| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Наведу дані з 11 проаналізованих областей. Цифри дуже сумні. Ми нарахували 330 фарбованих лисів, що рвуться до обласних рад Одеської, Хмельницької, Сумської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської та Полтавської областей.
Херсонська область є лідером по кількості фарбованих лисів серед кандидатів до нової місцевої влади. Їх тут 54 («Наш край»-20, БПП-8 «Відродження»-18, і по одному від «Свободи» та «Укропу»). Друге та третє "почесні" місця займають Полтавщина та Кіровоградщина, 43 та 41 фарбованих лисів відповідно.
Щодо партій. Коли я попросив громадськість поділитися даними щодо «колишніх», думав, що найбільшими за кількістю регіоналів будуть «Наш край», або «Відродження».
Вони мають 102 та 57 фарбованих лисів в списках проаналізованих областей відповідно, в той час, коли БПП пропустив до себе 120 таких елементів. Отже, на жаль, саме президентська партія стала лідером нашого антирейтингу фарбованих лисів.
Дуже прикро, що партія, яка в усіх можливих медіа нагадує про Майдан та боротьбу з агресором, про реформи і життя по- новому пропускає в свої списки "старих", колишніх поплічників Януковича.
Патріотичному виборцю слід бути уважними - дивитись не на лише на партійні бренди а й на прізвища та вивчати персональну історію кожного з них. Добре, що виборчий закон дає можливість обирати серед різних висуванців від однієї партії.
Ось антирейтинг партій, які прихистили в себе екс-регіоналів. (11 областей, рівень облрад)
1.БПП - 120
2. Наш край - 102
3. Відродження - 57
4. ВО «Батьківщина» - 26
5. Аграрная партия - 12
6-7. Укроп и Свобода, по 1.
Також велика кількість екс-регіоналів в різних місцевих проектах на кшталт "Довєряй дєлам", Морська партія, "Нові обличчя" тощо.
А за цим лінком ви знайдете ПОІМЕННІ списки фарбованих лисів кандидатів до облрад та міськрад обласних центрів у згаданих обласях
ПОВНИЙ ПЕРЕЛIЛ РЕГIОНАЛIВ ТУТ
зы.Жаль Днепропетровской области нет
Она многомногодетная мать.Ей некогда за невытертыми попками
Veni Creator Spiritus!
Опять вы за мной гоняетесь.
И опять ответ в стиле "сам дурак", а после ответа опять начнется бред про преследования...
Не знаю какие гуморы вы там недочуваете. Вопрос было не про БПП и ОППО, а про Филатова.
С какого хрена он набрал столько рыгыоналов.
А еще вот таких вот:
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post31369735
А вот такое лежит в фб https://www.facebook.com/photo.php?f...e=3&permPage=1
И мне очень приятно с вами общаться.
Очень переживаю за вас, вы аккуратнее какайте. А то испачкаетесь ненароком.
У меня своего рынка нет, чтобы за него отвечать... Хотя может вы имели ввиду что-то другое.
Но так как я тупой ботаник, вы уж извините, не в состоянии понять ваш базарный стиль общения...
Я все больше с быдлом общаюсь, у них, знаете ли, в обиходе другие выражения...
Еще раз примите мои искренние извинения. Но я ни в коем разе не писал, что Порох хороший.Раз уж вьі здесь изволите соловьем распинаться и говорить, что Порох хороший, а Филатов плохой, то извольте прокомментировать:
Но попытка выгнать Соболева у БПП была, это факт...
Так же я не писал, что Филатов плохой.
Вы не нервничайте, нервные клетки не восстанавливаются...
Вам это должно быть хорошо известно, если вы впадаете в ярость из-за какого-то депутата....
Я вам напомню, что был очередной вопрос: "Чего тогда Филатов их набрал полную коробочку?"
Ужель вы узрели тут даже намек на то, что Филатов плохой.
Это был простой вопрос, на который достаточно было просто ответить.
А не проявлять свою высоконравственную сущность и не стараться быть похожей по стилю общения на вашего кумира.
Ну а если вы будете продолжать общение (не со мной, Боже упаси) с форумчанами в таком духе, то так можно и в больницу попасть.
Так что я желаю вам здоровья и духовного равновесия...
[QUOTE=Netta;31372599]Пожалуйста, вот о чем речь, кто не видел.
Ну вот я вглядываюсь близоруко в экран.
Теперь вижу мелкий текст. Да. Точно. Если приглядется есть слово Нет.
Думаю , надо докреативить. Плакат в стиле немецкого хардкора на КМ и надпись мелким шрифтом "Не дадим нашим детям на такое смотреть"
Логика 86 левела.
Если Вы читали про "окно Овертона" - это первый шаг к принятию любого дикого решения. Сначала запустить его в массы и обсудить.
Ну так что видно на рекламе? Или подъехать вплотную что бы прочитать? А те кто с окна маршрутки видели. Что их зрительная память ухватила? Я и говорю-облажались с этим плакатом.
Написали бы "КТо хочет сдать Днепр Путину" а рядом списочек, для разглядывания![]()
Кстати, а просветите (вдруг реально попаду на выборы).
Насколько я знаю, в Раде Филатов голосовал за переименование Днепропетровска . И заявлял тоже.
На сегодня какая его позиция?
Гибкая.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks