̶С̶в̶о̶б̶о̶д̶а̶
̶П̶С̶
Укроп
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так суддя знає що запитати, щоб отримати необхідну відповідь. все, що зараз говорить адвокат зводиться саме до стану Корбана в суді, чи сприймає він реальність.
"ми Корбана доставили, але ми не знаємо чи розуміє Корбан що відбувається" . ніхто в залі суду немає прав, компетенціі та повноважень визначити стан.
і адвокат Томчук ту ж саму лінію проводе
" переміщення -так, але ми не знаємо як він почуває себе зараз"
чего ходить вокруг да около?
Давайте наконец признаем,что Порошенко оказался таким же г как и Овощ,
а может и более "ароматным"
біограф Корбанаідокремлює Бєнюдля чогось повідомляє:
https://www.facebook.com/kryukova
Svetlana Kryukova с Сергій Лещенко и еще 9.
26 мин ·
Я точно знаю, что суд против Корбана это не инструмент давления на Коломойского. Как бы, возможно, не обидно было бородатому дяде, но это дело - сугубо "корбановское". Да, они общаются, да поддерживают друг друга, но равноудалёны и самоцельны. Этот суд - обиды конкретных людей против конкретно Корбана, иначе это не превратилось в физическую травлю. И сейчас мне интересно не то, чем закончится сегодняшний суд, и даже не то, посадят Корбана или нет, а то, что будет после того, когда все завершится. Корбан очень непростой человек. С сильной волей и цепкой памятью.
Днепровский суд. 26.12.2015
Корбана насильно с капельницей привезли в суд.
Рола, ваши посты напоминают вату раши - деньги не пахнут![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks