Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 349 з 405 ПершаПерша ... 249299339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359399 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8099, показано з 6 961 по 6 980.

Тема: Петр Порошенко(Единая тема)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Есть, в подаче.
    Первый пост - типа все будет нормально и будет адаптация.
    Второй пост - это враждебная среда с массой неприятностей и мина замедленного действия, откуда раша прийди пошагает по всей стране, в том числе и благодаря экономической внутренней политике этой власти.
    Никакого противоречия. Людей готовят к сливу новососии. Большинство попрет туда, где будут платить и где будет власть, которую они уважают (не по причине уважения, а по причине власти). И да, это враждебная среда.
    Глобус, я все время читаю ваше фи. ЧТО предлагаете? Конкретно, с привязкой к реальности, а не к хотелкам.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    29 157

Типово

Есть, в подаче.
    Первый пост - типа все будет нормально и будет адаптация.
    Второй пост - это враждебная среда с массой неприятностей и мина замедленного действия, откуда раша прийди пошагает по всей стране, в том числе и благодаря экономической внутренней политике этой власти.
    Второй пост - ми не хатим в/на Украину...
    Первый пост - вьі не хатите? А вас никто и не спрашивает, пестуйте куда гаварят, вьі нам нах не нужньі...
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    А вы его прочитали? А изменения прочитали? Тогда прошу по пунктам, а не в киселевском стиле. При этом хотелось бы услышать по поводу "федерации".
    И еще. Очень бы хотела услышать альтернативные действия. Что предлагаете с учетом того, что Украина полностью зависима от мира, который требует выполнения минских договоренностей.
    Надеюсь самым упоротым будет достаточно забить "закон о выборах на Донбассе" что бы понять, что то что тащит Потрошенко не имеет отношение к действующему законодательству Украины
    Особый статус и есть элемент Федерации или это тоже надо разжёвывать?
    Альтернативные действия можете почитать в других томах этой темы и тем про особый статус и военное вторжение, даже для самых тугих я не буду выступать тут попугаем. А про мир. Как мы позволяем общаться с собой, так с нами и общаются. И самое главное - никто стране, руководитель которой занимается коррупцией и бздит потерять власть, не позволяет стране бороться, не будет активно помогать. А про санкции от ЕС хотелось бы от пропагандонов услышать какие санкции ЕС поставили нашу на колени, с цифрами ессно.
    Зы. Даже срань Кобзон и тот уйти ложил на санкции
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Никакого противоречия. Людей готовят к сливу новососии. Большинство попрет туда, где будут платить и где будет власть, которую они уважают (не по причине уважения, а по причине власти). И да, это враждебная среда.
    Глобус, я все время читаю ваше фи. ЧТО предлагаете? Конкретно, с привязкой к реальности, а не к хотелкам.
    Реальность проста, стена, минные поля и залпы градов на каждый выстрел с пистолета. Ээ ноль, газа ноль, продуктов ноль, полная блокада. Либо второй вариант, который вам так не нравится, хотя вроде как патриотка.
    Зы. Кстати Украина год как платит и зарплаты и пособия и пенсии, а вот они за газ нет, такая вот картина маслом.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Второй пост - ми не хатим в/на Украину...
    Первый пост - вьі не хатите? А вас никто и не спрашивает, пестуйте куда гаварят, вьі нам нах не нужньі...
    Пусть будет так, только это даже не Крым будет.
    Зы. Зайди на ждановские, макеевские, енакиевские форумы почитай, что бы картинка отличалась от возвровско-минстецевской, потом для закрепления материала почитай Иванова и казанского вместо наумовича и батяра.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 344

Типово

стена, минные поля и залпы градов на каждый выстрел с пистолета
    А мені це подобається. Такого варіанту не передбачено?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Надеюсь самым упоротым будет достаточно забить "закон о выборах на Донбассе" что бы понять, что то что тащит Потрошенко не имеет отношение к действующему законодательству Украины
    Особый статус и есть элемент Федерации или это тоже надо разжёвывать?
    Альтернативные действия можете почитать в других томах этой темы и тем про особый статус и военное вторжение, даже для самых тугих я не буду выступать тут попугаем. А про мир. Как мы позволяем общаться с собой, так с нами и общаются. И самое главное - никто стране, руководитель которой занимается коррупцией и бздит потерять власть, не позволяет стране бороться, не будет активно помогать. А про санкции от ЕС хотелось бы от пропагандонов услышать какие санкции ЕС поставили нашу на колени, с цифрами ессно.
    Зы. Даже срань Кобзон и тот уйти ложил на санкции
    Очень много эпитетов, мало конкретики. Я предложила по пунктам разобраться, вы истерите.
    Ок. Давайте ваш вариант. Вы-президент. У вас нет команды. Вы не можете ни на кого положиться. У вас в стране заправляют олигархи. У них в руках все. Страна банкрот. Население совковое. Мир смотрит на все по своему. Единственное, что вас соединяет это-приструнить рашку. Если хотите помощи, идти по их сценарию. Как вы продемонстрируете миру общаться с собой код вашу диктовку? Конкретику хочу услышать.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Очень много эпитетов, мало конкретики. Я предложила по пунктам разобраться, вы истерите.
    Ок. Давайте ваш вариант. Вы-президент. У вас нет команды. Вы не можете ни на кого положиться. У вас в стране заправляют олигархи. У них в руках все. Страна банкрот. Население совковое. Мир смотрит на все по своему. Единственное, что вас соединяет это-приструнить рашку. Если хотите помощи, идти по их сценарию. Как вы продемонстрируете миру общаться с собой код вашу диктовку? Конкретику хочу услышать.
    Ведьма, вы определитесь, попутчики революции олигархи или нет. А то помнится рассказывали, что на Майдане не было требований убрать олигархов.
    Нет команды?))) тогда чего было переться в президенты?
    Население революцию достоинства сделало.
    Ещё раз расскажите какие Европейские санкции приструнили нашу?
    План я писал подробный в теме про выборы президента, очень много и очень подробно, есть желание - перечитайте, ориентировочно апрель 2014 года

Дописів
    29 157

Типово

В темку...Полагаю к вьіборам....
    Порошенко набросал краткий сценарий возвращения Донбасса и Крыма
    Президент выступил сегодня с обращением к народу.

Приводим полный текст обращения:
    «Звернення Президента України щодо повернення Донбасу
    Дорогі співвітчизники!
    Після кількох важливих міжнародних поїздок, в яких вирішувалося питання, як досягти миру в Україні, я нарешті, приземлився в Києві. Бачу, як багато хто з різних причин на біле каже «чорне»; збиває людей з пантелику, кличе на манівці. Відчуваю, що є потреба розставити крапки над «i». Отже, дозвольте забрати у вас кілька хвилин недільного вечора, щоб коротко прозвітувати про наші воєнні та дипломатичні труди.
    Найбільш промовистим результатом є тиша, яка протягом останнього тижня, - попри окремі провокації бойовиків, - встановилася на Донбасі. Вперше за півтора роки в більшості днів не стріляють, навіть з пістолетів.
    Багато це чи мало, і чи є тут взагалі будь-яке досягнення? Давайте запитаємо у мам та у дружин наших воїнів. У наших жінок, які по всій Україні не сплять ночами… Бояться, якби зі сходом сонця не прийшла, не дай Боже, похоронка.
    А для мене дні, коли доповідають, що нема «двохсотих», - це свято. Ми зберігаємо життя і воїнів, і мирного населення, - наших співвітчизників, що на Луганщині та Донеччині. Це - головне.
    Ще з 29 серпня запроваджено режим двостороннього припинення вогню. Сталого ж характеру цей режим набув лише завдяки зустрічі в Парижі. Нам вдалося змусити ворога погодитися на відведення озброєнь від лінії зіткнення.
    До речі, будьте певні, що ми нашу техніку та озброєння переміщуємо згідно спеціально добре розробленого плану. Цей план дозволяє блискавично повернути її на позиції, якщо росіяни та їхні найманці надумають порушити перемир’я. Те, що ми вміємо оперативно реагувати на подібні виклики, ми вже демонстрували не раз – і під Мар’їнкою, і в Старогнатівці і в інших місцях.
    Спільними скоординованими зусиллями з нашими партнерами, - передусім із Сполученими Штатами Америки, а також з Німеччиною і Францією, які представляють Європейський Союз, - ми таки добилися від Росії зобов’язання не проводити псевдовибори в окупованих районах 18 жовтня та 1 листопада. Разом з припиненням вогню і досягненням перемир'я це не лише дає шанс продовжити зусилля з політико-дипломатичного врегулювання. Таке рішення дозволяє уникнути воєнної ескалації. Минулорічні псевдовибори – нагадаю, хто забув, - спровокували повномасштабне відновлення бойових дій.
    Вкрай важливою є домовленість посилити місію ОБСЄ. Відтепер вона має отримати гарантований доступ не лише до тих окупованих територій, які прилеглі до лінії зіткнення, але на усю їхню глибину… Вперше моніторингова місія ОБСЄ отримає доступ до українсько-російського кордону. Це, до речі, перший крок до його повернення під український контроль.
    Ангела Меркель, Франсуа Олланд, Барак Обама і я чітко дали зрозуміти Путіну, що вибори на окупованих територіях мають відбуватися лише за українським законом. Проведення такої кампанії тісно пов’язане із виведенням російських військ та військової техніки, роззброєнням бойовиків та відновленням українського контролю над державним кордоном України з Російською Федерацією.
    Ми не маємо права, вибачте за тавтологію, позбавити права обирати місцеву владу на Донбасі тих українців, які внаслідок російської агресії стали біженцями. Так само маємо забезпечити участь українських партій та відновлення на окупованих територіях повноцінного українського теле- та радіомовлення.
    Як бачите, процес організації виборів є вкрай складним. Тим часом частина вітчизняних політиків ніби не розуміє, що ситуація не може повернутися в стан, в якому вона була до 1 березня минулого року… Що для реінтеграції територій потрібні надзвичайні мудрість та далекоглядність з українського боку. А ще складніше, ніж землі, повернути душі і серця людей.
    Мені як Президенту необхідні розуміння та підтримка українського парламенту. Такі самі, як при ухваленні проекту змін до Конституції та Закону про особливості режиму місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини. Тільки тому, що раніше ці зміни були прийняті, сьогодні стало можливим довгоочікуване перемир’я, з’явилася перспектива добитися миру.
    Без Верховної Ради не буде виборів. Без виборів на окупованих територіях політичне врегулювання зайде в глухий кут. Втім, дехто з українських політиків і не приховує, що вони саме такого варіанту й прагнуть. Тому й пропонують «оточити, заблокувати та ізолювати», а також «відрізати та віддати». Але це просте, примітивне рішення, яке не потребує ані інтелекту, ані політичної волі на відновлення цілісності країни, ані дипломатичного хисту. Тому це не мій сценарій. І не сценарій більшості українців, які прагнуть і миру, і возз’єднання країни.
    Якщо втратимо шанс забрати назад Донеччину і Луганщину, хто в світі говоритиме про повернення Криму - з країною, яка розкидається територіями? Донбас – це також наша Вітчизна. А розмінюватися Батьківщиною – остання справа. Моя мета інша - зберегти країну.
    Тому я зроблю все, щоби шансом відновити територіальну цілісність, ми скористалися повною мірою.
    І в Нью-Йорку, і в Парижі Росію, падку на чуже, попереджено про продовження та поглиблення санкцій. І це не мої слова. Це заяви наших європейських і американських партнерів.
    Для того ми і створили глобальну коаліцію. Її завдання - продовжити тиск на агресора доти, доки останній російський окупант не залишить Україну, поки він не піде геть з Донбасу та Криму.
    Єдність демократичного світу у питанні санкцій проти Росії, які сильно б'ють по економіці агресора; міжнародна солідарність в підтримці України та наша здатність захищатися – це і є ключ до миру.
    Гарантією ж перемир’я і миру може бути лише надійність української оборони. Так, ми за мир, але ми не пацифісти. Наші військові - напоготові та спроможні дати відсіч агресору у будь-який момент. За рік ми створили нову армію – і далі продовжимо зміцнювати обороноздатність країни. В бюджеті на наступний рік буде передбачено істотне збільшення видатків на оборону.
    Під час візиту до Нью-Йорку я домовився з керівництвом Сполучених Штатів про надання Україні нелетальної зброї. А саме - надсучасних засобів контрбатарейної боротьби. Вони з відстані в десятки кілометрів від фронту дозволяють з найвищою точністю виявляти, звідки противник веде вогонь, і знищувати ті точки.
    Цього тижня Конгрес США, і теж не без наших зусиль, - схвалив рішення про виділення у 2016 році значних фінансових ресурсів на надання військової допомоги Україні. У листопаді американською стороною буде розпочато унікальну багатомільйонну програму з навчання українських збройних сил та спецпідрозділів.
    Всі ці кроки Білого дому доводять, що чергові плітки про «зраду», про обмін України на Сирію – не більше, ніж московські фантазії і їх промосковських прибічників.
    Дорогі співвітчизники!
    Отримавши відсіч на фронті, Кремль намагається перенести протистояння всередину України. А частина українських політиків, на жаль, працює сьогодні під ленінським гаслом «поражения в войне для собственного правительства».
    В той час, коли весь світ об’єднався навколо України, нам ще більше потрібна внутрішня згуртованість, бо лише консолідація суспільства дозволить здолати нам зовнішнього ворога.
    Тільки так – переможемо.
    Слава Україні!»
    Первый закон глупости

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Реальность проста, стена, минные поля и залпы градов на каждый выстрел с пистолета. Ээ ноль, газа ноль, продуктов ноль, полная блокада. Либо второй вариант, который вам так не нравится, хотя вроде как патриотка.
    Зы. Кстати Украина год как платит и зарплаты и пособия и пенсии, а вот они за газ нет, такая вот картина маслом.
    Угу. А мир вопит, что вы не правы....нужно договариваться. Вы миру, что? Идите нах? Ок. Мир пошёл. Скоко там Украина должна? Санкций против рашки нема. Нас душат. Скоко мы на 10% патриотах продержимся? Глобус, откройте глаза. У нас на Игрени люди воинам орут: убийцы! Маршрутка не останавливается, когда видит человека в форме. У нас армия спивается. Вы как президент, что с этим делать будете? А с контрабасом , который военные покрывают? Спуститесь с небес и перестаньте витать в патриотических облаках.
    Востаннє редагував Vedma: 11.10.2015 о 23:10

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ведьма, вы определитесь, попутчики революции олигархи или нет. А то помнится рассказывали, что на Майдане не было требований убрать олигархов.
    Нет команды?))) тогда чего было переться в президенты?
    Население революцию достоинства сделало.
    Ещё раз расскажите какие Европейские санкции приструнили нашу?
    План я писал подробный в теме про выборы президента, очень много и очень подробно, есть желание - перечитайте, ориентировочно апрель 2014 года
    Не попутчики. Не было требований.
    А у кого тогда, кроме рыгов была команда?
    Какие именно не знаю, но рашка не выполнила свои намерения захватить 8 областей, хотя, если бы поперла, смогла бы.
    Глобус, все ваши планы это хотелки. Они никак не соотносятся с действительностью.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Угу. А мир вопит, что вы не правы....нужно договариваться. Вы миру, что? Идите нах? Ок. Мир пошёл. Скоко там Украина должна? Санкций против рашки нема. Нас душат. Скоко мы на 10% патриотах продержимся? Глобус, откройте глаза. У нас на Игрени люди воинам орут: убийцы! Маршрутка не останавливается, когда видит человека в форме. У нас армия спивается. Вы как президент, что с этим делать будете? А с контрабасом , который военные покрывают? Спуститесь с небес и перестаньте читать в патриотических облаках.
    Ведьма, все проблемы - недоработка власти, а в нашем случае прямой саботаж Майдана и требований людей. Вы же не настолько туги, что бы не определить основные причины таких результатов. Ищите.
    Про мир - Хорватия в три дня всех наблюдателей посла нах, сейчас в ЕС. Но вы можете рассказывать дальше про мир и Европу.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Не попутчики. Не было требований.
    А у кого тогда, кроме рыгов была команда?
    Какие именно не знаю, но рашка не выполнила свои намерения захватить 8 областей, хотя, если бы поперла, смогла бы.
    Глобус, все ваши планы это хотелки. Они никак не соотносятся с действительностью.
    У вас овощная логика, вам проще найти причины не делать чем волю делать.
    Хотелки))) но это лучше чем ваши нехотелки, народ гамно и каждый народ заслуживает...

Дописів
    29 157

Типово

Ведьма, все проблемы - недоработка власти, а в нашем случае прямой саботаж Майдана и требований людей. Вы же не настолько туги, что бы не определить основные причины таких результатов. Ищите.
    Про мир - Хорватия в три дня всех наблюдателей посла нах, сейчас в ЕС. Но вы можете рассказывать дальше про мир и Европу.
    У Хорватии нет такого хорошого соседа....
    Первый закон глупости

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Требования Майдана ИДЕАЛЬНЫ. Увы, но это никак не коррелируется с реальностью. Ну, реальность другая. Увы.
    Хорватия к этому шла долгие Годы. И мы идём к тому же.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

У вас овощная логика, вам проще найти причины не делать чем волю делать.
    Хотелки))) но это лучше чем ваши нехотелки, народ гамно и каждый народ заслуживает...
    У меня просто логика. У меня обьктивный взгляд. А хотелки свои я описала выше, они от ваших ничем не отличаются. А народ гавно только в вашей интерпритации. Я так его не называю. Я говорю о том, что он такой как есть. И не нужно ничего придумывать.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    У Хорватии нет такого хорошого соседа....
    У Хорватии не было таких мудаков во власти

Дописів
    29 157

Типово

У Хорватии не было таких мудаков во власти
    Одно с другим связано....
    Первый закон глупости

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Возвращаясь к теме. На мой взгляд, Петя сильный международник, но никакущий внутренний политик. На междцнародней арене он Украину отстоять может. Внутри, увы. Хотя я не представляю, как можно бороться с олигархами, у которых ВСЕ схвачено от верха до низа. Вот реально не знаю как это воплотить, исходя из конкретных шагов. Это печалит.

Дописів
    1 600

Типово

Возвращаясь к теме. На мой взгляд, Петя сильный международник, но никакущий внутренний политик. На междцнародней арене он Украину отстоять может. Внутри, увы. Хотя я не представляю, как можно бороться с олигархами, у которых ВСЕ схвачено от верха до низа. Вот реально не знаю как это воплотить, исходя из конкретных шагов. Это печалит.
    Вот это я под стол свалился.... от смеха)))))))))

Ага, ага, ага ... Великие победы на международной арене - Минск-2, оружие США не дает, МФВ тоже денег не даст, Шокина назвали вором )))) Ну прям мундиаль побед
    Хотел войти в историю как - Путлер, а вошел как - Пуйло!!!
    Другой хотел как ПАП, а вошел как Барыга!!!

Сторінка 349 з 405 ПершаПерша ... 249299339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359399 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті