Допис від
Пролісок
от просто 100000+++
Ті, хто кажуть, що неважливо, якою мовою ти розмовляєш, дуже глибоко помиляються. І чомусь забувають, що саме мовне питання було основним в совковій пропаганді "сліянія націй". Що саме паплюження в першу чергу мови, заборона її, висміювання і привело до бидлізації народу України. Бо без мови народ не є народом, хоч ви бийтеся лобом об стіну. Нема мови - нема народу. Все просто. Цю аксіому розуміли усі тирани совка, починаючи від Леніна. Нема української мови - нема України. Просто уявіть собі, що завтра вона зникла. Чим ви будете відрізнятися від того народу, чиєю мовою ви почнете розмовляти завтра? Це конкретне питання до тих, хто вважає, що неважливо, якою мовою ти говориш.
Ну і те, що якраз дуже важливо, якак мова в ужитку, є чудовий приклад цього начебто толерантного до усіх мов форуму, коли україномовним дописувачам тут почали закидати, щоб не тулили свою українську, бо ти все одно не патріот, тому що не в АТО і не волонтер. Що, таки дратує мовне питання. І якраз дискредитація мови уже пішла в більш тонкому просторі - ааа, ти говориш українською? Але я більший патріот, бо я перераховую гроші, допомагаю бійцям, хоч і говорю російською. Тож чого варта ваша українська? А нічого. Ось такий виверт.
Кріссо, ви мене здивували.
Bookmarks