Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 217 з 500 ПершаПерша ... 117167207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227267317 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9984, показано з 4 321 по 4 340.

Тема: Крымские покращання вже сьогодня

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    понимаете особо цинично выглядит то,что рыги убивали людей,а порох,который "жити по-новому" ставит их на рук.должности.
    я думаю в других странах было бы совсем другое отношение к таким политикам
    Так і у Пороха рейтинг не 85%, слав тобі господи, як у декого.

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Та ні, реально прибічники Майдану зараз схвалюють всі дії влади, принишкли, мовчать, нічого не роблять. Якщо це було б не так - у Києві палали б шини.
    Ви всіх опитали? Ви прибічник? Ви схвалюєте? Ви принишкли? Ви нічого не робите? Шини? Для вас зміни і розвиток можливі лише революційним шляхом? Що зараз можга зробити нереволюційним, запитаєте? Почніть з малого - зробіть все можливе, аби не допустити мудла Вілкула у мери Дніпра. Візьміть участь у якомусь громадському об'єднанні. Для того, щоб з вами рахувались, треба згуртовуватись. Та ж блокада Криму відбувається, у тому числі, і за допомогою таких об'єднань.

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Та ні, реально прибічники Майдану зараз схвалюють всі дії влади, принишкли, мовчать, нічого не роблять. Якщо це було б не так - у Києві палали б шини.
    на чем основаны такие выводы?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Так і у Пороха рейтинг не 85%, слав тобі господи, як у декого.
    ну это же временно.
    тот тоже вначале был другим.
    да и не только в порохе дело

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Ви всіх опитали? Ви прибічник? Ви схвалюєте? Ви принишкли? Ви нічого не робите? Шини? Для вас зміни і розвиток можливі лише революційним шляхом? Що зараз можга зробити нереволюційним, запитаєте? Почніть з малого - зробіть все можливе, аби не допустити мудла Вілкула у мери Дніпра. Візьміть участь у якомусь громадському об'єднанні. Для того, щоб з вами рахувались, треба згуртовуватись. Та ж блокада Криму відбувається, у тому числі, і за допомогою таких об'єднань.
    Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    на чем основаны такие выводы?
    Що виконано з вимог Майдану?

Майдан 22 червня 2014

- забезпечити перемогу у війні і встановлення миру на всій території України;
    - відновити повний контроль над кордонами України;
    - розробити план розвитку держави на основі загальнолюдських цінностей та побудувати нову систему управління державою;
    - провести люстрацію в самому широкому сенсі слова, в тому числі партій і громадських організацій;
    - усунути від влади різні банди, олігархічні угруповання і клани;
    - дати оцінку діям, спрямованим проти держави і народу, і здійснити справедливе покарання винних;
    - відновити духовну, правову та економічну основу держави;
    - відновити обороноздатність і безпеку держави;
    - відновити справжню історію України-Русі і донести її до всіх народів світу;
    - забезпечити стійкий розвиток країни, її економіки і забезпечити справедливий розподіл праці і діяльності;
    - забезпечити дієву і повноцінну систему контролю над владою з боку громадянського суспільства.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Майдан 22 червня 2014

- розробити план розвитку держави на основі загальнолюдських цінностей та побудувати нову систему управління державою;
    - провести люстрацію в самому широкому сенсі слова, в тому числі партій і громадських організацій;
    - дати оцінку діям, спрямованим проти держави і народу, і здійснити справедливе покарання винних;
    - забезпечити стійкий розвиток країни, її економіки і забезпечити справедливий розподіл праці і діяльності;
    - забезпечити дієву і повноцінну систему контролю над владою з боку громадянського суспільства.
    В червни 2014г не было майдана. Был какой-то непонятный сходняк непонятно кого.

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    В червни 2014г не было майдана. Был какой-то непонятный сходняк непонятно кого.
    То президент України Петро Порошенко 22 червня провів зустріч з непонятным сходняком непонятно кого, та сказав ім: "Для мене надзвичайно важливо, щоб ми з вами мали довіру, щоб ми знали, що не зрадимо один одного, можемо отримувати підтримку, обмінюватися думками і бути впевненими, що є цінності, ідеали, які були загартовані на Майдані"?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Майдан 22 червня 2014

это понятно.
    я не об этом, я об этом:
    откуда утверждение, что прибічники Майдану зараз схвалюють всі дії влади?
    я, к примеру, не схвалюю.

Дописів
    12 402

Типово

это понятно.
    я не об этом, я об этом:

откуда утверждение, что прибічники Майдану зараз схвалюють всі дії влади?
    я, к примеру, не схвалюю.
    А з чого ви вигадали, що Ви прибічник Майдану?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

А з чого ви вигадали, що Ви прибічник Майдану?
    ну не знаю, мне, наверное, виднее, чем вам.
    или мне где-то нужно разрешение на такое свое мнение получить?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Просто Вы на большевика-ленинца или сталиниста, тьфу ты, майдановца, не сильно похожи, ибо право на собственное мнение не отрицаете.

Дописів
    12 402

Типово

Та ні, не в тому справа, я теж не схвалюю діі влади, але я не є прибічником Майдану.

А що до Майдану, його зараз не чути. Ось Вас я почув, а Майдан ні.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Просто Вы на большевика-ленинца или сталиниста, тьфу ты, майдановца, не сильно похожи, ибо право на собственное мнение не отрицаете.
    А кто его отрицает? Хде???
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    я уверен на 146%, что ни один из здесь присутствующих не отрицает право на свое мнение.
    никаким законом это не запрещено.
    а вот иметь такое мнение, поддерживающее оккупанта, и агрессивно его насаждать другим - это совсем другой вопрос.
    вы же посмотрите: гнобят именно не за мнение, а за то, что его пытаются нам тут агрессивно привить и насадить. зачастую, даже с оскорблениями.
    поэтому у вас и сложилось такое впечатление, что здесь против "другого мнения".
    нет - не против.
    просто если его агрессивно насаждаешь - готовься получить в табло (образно, конечно, говоря).
    ни более, ни менее.
    Та ні, не в тому справа, я теж не схвалюю діі влади, але я не є прибічником Майдану.
    А що до Майдану, його зараз не чути. Ось Вас я почув, а Майдан ні.
    давайте разберемся (с).
    мы пороха выбирали не "за", а вопреки.
    правильно?
    может у кого-то и были от него ожидания. но большинство знало, что лишь бы не старый режим.
    выбрали. он свое дело сделал.
    и что дальше?
    кто-то задумался, что выбираем президента не на один год, или пока он нам нужен, а на целые 4 года.
    и что теперь с этим делать?
    устраивать 3й майдан против того президента, которого сами выбрали?
    это уже смахивает на какую-то глупость.
    которую даже запад не поймет, на которого мы при любом малейшем решении оглядываемся.

лично я не знаю, и у меня даже мыслей по этому поводу никаких нет.

Дописів
    12 402

Типово

давайте разберемся (с).
    мы пороха выбирали не "за", а вопреки.
    правильно?
    та ні, я ж кажу я не є прибічником Майдану.

Як що розбиратися , то розбиратися: Що таке Майдан? Народне віче? загальні збори громадян міст Київської Русі для розгляду громадських справ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

та ні, я ж кажу я не є прибічником Майдану. Як що розбиратися , то розбиратися: Що таке Майдан? Народне віче? загальні збори громадян міст Київської Русі для розгляду громадських справ?
    в моем понимании, это политически активная часть народа, которая увидела, что власть, по закону принадлежащая народу, резко изменила направление, которое этот народ от них ожидал.
    т.е., наверное, вот те первые студенты вышли на майдан, и получили по башке.

ну а дальше получилось, как получилось. общественное возмущение. их я не могу ни в чем обвинить.
    вот, к примеру, Александр_L не приемлет 2й майдан, 2ю его волну. уже молчу про Сергова и флеско.
    и, судя по всему, они именно майдан обвиняют во всем, что сейчас происходит.

даже, ни на минуту не задумавшись, что изначальные решения, которые к этому привели, были именно от овоща (и что очень вполне вероятно, под давлением карлика).
    вот с этих двух звиздарастов ответственность точно нельзя снимать.
    а проецируют все случившееся/происходящее, почему-то, на более поздние события - майдан.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

давайте я перефразирую попроще, бо слишком запутанно написал: если бы не определенные решения овоща, под давлением карлика, майдана, вероятно, вообще бы не было.
    а на майдан можно теперь списывать все, что угодно.
    так кто изначально то виноват?

Дописів
    12 402

Типово

в моем понимании, это политически активная часть народа, которая увидела, что власть, по закону принадлежащая народу, резко изменила направление, которое этот народ от них ожидал.
    т.е., наверное, вот те первые студенты вышли на майдан, и получили по башке.

ну а дальше получилось, как получилось. общественное возмущение. их я не могу ни в чем обвинить.
    вот, к примеру, Александр_L не приемлет 2й майдан, 2ю его волну. уже молчу про Сергова и флеско.
    и, судя по всему, они именно майдан обвиняют во всем, что сейчас происходит.

даже, ни на минуту не задумавшись, что изначальные решения, которые к этому привели, были именно от овоща (и что очень вполне вероятно, под давлением карлика).
    вот с этих двух звиздарастов ответственность точно нельзя снимать.
    а проецируют все случившееся/происходящее, почему-то, на более поздние события - майдан.
    ну дик, оця політично активна частина народу зараз мовчить, нічого не робить, коли влада яка належить народу, різко змінила напрям, який цей народ від них очікував. Де розквіт? Де безвізовий режим? Де кінець коррупціі? Де Крим, де Донбасс с Луганщиною навкінець?

Що не так у моєму посту:
    ???

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

ну дик, оця політично активна частина народу зараз мовчить, нічого не робить, коли влада яка належить народу, різко змінила напрям, який цей народ від них очікував. Де розквіт? Де безвізовий режим? Де кінець коррупціі? Де Крим, де Донбасс с Луганщиною навкінець?

Що не так у моєму посту??
    А шо вам хтось щось обіцяв?
    Мене завжди тішать люди, які ПРОТИ Майдану, але чогось хочуть, виконання якихось "обіцянок" в їх уявленнях.
    Ви чого чекаєте, якщо проти?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Що не так у моєму посту??
    молчат - это не равнозначно, что одобряют.
    я выше написал по поводу того, что пороха выбрали не на столько, сколько он нам нужен, а на положенных 4 года.
    что вы сейчас ожидаете? чтобы люди на 3й майдан вышли?
    сами то на это не готовы, а от других ожидаете действий, "удобных" вам.
    возможно, у них на этот счет есть свои соображения (не усугублять, к примеру, как говорит Сергов, но по другому поводу).

Сторінка 217 з 500 ПершаПерша ... 117167207208209210211212213214215216217218219220221222223224225226227267317 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті