| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Издержки пересмотра Голливудских боевиков. Адвокат навязчиво пытается перетянуть на себя управление этими вооружёнными людьми, но у него это плохо получается. Много эмоций вместо документирования этого факта (это то, что он вообще-то должен был делать в этой ситуации по роду своей деятельности - если считает это весомым нарушением). Детский сад, короче...![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Може они все еще ждут появления частной армии?
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
я так понял статья писалась до того как Корбана отпустили...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
особенно забавно теперь читать последний абзац
"- уйдет ли Шокин в отставку в случае успешно завершенной операции по «пакованию» рейдера Корбана, а если повезёт, то и его группировки?"
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Шурік, може ти недопетрав, але ніхто нікого не відпускав. Кримінальна справа є і в адвокатів Корбана все ще попереду... Все тільки починається.
Ну а те що він поки що під домашнім арештом - це звичайно для Корбана плюс. Вдома це вдома, не в сізо. Тут адвокати витисли все що могли, молодці. Ну і суддя (яку обіцяли повісити) винесла рішення, яке влаштувало обидві сторони, і її не повісили, а навіть подякували.
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Ну при чому тут "заднюю-не заднюю". Мені особисто подобається, що був реальний змагальний процес без прямої вказівки для судді та винесеного рішення на банковій. Мені подобається що впродовж процесу я побачив дійсно незалежні гілки влади - судову та виконавчу. І прокуратура не впливала на рішення суду так як це було при янику. Ну а рішення було прогнозоване, бо воно наразі влаштувало всіх - і суспільство, і Корбана, і... увага - прокуратуру
(І суддю, яку тепер не повісять)
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Хаха, это вам не там: система включила "заднюю"? Здесь?Cистема только собралась приготовить себе еду, и, если нужно - приготовит её с таким соусом, какой понадобится. Полуфабрикаты выбраны, куплены ("доставлены") и уже в "холодильнике"(под домашним арестом то бишь). Всё впереди... Отменить это сможет только смена власти, и то - это ещё под вопросом - смена на какую... ато может смениться на такую, что и суда со следствием не понадобится. Шлёпнут и всё. Поэтому я бы не был столь оптимистичен...
![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks