Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 76 з 1506 ПершаПерша ... 266667686970717273747576777879808182838485861261765761076 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 30110, показано з 1 501 по 1 520.

Тема: Борис Филатов

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Утомил
    Хотите я ради Вас за Филатова проголосую. У меня, конечно, планы были на этот день. Но могу заскочить на участок. Вижу, что тема болезненна. Пытаюсь помочь как могу.

Дописів
    17 745

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Хотите я ради Вас за Филатова проголосую. У меня, конечно, планы были на этот день. Но могу заскочить на участок. Вижу, что тема болезненна. Пытаюсь помочь как могу.
    мне все равно вообще кто за кого голосует
    я и сама не пойду

Наша гордость 2014 Аватар для Zirael
    Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    По большому счету некоторых, так все из ПР - оккупанты.
    Чего тогда Филатов их набрал полную коробочку?
    Петя вон быстро выгнал бывшего рыга...
    Иииииииииииии ))) Такого гумору я ще не чула. Кого це він виженув? Одного? А скільки залишилося? А коаліція с ОППО - це не рахується?
    HappyZoo.dp.ua - зоотовары с доставкой
    Karina-tour - туристическое агентство

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    17 359

Типово

Цитата Допис від Zirael Переглянути допис
    Без шуток - да. Опьіт есть опьіт в любой сфере деятельности. Что смешного?
    ничего. Каждый зарабатывает как может.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    17 359

Типово

Цитата Допис від bobik Переглянути допис
    Блин, чёрт дёрнул оставить свой телефон агентам Филатова, тётенька пообесчала, что мне позвонят только 1 раз, проверить анкетные данные. По факту теперь каждый день звонят, приглашают на встречу
    Кому интересно, завтра Боря всех встречает по адресу Набережная Победы 130, корпус 3, в 16:00 усё будет готово, гениально (с)
    агитаторам деньги за каждого приведенного платят. так что терпите до воскресения.

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Иииииииииииии ))) Такого гумору я ще не чула. Кого це він виженув? Одного? А скільки залишилося? А коаліція с ОППО - це не рахується?
    Наведу дані з 11 проаналізованих областей. Цифри дуже сумні. Ми нарахували 330 фарбованих лисів, що рвуться до обласних рад Одеської, Хмельницької, Сумської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської та Полтавської областей.

Херсонська область є лідером по кількості фарбованих лисів серед кандидатів до нової місцевої влади. Їх тут 54 («Наш край»-20, БПП-8 «Відродження»-18, і по одному від «Свободи» та «Укропу»). Друге та третє "почесні" місця займають Полтавщина та Кіровоградщина, 43 та 41 фарбованих лисів відповідно.

Щодо партій. Коли я попросив громадськість поділитися даними щодо «колишніх», думав, що найбільшими за кількістю регіоналів будуть «Наш край», або «Відродження».

Вони мають 102 та 57 фарбованих лисів в списках проаналізованих областей відповідно, в той час, коли БПП пропустив до себе 120 таких елементів. Отже, на жаль, саме президентська партія стала лідером нашого антирейтингу фарбованих лисів.

Дуже прикро, що партія, яка в усіх можливих медіа нагадує про Майдан та боротьбу з агресором, про реформи і життя по- новому пропускає в свої списки "старих", колишніх поплічників Януковича.

Патріотичному виборцю слід бути уважними - дивитись не на лише на партійні бренди а й на прізвища та вивчати персональну історію кожного з них. Добре, що виборчий закон дає можливість обирати серед різних висуванців від однієї партії.

Ось антирейтинг партій, які прихистили в себе екс-регіоналів. (11 областей, рівень облрад)

1.БПП - 120
    2. Наш край - 102
    3. Відродження - 57
    4. ВО «Батьківщина» - 26
    5. Аграрная партия - 12
    6-7. Укроп и Свобода, по 1.

Також велика кількість екс-регіоналів в різних місцевих проектах на кшталт "Довєряй дєлам", Морська партія, "Нові обличчя" тощо.

А за цим лінком ви знайдете ПОІМЕННІ списки фарбованих лисів кандидатів до облрад та міськрад обласних центрів у згаданих обласях

ПОВНИЙ ПЕРЕЛIЛ РЕГIОНАЛIВ ТУТ

зы.Жаль Днепропетровской области нет

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 276

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    Наведу дані з 11 проаналізованих областей. Цифри дуже сумні. Ми нарахували 330 фарбованих лисів, що рвуться до обласних рад Одеської, Хмельницької, Сумської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської та Полтавської областей.

Херсонська область є лідером по кількості фарбованих лисів серед кандидатів до нової місцевої влади. Їх тут 54 («Наш край»-20, БПП-8 «Відродження»-18, і по одному від «Свободи» та «Укропу»). Друге та третє "почесні" місця займають Полтавщина та Кіровоградщина, 43 та 41 фарбованих лисів відповідно.

Щодо партій. Коли я попросив громадськість поділитися даними щодо «колишніх», думав, що найбільшими за кількістю регіоналів будуть «Наш край», або «Відродження».

Вони мають 102 та 57 фарбованих лисів в списках проаналізованих областей відповідно, в той час, коли БПП пропустив до себе 120 таких елементів. Отже, на жаль, саме президентська партія стала лідером нашого антирейтингу фарбованих лисів.

Дуже прикро, що партія, яка в усіх можливих медіа нагадує про Майдан та боротьбу з агресором, про реформи і життя по- новому пропускає в свої списки "старих", колишніх поплічників Януковича.

Патріотичному виборцю слід бути уважними - дивитись не на лише на партійні бренди а й на прізвища та вивчати персональну історію кожного з них. Добре, що виборчий закон дає можливість обирати серед різних висуванців від однієї партії.

Ось антирейтинг партій, які прихистили в себе екс-регіоналів. (11 областей, рівень облрад)

1.БПП - 120
    2. Наш край - 102
    3. Відродження - 57
    4. ВО «Батьківщина» - 26
    5. Аграрная партия - 12

Також велика кількість екс-регіоналів в різних місцевих проектах на кшталт "Довєряй дєлам", Морська партія, "Нові обличчя" тощо.

А за цим лінком ви знайдете ПОІМЕННІ списки фарбованих лисів кандидатів до облрад та міськрад обласних центрів у згаданих обласях

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    мне все равно вообще кто за кого голосует
    я и сама не пойду
    т.е. вы в этом городе жить не собираетесь?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    1 579

Типово

Она многомногодетная мать.Ей некогда за невытертыми попками
    Veni Creator Spiritus!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Denny Переглянути допис
    Беня 25 лет сидит на потоках, зачем ему что-то менять. И я что-то не слышат от его "рупоров" критику Яценюка, налоговой. Гонтаревой ...
    да че уже мелочиться... пиши 100 лет... такая же ложь как и то, что ты написал, но звучит внушительно...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Опять вы за мной гоняетесь.
    И опять ответ в стиле "сам дурак", а после ответа опять начнется бред про преследования...

Не знаю какие гуморы вы там недочуваете. Вопрос было не про БПП и ОППО, а про Филатова.
    С какого хрена он набрал столько рыгыоналов.

А еще вот таких вот:
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post31369735

Дописів
    7 147

Типово

Цитата Допис від katso_98 Переглянути допис
    если бы вы были внимательнее, то обратили бы внимание на большую надпись рядом в квадрате "СКАЖИ НЕТ!" на этом борде
    Пожалуйста, вот о чем речь, кто не видел.

Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Опять вы за мной гоняетесь.
    И опять ответ в стиле "сам дурак", а после ответа опять начнется бред про преследования...

Не знаю какие гуморы вы там недочуваете. Вопрос было не про БПП и ОППО, а про Филатова.
    С какого хрена он набрал столько рыгыоналов.

А еще вот таких вот:
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post31369735
    Срать я на вас хотела, любезньій, просто за базар надо отвечать. Раз уж вьі здесь изволите соловьем распинаться и говорить, что Порох хороший, а Филатов плохой, то извольте прокомментировать:

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис

1.БПП - 120
    2. Наш край - 102
    3. Відродження - 57
    4. ВО «Батьківщина» - 26
    5. Аграрная партия - 12

Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Цитата Допис від Netta Переглянути допис
    Пожалуйста, вот о чем речь, кто не видел.

А вот такое лежит в фб https://www.facebook.com/photo.php?f...e=3&permPage=1

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

Срать я на вас хотела, любезньій, просто за базар надо отвечать.
    И мне очень приятно с вами общаться.
    Очень переживаю за вас, вы аккуратнее какайте. А то испачкаетесь ненароком.
    У меня своего рынка нет, чтобы за него отвечать... Хотя может вы имели ввиду что-то другое.
    Но так как я тупой ботаник, вы уж извините, не в состоянии понять ваш базарный стиль общения...
    Я все больше с быдлом общаюсь, у них, знаете ли, в обиходе другие выражения...

Раз уж вьі здесь изволите соловьем распинаться и говорить, что Порох хороший, а Филатов плохой, то извольте прокомментировать:
    Еще раз примите мои искренние извинения. Но я ни в коем разе не писал, что Порох хороший.
    Но попытка выгнать Соболева у БПП была, это факт...

Так же я не писал, что Филатов плохой.
    Вы не нервничайте, нервные клетки не восстанавливаются...
    Вам это должно быть хорошо известно, если вы впадаете в ярость из-за какого-то депутата....

Я вам напомню, что был очередной вопрос: "Чего тогда Филатов их набрал полную коробочку?"
    Ужель вы узрели тут даже намек на то, что Филатов плохой.
    Это был простой вопрос, на который достаточно было просто ответить.
    А не проявлять свою высоконравственную сущность и не стараться быть похожей по стилю общения на вашего кумира.
    Ну а если вы будете продолжать общение (не со мной, Боже упаси) с форумчанами в таком духе, то так можно и в больницу попасть.
    Так что я желаю вам здоровья и духовного равновесия...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

[QUOTE=Netta;31372599]Пожалуйста, вот о чем речь, кто не видел.
    Ну вот я вглядываюсь близоруко в экран.
    Теперь вижу мелкий текст. Да. Точно. Если приглядется есть слово Нет.

Думаю , надо докреативить. Плакат в стиле немецкого хардкора на КМ и надпись мелким шрифтом "Не дадим нашим детям на такое смотреть"
    Логика 86 левела.

Если Вы читали про "окно Овертона" - это первый шаг к принятию любого дикого решения. Сначала запустить его в массы и обсудить.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 405

Типово

Ну так что видно на рекламе? Или подъехать вплотную что бы прочитать? А те кто с окна маршрутки видели. Что их зрительная память ухватила? Я и говорю-облажались с этим плакатом.
    Написали бы "КТо хочет сдать Днепр Путину" а рядом списочек, для разглядывания

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Кстати, а просветите (вдруг реально попаду на выборы).
    Насколько я знаю, в Раде Филатов голосовал за переименование Днепропетровска . И заявлял тоже.
    На сегодня какая его позиция?

Дописів
    13 721

Типово

Гибкая.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 405

Типово

Передумал)

Сторінка 76 з 1506 ПершаПерша ... 266667686970717273747576777879808182838485861261765761076 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті