Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Голосували
29. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так, зробив! Повністю перейшов на українську мову!

13 44,83%
  • Ні, не зробив! Українську мову вчити небуду, тому що я російський шовиніст!

7 24,14%
  • Я навпаки буду призирати усіх україномовних!

1 3,45%
  • Я ненавиджу українську мову!

8 27,59%
Сторінка 12 з 28 ПершаПерша ... 2345678910111213141516171819202122 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 543, показано з 221 по 240.

Тема: Ви зробили Україні подарунок на Новий рік?

Дописів
    8 507

Типово

неначе люди подуріли (с)
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    неначе люди подуріли (с)
    Що воно таке було ясно ще вчора...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Пролісок Переглянути допис
    ну на цім форумі я і не збиралася нічого народжувати
    по-друге, це якраз ви і не відповідаєте на конкретні запитання.
    а ваше хизування своїм суперінтелектом це щось! таки добре що ви не в уряді. Там уже був один. Теж професор. І теж себе ввважав найрозумнішим.
    Я хизувався суперінтелектом?
    З чого ви прийшли до такого висновку?
    Тому що не маєте бажання щось почитати про те, вiдносно чого намагаєтеся розмірковувати?
    Так це якраз яскравий приклад того, про що я писав.
    Я не найрозумнiший i навiть не дуже розумний.
    Я - звичайна людина, яких на форумi багато. Але я не соромлюсь чогось вчитись.
    Коли щось не знаю - то питаю в людей, бо менi цiкава думка
    освіченої людини щодо тих питань до суті яких я не дійшов.
    Не дiйшов з рiзних причин : або я не знайшов джерело інформації, або не
    зрозумiв суть прочитаного або побаченого. Не знати чогось не соромно,
    соромно не навчатись.
    Але думка "рокидувачiв лайна" на форумi мене зовсiм не цiкавить, бо в них якраз нема
    нiяких думок. Нiяких. Зовсiм. Геть. В разi чого вони не мають здатностi критично осмислювати
    сказане іншою людиною. У них всі реакції на рівні підсвідомості - свідомість не задіяна взагалі.
    Те що ви самостiйно критично визли рiвень своїх знань вiдносно звичайної людини
    (звичайний "форумчанин" по рiвнянню з вами - суперінтелект) можливо дасть вам якусь
    спробу хоча б трошки помiркувати над тим що відбувається навколо вас.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Вы специально вводите в заблуждение людей, или просто так думаете?
    Это он специально. Отрабатывает заказ.

Типово

Цитата Допис від Саша67 Переглянути допис
    Реинкарнация Іванка
    Висо-о-окий та стрункий,
    Висо-о-окий та стрункий.
    Ще й темний, наче в дупi.
    Нехай щастить !

Дописів
    7 619

Типово

Извините за пост, модератор объяснил суть произошедшего.
    Благодарю модератора за остроумие и нестандартный подход.
    Востаннє редагував Igor K: 02.02.2016 о 00:42

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    ОДЕСИТ ІЛЛЯ РИБАЧУК: "Я ГОТУВАВСЯ ДО ПЕРЕХОДУ НА УКРАЇНСЬКУ МОВУ МАЙЖЕ РІК"
    Бідна дитина. До школи не ходила. Чи може то вже Крим?

пс. На правах реклами: Підвищення кваліфікації після клясу "Навчу файно лаятись українською" пана Dni.pro. у найкоротший термін. За помірну платню. Звертатись до школи "Руській шовініст".

Kotov
    Guest

Типово

Голосування занадто провокацiйне.
    Голосование излишне провокационное.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Йой, ну як же тут не підписатися? ППКС
    Будьласка, поясніть значення: "нас українців" та "корінна нація" у Вашому розумінні. Бо про це дуже багацько говорять, та нема чіткого визначення. Хто ж то такі?.

Типово

Друже! Щиро вдячний тобі за посилання на цей ресурс! Там можна дізнатися
    Як перестати надто багато думати
    Iнтимні послуги по телефону шкодять вашому здоровью
    Якщо вас коли-небудь застукають за принизливою справою, скажіть, що ви програли спір.
    Що робити із цнотою
    Одягніть на синю ручку червоний ковпачок. Ніхто не краде червоні ручки!
    Просто сила-силенна корисних тем та порад для справжнього патріота, що ось-ось вже стане підлітком.
    Нехай щастить !

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Дары моря Переглянути допис
    Про Зраду. Постік з мєгатонною ненависті.

Для початку такий собі онігдод у якості епіграфа. Повертається мужик додому і застає свою жінку з коханцем. Перш ніж благовірний щось починає розуміти, йобарь посміхаючись каже: "ну даааа, скажи ще що це зрада!" Мужик почухав собі роги на голові і подумав: "бляць - знову сусіди про якусь зраду верзуть".. і пішов спати на диван.

Онігдод ніфіга не смішний, але про зраду таки хочеться побалакать.

З подачі проплачених порохоботів та просто дурного шоколадного електорату, слово "зрада" втрачає свій первинний смисл і перетворилось на такий собі "інтернет мем" для визначення панікерства всіх хто сумнівається у генії шоколадного барижки. Хоча насправді під слово зрада розуміється один з наймерзенніших злочинів, за який в усі часи і в усіх народів карали тільки смертю.

Хотілося що б теперішня дійсність була іншою, але нажаль зрада і зрадників повно. Зраджують чиновники, які доють бюджет заради власної кишені, здражують мусори та генерали, які порушили присягу і продалися псевдоеліті за кістку, зраджують чиновники та міністри, і сам головнокомандувач - зрадник, який купує імідж миротворця життями наших вояків. Так - Зрада всюди. Півстоліття тому боївкам СБ ОУН був би в столиці непочатий край кривавої роботи у міністерських кабінетах і заміських маєтках.

Але самі зрадники достатньо розумні, щоб розуміти, що за зраду колись доведеться відповідати за прадавніми законами. Тож і придумали нівелювати злочин у інтернетну бугагагашечку. Щоб слово "зрада" здавалося не таким страшним, і саме головне, щоб за це не було ніякої відповідальності. Слухняний електорат, у якого вистачає розуму лише на "Вєсті", 1+1 і Вкантактік радісно ухопився за задумку і тепер будь-які факти про злочини, корупцію, невігластво іронічно називають "зрадою", а розповсюджувачів та авторів такої інформації "зрадофілами". І регочуть. Тільки щось наприклад покинутим напризволяще бійцям, які вже спочивають у сирій землі під Іловайськом чи Д****ьцевим якось не до сміху. І не тільки їм.

Я належу до тих, хто слово "зрада" завжди застосовує у його істинному значенні. І вважаю що за зраду треба карати смертю. Так було, є, буде і має бути.
    .. тех, кто предал Януковича, тоже расстрелять?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    Их первыми...ибо предавший единожды.....
    Україні пропонують боротися з корупцією за прикладом Гватемали

Вівторок, 2 лютого 2016, 07:08
    Getty Images

Подолати корупцію в Україні в умовах, коли системи суду та прокуратури вважаються наскрізь корумпованими, можна лише створивши спеціальну установу, яка мала би ознаки міжнародного трибуналу.
    Таку думку на сторінках впливового видання The Foreign Policy висловив колишній співробітник Агенції США з міжнародного розвитку USAID, який у час перебування на посаді займався менеджментом економічних реформ у державах колишнього СРСР, Джош Коген.
    "Хоча громадськість продовжує вимагати, щоб влада реально боролась із корупцією,представники "старої гвардії" в уряді та парламенті продовжують боротись ... із змінами на кожному кроці. Так що можна зробити у такій ситуації? Навдивовиж, найкориснішим для України прикладом могла би стати маленька та далека від України, центральноамериканська країна Гватемала", - пише Коген.
    Експерт звертає увагу на досвід роботи Міжнародної комісії проти безкарності у Гватемалі (International Commission Against Impunity in Guatemala).
    Цій установі, створеній спільними зусиллями уряду країни та ООН, було надано унікальні повноваження, а уряд фактично відмовився від частини суверенних повноважень заради надання CICIG реальних повноважень для ефективної боротьби із корупцією.
    У результаті, CICIG від початку своєї роботи у 2006-му році розслідувала понад 200 справ щодо корупції на вищих щаблях влади та висунула звинувачення проти 160 чинних та колишніх чиновників.
    Серед притягнутих до відповідальності: впливові бізнесмени, колишні генерали, колишні міністри оборони та внутрішніх справ, колишні очільники поліції, колишній президент та навіть чинний, на той час, президент. Президент Отто Перез Моліна подав у відставку, а у вересні йому було висунуто офіційні звинувачення у справі про корупцію на митниці на 120 мільйонів доларів", - пише Коген.
    На його думку, в Україні агенція має почати працювати з мандатом щонайменше на 5 років, який має поновлюватись автоматично, за винятком припинення повноважень агенції спеціальним законом.
    США та західні донори мають наперед профінансувати перші 5 років роботи організації. Це 200 мільйонів доларів.
    "Щоб не довелось покладатись на такого, як Шокін, українська CICIG має мати можливість самостійно порушувати кримінальні справи на додачу до мандату на їх розслідування. Агенція має бути виведена за межі української судової системи, оскільки українські судді повністю корумповані", - пише Коген.
    На думку дослідника, "наслідування прикладу Гватемали може бути єдиною надією на політичне майбутнє для надзвичайно непопулярного президента України Порошенка".
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    А их то за что? Это были наши люди, специально обученные разговаривать на русском языке и внедренные в структуры
    врага с целью расшатать существующую систему. Они достойно справились с поставленной задачей и заслуживают
    похвалы, а некоторые даже получат медаль.
    Просто надо внимательно присматриваться к людям : вот так посмотришь - предатель предателем, а немного
    прищуришь глаза, приглядишь - Ба !!! Так это же Герой!!!
    Так что как говорил Жванецкий : "Тщательней надо, тщательней..."

Дописів
    8 507

Типово

як же не хотілося політики у цій темі...

моя Україна... якою я пам"ятаю її з дитинства
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Українцям того пояснювати не треба. А засланим казачкам - то це не до мене. Я спілкуюсь з цікавими мені людьми, які дають мені щось у спілкуванні. А що ж мені може дати рашатроль? - Отож...
    А, і щоб було зовсім все зрозуміло - спілкуюсь виключно українською і з українцями. По-руські ніхт ферштейн
    Заздрю. А от мені інколи доводиться спілкуватися і з покидьками. Все через цікавість оту....кляту. Ось вчора з друзями багато спілкувалися, але так і не дійшли згоди, так хто ж нас Українець, а хто "корінний". Кожен плекає свою думку... А тут ось воно! З"явилася людина, котрій усе відомо і не має ніяких сумнівів що й до чого. То й чому ж не спитати? Невже я Вас так налякав першого разу, що Ви й дупою засвітили? Обіцяю, я більше не буду демонструвати речі Київської культури. Бо ще й про тітульну націю хтів спитати....Може мені "тітульним" бути більш сподобається ніж "рашатролем"? Та й почну вже вчити оту рідну мову. Деякі слова вже навіть запам"ятав: колежанка, тшасописьмо, файно, огруд, пся крев..... Червоні шальвари обов"язково потрібно для цього вдягати? А танцювати гопака? А палити ватру? Ви вже, на ласку, розкажіть докладно. Завше корисно послухати знаючого чоловіка...

пс. Зачекайте хвилинку....Тілько коркотяг возьму (наголос на першому!)... Ця виявилась без гвинтової кришівки... Все. Слухаю.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від krissa Переглянути допис
    еще один офф
    мовный вопрос чаще всего всплываает в этой теме
    ИМХО, самый лучший и окончательный вариант ответа
    Политическая нация

Ввиду неутихающих волн о "неправильном языке" или "неправильном мировоззрении", хотелось бы обсудить и может быть поставить точку в этих вопросах.

Я считаю, что не национальность, не язык и не красота вышиванки должны определять понятие "украинец". Только следование общим правилам, то есть соблюдение украинских законов (кстати, сепаратизм - это нарушение закона). Я хотел сюда добавить "любовь к родине", но это слишком абстрактная и недоказуемая штука, которую каждый трактует как хочет. Поэтому просто соблюдение законов. Все дополнительные условия просто приведут к дроблению на враждующие анклавы и, как следствие, распаду Украины.

Не согласны?
    http://ibigdan.livejournal.com/18327420.html
    Частина українців втратила зв'язок з своїм етносом і замість відновлення, придумує собі різноманітні виправдовування.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від krissa Переглянути допис

Я считаю, что не национальность, не язык и не красота вышиванки должны определять понятие "украинец".

следование общим правилам определяется менталитетом. большевики украинскую ментальность разрушили считая самым главным своим врагом.
    как впрочем и ментальность любых народов которых захватывали.
    ..
    вот когда я услышу в один день --- Батьку! дайте свою шаблю! iду на вiйну бо крiм мене нiкому. тогда я поверю что народ выздоровел.
    хм!(c)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 381

Типово

На присяге новой полиции в Ивано-Франковске во время речи Хатии Деканоидзе нашелся какой-то упоротый, который стал кричать что-то типа "Чому це ти мовою окупанта говориш?!". Спочатку йому зробив зауваження чемний дядько рокiв 60-ти, типу "Ну нащо ви все псуєте в такий день?", а коли вiн не заспокоївся, його красиво вїбав по пицi чоловьяга в формi ЗСУ.

Все вiдбулося. Все вдалося. На фото лейтенант новой полиции, уроженка города Севастополь, переехавшая в Сан-Франкiвсько весной 14-го.
    отсюда - https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Частина українців втратила зв'язок з своїм етносом і замість відновлення, придумує собі різноманітні виправдовування.
    Саме так. Бо ліньки. Я вже колись тут згадувала мого знайомого кримчанина, який до окупації так, з підстьобом, щодо української висловлювався і по типу "не знаю й знати не збираюсь", а через півроку окупації написав мені в аську українською. Я тоді з ним з отаким виразом обличчя спілкувалася.

Дописів
    26 616

Типово

язык значит многое но не все.
    в молодости он звучит как мода , как принадлежность к чему то особому и могучему типа росии
    ...
    я на склоне лет общаясь с родными и не родными людьми перехожу на украинский.
    он звучит во мне как данность. как нечто необходимое. порою понимаю что подобрать русского слова в разговоре не смогу.
    впрочем как выяснилось --- это со всеми так.
    хм!(c)

Сторінка 12 з 28 ПершаПерша ... 2345678910111213141516171819202122 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті