| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Морда иди ка ты http://natribu.org/ua
Если тебя когда-то кто-то одарил тебя мозгами, спустя некоторое время, ты должен будешь плакать.
Вопрос языка использовали регионалы и комми (фарион комми с большим стажем ) для раскола Украины в угоду пуйлу.Ничего не меняется...
Да, в целом-то так. Но Ющенко в 2004 что обещал про два языка и как мастерски переобулся в 2005 после инаугурации, и недели не прошло. Тоже агент ВВХ? Или как? Или не помним уже?
Я так помню что Президент Украины обещал одно а сделал тут же совсем другое, цинично, нагло и неприкрыто, обращаясь к народу по телевизору. Это стало началом цепи фатальных ошибок и трагических случайностей.
таки індульгенцію ти собі виписав і шось вимагаєш за своє "сотруднічєство". тобто, ти впевнений шо ніхто крім тебе, що на твоєму місці повинен бути україномовний патріот, а патріоти, як діло доходить до діла не роблять так як ти, нє сотруднічают.
і ти направду думаєш, що я буду спростовувати твої переконання щодо україномовних патріотів, приводити приклади, називати прізвища україномовних, які "сотруднічают" з дук, пс, азов, всу , нг.
у мене немає потреби переконувати когось в тому, що не на одному ньому земля тримається.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks