Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как переименуем?

Голосували
1153. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Дніпро\Днепр - Дніпровська обл

625 54,21%
  • Дніпровськ\Днепровск - Дніпровська обл

56 4,86%
  • Дніпроград\Днепроград - Дніпроградська обл

28 2,43%
  • Січеслав\Сичеслав - Січеславська обл

67 5,81%
  • Новий Кодак\Новий Кодак - Новокодакська обл

14 1,21%
  • Свой вариант

363 31,48%
Сторінка 349 з 506 ПершаПерша ... 249299339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359399449 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10104, показано з 6 961 по 6 980.

Тема: Переименование Днепропетровска и улиц Днепропетровска

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від katso_98 Переглянути допис
    то есть Вы полагаете, что то что ваши родители родились в Днепре дает вам какое-то преимущество перед остальными горожанами в решении каких либо городских вопросов?
    Ой, ну у вас така авка претензійна... Нащо ви заводите цю дискусію?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Ой, ну у вас така авка претензійна... Нащо ви заводите цю дискусію?
    черные тоже имеют право сказать!!!)

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від budur Переглянути допис
    А чем Вам чайка не угодила? )))) Символ свободы и независимости ))) Или сейчас в реалиях новой Украины это по другому трактуется?
    З ніком дисонанс. Якби Джонатан Лівінгстон... чи Ричбах...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

А Вы считаете, что пришлые, не знающие истории города, имеют право навязывать свою точку зрения, свои взгляды и свою "культуру"? То есть, в чужой монастырь со своими законами нормально ходить?
    люди живущие в Днепре, но не родившиеся здесь, могут знать историю города очень хорошо, как и наоборот... "коренные" в этом вопросе могут быть совершенными балбесами... а про культуру вообще молчу... по-районам пройдитесь, послушайте о чем гутарит алкашня на лавках)...

и этот "монастырь" уже давно не чужой для тех кто здесь осел... из других сёл, городов и даже стран...

Дописів
    13 721

Типово

А хто не знає?
    Але бачить та читає

Дописів
    13 721

Типово

люди живущие в Днепре, но не родившиеся здесь, могут знать историю города очень хорошо, как и наоборот... "коренные" в этом вопросе могут быть совершенными балбесами... а про культуру вообще молчу... по-районам пройдитесь, послушайте о чем гутарит алкашня на лавках)...

и этот "монастырь" уже давно не чужой для тех кто здесь осел... из других сёл, городов и даже стран...

черные тоже имеют право сказать!!!)
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Склад комісії по перейменуванню наскрізь з "прішлих"?

Звідки Ви
    г. Синельниково
    Дописів
    11 923

Типово

Одна из главных улиц Днепра может быть переименована в честь Степана Бандеры - http://dp.vgorode.ua/news/283613

watra
    Guest

Типово

вата з пропискою в кілька поколінь краще знає що та як, ніж нормальні люди звідкіля б вони сюди не приїхали.

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

Цитата Допис від TRavva Переглянути допис
    вата з пропискою в кілька поколінь краще знає що та як, ніж нормальні люди звідкіля б вони сюди не приїхали.
    отож!)

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від TRavva Переглянути допис
    А скільки їх сюди понаїхало.
    Коли армію скорочували, за агонії сссра, скільки військових обирали Україну? Теплу, ситну... В мене у свій час було багато знайомих з таких сімей. В них повно родичів по всій рфії, а обирали осісти в Україні...На Лівобережжі скільки будинків для них побудували? А на кр. камені?
    Хочу сказати, що серед "понаїхавших" вати достатньо.

Дописів
    13 721

Типово

Ну вот тут и включается полет фантазии )))
    Без польота фантазії сьогодні зовсім кепсько

Дописів
    24 545

Типово

budur, а хто вам дав право говорити від імені усіх місцевих другого і більше покоління?
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Terminator-4 Переглянути допис
    та мені по барабану
    але дуже б хотілося почитати чим якась умовна коріна у 8-му поколінні містянка Марія Іванівна Бублик, штукатур ПМК-35 "продвинутіша" у питаннях перейменувань топонімів ніж якийсь умовний син пастуха із далекого аула, професор політології в ДНУ Мустафа Кирди-Берди Кірбабай Огли чи якась умовна дочка інженерів з Павлограда фотомодель Крістіна Петрівна Вирвидуб
    Мені таки теж. Може "чайка" таки відкриє нам істіну )))
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

Ну вот тут и включается полет фантазии )))

Про алкашню... давайте не будем уходить в крайности. Хотя и они зачастую говорят верные вещи.
    вот кто для Вас авторитет, ясно
    Относительно же осевших. Знаете, я тоже сейчас проживаю в разных странах, но как-то не пытаюсь устанавливать там свои законы, даже если мне что-то не нравится, и не пытаюсь учить местных, как им жить.
    шо Вы мелете... Вас что хиджаб заставляют носить?... живите, как хотите, мне абсолютно пофиг как Вы живете...
    но Бандеру считаю все же гораздо круче Ленина!)

Alisa2008
    Guest

Типово

Цитата Допис від birdy Переглянути допис
    Одна из главных улиц Днепра может быть переименована в честь Степана Бандеры - http://dp.vgorode.ua/news/283613
    Всё правильно, но интернет-издание немного ошиблось.
    На самом деле, для стимулирования уважительного отношения населения к органам правопорядка, планируется назвать улицу именем дяди Степана-полицейского.

Секс-символ года 2010, 2011 Аватар для Terminator-4
    Дописів
    41 151

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Мені таки теж. Може "чайка" таки відкриє нам істіну )))
    Ні для кого не секрет, що чайки тільки те й роблять що жеруть падло з помийниць, серуть з висоти на голови та репетують як навіжені. Якби було інакше, то знавцям не кришталеву сову, а кришталеву чайку вручали б у "Чьто? Гдє? Кагда?" )))
    "Quam quisque norit artem, in hac se exerceat" Marcus Tullius Cicerō

Автофанат года 2009 Аватар для GlaS
    Звідки Ви
    м. Дніпро, пр. Слобожанський
    Дописів
    25 009

Типово

правильно сказал

Автофанат года 2009 Аватар для GlaS
    Звідки Ви
    м. Дніпро, пр. Слобожанський
    Дописів
    25 009

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    budur, а хто вам дав право говорити від імені усіх місцевих другого і більше покоління?
    Чувак просто ляпнул якусь херню..даже не думая

watra
    Guest

Типово

budur
    соромлюся, але спитаю: а чому ви почали про свої авку та нік розказувати ?

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

потому что до этого уже интересовались:
    Вообще по контексту первое было сказано не вам, почему вы влезли я не понял, а потом не понял почему Самара сделела вид что сказала вам... видать вы друг друга понимаете подругому )))
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Сторінка 349 з 506 ПершаПерша ... 249299339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359399449 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті