| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
люди живущие в Днепре, но не родившиеся здесь, могут знать историю города очень хорошо, как и наоборот... "коренные" в этом вопросе могут быть совершенными балбесами... а про культуру вообще молчу... по-районам пройдитесь, послушайте о чем гутарит алкашня на лавках)...
и этот "монастырь" уже давно не чужой для тех кто здесь осел... из других сёл, городов и даже стран...
А хто не знає?
Але бачить та читає![]()
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Одна из главных улиц Днепра может быть переименована в честь Степана Бандеры - http://dp.vgorode.ua/news/283613
А скільки їх сюди понаїхало.
Коли армію скорочували, за агонії сссра, скільки військових обирали Україну? Теплу, ситну... В мене у свій час було багато знайомих з таких сімей. В них повно родичів по всій рфії, а обирали осісти в Україні...На Лівобережжі скільки будинків для них побудували? А на кр. камені?
Хочу сказати, що серед "понаїхавших" вати достатньо.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
budur, а хто вам дав право говорити від імені усіх місцевих другого і більше покоління?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
budur
соромлюся, але спитаю: а чому ви почали про свої авку та нік розказувати ?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks