| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
головна задача адвокатів відтягнути час "Ч" і довести в суді, що не можна зараз призначати Ч, бо ніхто не знає, в якому саме зараз стані знаходиться пацієнт.
з приводу перевезення заперечень не було, адвокати не отримали від Амосова потрібне "стан не задовільняє"
возити суддю почали після стандартного звернення судді до паціента " ваше прізвище...."
пацієнт не відповів і почалася лінія " він не може відповісти, ми не знаємо в якому він стані"адвокати в любий спосіб повинні витягнути Корбана з залу суду, а не хвилюватися про життя.
Забавно наблюдать, за диспутом. Кто-то надеется, что этот чудик проскочит? А хрена! Я выкладывал, в теме "Мариуполь" сегодняшний бред попов мариупольских. Они не боятся полка "Азов". Они пишут такое(!) что мне, как мариупольцу- неприемлемо, а жена, прочитав это- пришла в ужас. Однако- их кто-то крышует! И этот кто-то- серьёзный! О "Правом Секторе", в свете подобного: они намеренно изолированы. Я знаю- где именно. В случае чего- нейтрализовать их- не составит никакого труда. Пока только полк "Донбасс"- в порядке. И то, не все,а только те- кто против Семенченко. В свете этого всего,- Корбан- обречен.Петра Лексеич съездил в Израиль и, явно,получил одобрямс на какие-то определённые действия. Понятно, это я только предполагать могу. Знать это- мне не дано. Но! При наличии более двух совпадений... это вполне вероятно.
Жбурляти бутилки у суддю-це Денисенку не пробачать.
Це коли у "гастролера" міністру-то можно.
нарешті хтось визначив стан Корбана, кардиолога не було, лікар швидкої не зміг, то пресс секретар партіі Укроп
Yevheniya Kravchuk
15 мин · Киев ·
Захист Геннадія Корбана просить суд відкласти розгляд клопотання прокуратури про зміну йому запобіжного заходу. Після транспортування політика до Дніпровського районного суду міста Києва його стан значно погіршився – у нього коронарний спазм.
Адвокати вимагають повернути підзахисного до лікарні, де о 17:15 в нього має бути планова внутрішньовенна ін'єкція антибіотиків.
Суддя пішов до нарадчої кімнати.
поки суд пішов на нараду, Геннадію повернулася можливість розмовляти, спілкується з адвокатами.
Что то вспомнился дикий восторг от скрытых камер Тимошенко, заглядываний в передачи и холодильник, смакование анализов кала, экспертиза по синякам, крики воровка, пусть сука сдохнет и все на кол)))
К чему бы? Да все просто, публика примерно та же
Быдломасса с криками на кол
Заинтересованные, правда тогда были чифкостероны, сейчас юрароловозары
Кроме "тьфу шерсть" на ум ничего не приходит.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
на сьогодні призначена судмед експертиза , до 20:30 потрібно зробити
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks