нарыли нор. очень рано как-то
посадила лучок всякий, что с осени забыла потыкать
кинула укроп, петрушку, овёс. добрались до теплицы сегодня, часть переоборудовали в тёплую грядку
а есть грядка, в которой хоть тресни - не помню,ч то посадила с осени, может морковь, а может и нет. но остатки чеснока в ней уже повсходили
Не можу не поділитись. Фітнес - наше ФСЬО!
Антуріум, всі живі/здорові - головне! а залізяка (найвіть найдорожча) - відновлювана. Мені різали два колеса, вибивали вікно пасажира - викорчовували магнітолу, перший раз переживала сильно. А тоді зрозуміла, що на всі такі неприємності не вистачить ні сил, ні здоров"я. Відновили потихеньку...
На ділянці у нас сиро. Розкидала трохи азотних добрив. Грунт розпушила по тюльпанам. Але він ще клейкий. Смородину прорідила кущі.
Мені такий стан рослин здається як "потягусики": вже не спиться, але ще й не проснулись до кінця...
Завтра досію трохи перцю і баклажан на розсаду. 28 лютого - можна, без пікіровки.
Так виглядає розсада зараз і питання до досвідчених городників - витягуються баклажани від недостатку світла?
![]()
Востаннє редагував malisap: 27.02.2016 о 23:41
вчора майже на поверхні купа жовтих та червоних "солньішек". про що вони? потрібні? шось не пригадую іх минулим літом.
Востаннє редагував Rоlа: 27.02.2016 о 19:45
А я смотрю видеолекции Бублика, смотрели ?
Руки чешутся, тоже думаю посадить лук чернушку и морковь.
Была сегодня на даче- райское наслаждение !!! Тепло и без ветра. Потыкала лук на зелень, хочется уже в салатик. Не успела чернушку посеять ! Эту неделю обещают очень тёплую , поеду морковь посею! В этом году цены на лук и морковь кусаются.
Востаннє редагував reshuk: 27.02.2016 о 21:18
Прочитала в партнерській темі - настав час обприскати 1% бордоською рідиною дерева для лікування і профілактики парші яблунь, груш і плямистостями кусточкових дерев. Можна білити стовбури.
Бордоська є, а от побілку буду шаманити. Буду додавати клей ПВА.
Клеїла насіння на туалетний папір)))) Редиска, морква, цибуля. Може вже й посаджу, раз тут пішла така спека...
Востаннє редагував malisap: 27.02.2016 о 23:40
К стати сегодня как раз сокрушалась мужу,что завтра не едем на дачу и собралась от безделия поклеить морковь.. А он напомнил ( я даже это как-то выпустила из вида) Спросил ,почему я сею морковь в рядочки,а не в луночки ,как моя мама. И правда,она сеяла лунками в ряд. Сантиметров 10-15 лунка от лунки морковь и буряк. и почти ничего не прорывалось. Только по необходимости в пищу рвали из средины лунки ,освобождая место для роста остальным. А вот между лунками хватало места расти и бурячкам и морковке.
Отут цікаво. Рядок моркви лунками, рядок бурячка лунками. Відстань між лунками 10-15 см. Так?
Я сіяла в дитинстві у бабусі бурячок між картоплею. 5 рядків картоплі * 1 ряд буряка. Рядок робили широким - десь добрих 20 см. Сіяти вчила бабуся тоненько по всьому рядку. А тоді вже вона сама проровала один раз. От і виходило, що ряд міг бути спареним, і навіть з трьома рослинками.
Я ,честно не знаю правильно мыслю или нет.. Возможно ошибаюсь. Но вот ,что-то клей ПВа меня настораживает.. Именно пленкой. Помню много лет назад обычные бумажные обои его слабым раствором покрывали .Реально получалась очень прочная не пропускающая влагу пленка.Не уверенна,что это полезно растениям.
заметила, что от побелки все зависит.Как-то такую удачную мичуринку купила, что до след весны деревья белые стояли, невзирая на дождливое лето.А в прошлом году такая же мичуринка смылась за полтора месяца.
А вообще белить же нужно осенью, верно?Весной тоже можно, но такЭ))), для красоты больше.
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks