Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Голосували
29. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так, зробив! Повністю перейшов на українську мову!

13 44,83%
  • Ні, не зробив! Українську мову вчити небуду, тому що я російський шовиніст!

7 24,14%
  • Я навпаки буду призирати усіх україномовних!

1 3,45%
  • Я ненавиджу українську мову!

8 27,59%
Сторінка 15 з 28 ПершаПерша ... 5678910111213141516171819202122232425 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 543, показано з 281 по 300.

Тема: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    и я надеюсь. что на этой торжественной ноте. мы закончим разборочки по поводу языков в данной теме и вапще
    Це - Україна, яка переживає свій черговий Ренесанс. Хто ти в цьому світі без української мови і культури - хомо совєтікус.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    не ясно совсем . что нужно прекратить хернёй маяться?
    Чим, в такому випадку, відрізняєтеся від тих же росіян, така сама риторика і така ж сама маячня.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Глаша, якщо ви пролистаєте кілька сторінок назад і знайдете початок цього "серіалу", ви будете здивовані тим, з чого усе почалося. А почалося з мого коротенького посту про себе, але хтось побачив у ньому "вброс", хтось не зміг пройти мимо, бо вже "задрало". Ось так і розділились: на русскоговорящих патриотов і україномовних *****болів))

А процес дійсно тривалий. Тільки ж щоб він ішов, то треба щось робити.
    А я здивована тим, що Бобика назвали братом кацапів. Неприємно здивована. Саме про це я и писала свій пост.
    Там Гонту згадали. Я вам ось що скажу, Гонта б таке ніколи б не написав. Ніколи.
    Господи, как же я не хочу, чтобы все это скатилось в шараварщину. Я думала после всех событий, это явление канет в лету навсегда. Ан нет. Живет и процветает и даже набирает новые обороты. Начали разговаривать на украинском? Молодцы. Только не надо это преподносить как подвиг или заслугу. Это ни что-то экстраординарное. Это норма. Понимаете? Не надо выпячивать, не надо кого-то укорять, не надо хвастаться. Вы делаете хуже. Вы приносите вред. Как же вы не понимаете этого?
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Решили тему засрать языковым вопросом? Тема о Крыме.

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    А я здивована тим, що Бобика назвали братом кацапів. Неприємно здивована. Саме про це я и писала свій пост.
    Там Гонту згадали. Я вам ось що скажу, Гонта б таке ніколи б не написав. Ніколи.
    Господи, как же я не хочу, чтобы все это скатилось в шараварщину. Я думала после всех событий, это явление канет в лету навсегда. Ан нет. Живет и процветает и даже набирает новые обороты. Начали разговаривать на украинском? Молодцы. Только не надо это преподносить как подвиг или заслугу. Это ни что-то экстраординарное. Это норма. Понимаете? Не надо выпячивать, не надо кого-то укорять, не надо хвастаться. Вы делаете хуже. Вы приносите вред. Как же вы не понимаете этого?
    Все понимают..... Чего ж и стараются....
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Чим, в такому випадку, відрізняєтеся від тих же росіян, така сама риторика і така ж сама маячня.
    тем. что тема про крымские покращення. Кому-то хочется её засрать ? кому? Нету тем про языки и там выяснить кто больший патриот. если кому-то аж не спится на радость врагам без разборок между украинцами?
    не было такого два года. вот видимо скучновастенько стало
    а давайте уже между собой разосрёмся. это же так здорово . правда?
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Дописів
    39 400

Типово

добре, чуваки, не звертайте уваги, йдіть в "ЛС, там вам буде затишно і головне, там будуть тільки україномовні цікаві патріотичні саратнікі з однаковим світоглядом

Kotov
    Guest

Типово

Фарион №2 снова делит людей на первый и второй сорт? Оператор сру.нью стоит наготове?

Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Я спілкуюсь з цікавими мені людьми, які дають щось у спілкуванні. Останнім часом остаточно переконався, що цікавими співбесідниками для мене є виключно українці. Я впевнений що більшість помітила теж саме...
    Спілкуюсь виключно українською і з українцями. По-руські ніхт ферштейн.

Розмовляєш українською? Ходи обійму, брате (чи сестре)!!!
    Москаль мені не брат.
    Тестостерон вполне бы мог создать такого персонажа, дабы поглумиться над огородниками. И мозгов бы хватило и отыгать бы смог. Но я так понимаю, оно настоящее?
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

днипро. я отправила на вас жалобу. не доходит до вас ?
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Kotov
    Guest

Типово

Кстати забавно наблюдать как один и то же "человек" хвалит Украинцев за знание двух мов
    До речі, всі українці (я кажу про Дніпропетровськ) досконало знають принаймні дві мови. Москалі (оті що 86% імбіцилів) - одну. Ну наприклад, Ілля Новіков знає 3 мови, а от похмура конячка лавров - одну.
    и в то же время требует использовать лишь одну. Чтобы мы опустились до уровня конячки?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

От же ж долбень.

Дописів
    31 861

Типово

До речі то я назвав, моя ініціатива. То в мене й питайте чому. В принципі я тоді все сформулював, можу повторити - зара пошукаю.
    Дивує тільки те, чому ви Бобіка захищаєте а не він сам себе? Він промовчав - а значить погодився зі мною. Можливо вже навіть книжки українською читає, готується до дебюту?
    Милый, вам пол шага до кацапского менталитета. Пол шага. Вы уже начали требовать, чтобы в других странах учили украинский язык? Ну типа нафига мне учить их язык, пускай они мой учат, я турист, приехал отдыхать, "ти шо дебіл не розумієш українську?!", "Карпааати!!!".
    Тьфу.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Романтик года 2009
    Пара года 2011– Марлен+Sherri
    Болельщик года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    12 196

Типово

Спілкуюсь виключно українською і з українцями. По-руські ніхт ферштейн.

Розмовляєш українською? Ходи обійму, брате (чи сестре)!!!
    Москаль мені не брат.
    Расскажи это русскоязычному Севастопольцу БТРу который присягу не предал и после выхода с Крыма 1,5 года под ДАПом просидел с оружием в руках под ежедневными обстрелами!
    Для неразуміючих дублюю:
    -Розкажи це російськомовному Севастопольцеві БТРу який присягу не зрадив і після виходу з Криму 1,5 року під ДАПом просидів зі зброєю в руках під щоденними обстрілами!

Дописів
    22 012

Типово

dni.pro, а слабо вірш на укр. мові написати, та опубліковати?

я навіть тему створю ... та навіть вже спеціальну зробив, для вірщів від бандерівців на мові

http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post32195050

Дописів
    39 400

Типово

Добре що продублював. А шо мені БТРу розповідати? Маю подякувати йому а він-мені. Він на фронті захищає Україну, я -тут. Він зі смертельною зброєю, я теж з вбивчою. Мова вбиває ворогів моєї держави. Спитай в нього чи я щось неправильно роблю? Тільки от яким ти боком до чужих подвигів? Не слід цього робити, не файно аж ніяк навіть низько.
    воїн-п.іздобол.

Романтик года 2009
    Пара года 2011– Марлен+Sherri
    Болельщик года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    12 196

Типово

Тільки от яким ти боком до чужих подвигів? Не слід цього робити, не файно аж ніяк навіть низько.
    Ні тобі мені вказувати шо мені робити,тим більш ти мене не знаєш і чим я займаюсь теж-не файно аж ніяк навіть низько.(с)

І ще: спитай в БТРа чому Крим віджали? Якої він думки про те, я б з ним залюбки поспілкувався про...
    І як же ти з ним спілкуватися будеш-він російськомовний!???

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Да вы что не видите, что это банальный провокатор? Ему даже фантазии не хватает, чтобы выглядеть типа "патриотом".

Дописів
    22 012

Типово

На слабо береш?
    Все що стосується мови підтримаю, на тему підписався і щось таки напишу. Побільше б таких тем, молодець пане КроТ!

Про Крим: всі хто туди їздять - зрадники! Не стосується лише тих в кого близькі родичі або нерухомість.
    чого на слабо?, скоріше направляю, адже дійсно потрібно поширювати і популяризувати українську культуру ... Вам, як я зрозумів не порожньо до цієї діяльності

Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Да вы что не видите, что это банальный провокатор? Ему даже фантазии не хватает, чтобы выглядеть типа "патриотом".
    Что-то этой фигни развелось. Даже у Горького лука в обсуждении появилось такое. Предлагает его статьи на украинский переводить, а сам вместо "недарма" пишет "не даром". Тьфу, гівно кацапське.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Сторінка 15 з 28 ПершаПерша ... 5678910111213141516171819202122232425 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті