Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 200 з 263 ПершаПерша ... 100150190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210250 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5246, показано з 3 981 по 4 000.

Тема: Кто как экономит деньги? (единая тема)

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    Згоден. Тому я в луках і не коментю. Комусь подобається, комусь висить як на цеберці. Кожному своє

Вінт не міг здохти від перегріву. Це майже фантастика. В яку я звісно не вірю
    Але звісно мала юзає планшет під мульти за 2, а не ноут за 12, при таких цінах
    Ремонтував знайомий, тому каже мабуть його добами не вимикали , та й ще малий казав він трохи скатився чи то посунувся ....)) з рюкзака до полу ... але юзати ноут краще на столі, або купити підставку, бо у знайомих теж таке було, але там чоловік юзав ноут ставлячи собі на пузо))

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від Nervnaya12 Переглянути допис
    залить супчиком и чаем - хороший вариант))))
    подставки специальные есть , ну и не обязательно же его прямо между тарелками ставить )) у Вас кроме стола обеденного, что других горизонтальных поверхностей на кухне нет? ноут кстати намного проще залить чаем )) у меня все кружки из кухни тоже постепенно уходят в детскую под комп старшего )))

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    Какой чудесный девайс)))
    ))) гы-гы ))) можно еще заказать пиво он-лайн )))

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Пара года 2013 (Nenya + Nervnaya12)
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 105

Типово

Цитата Допис від Elf@ Переглянути допис
    подставки специальные есть , ну и не обязательно же его прямо между тарелками ставить )) у Вас кроме стола обеденного, что других горизонтальных поверхностей на кухне нет? ноут кстати намного проще залить чаем )) у меня все кружки из кухни тоже постепенно уходят в детскую под комп старшего )))
    у меня на кухне сидеть негде)
    там я только по делу)
    Don't say I'm evil inside
    You just reflect in my eyes

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Jane_R Переглянути допис
    и не так проблемно и дорого его чистить от пыли. Раз-два в год (смотря какая запыленность в месте использования) по 200 грн (на пиво больше уходит)
    200 грн - это недорого?
    Экономнее научиться разбирать его самому)))) А если пиво не пьешь - так вообще)

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Ремонтував знайомий, тому каже мабуть його добами не вимикали , та й ще малий казав він трохи скатився чи то посунувся ....)) з рюкзака до полу ... але юзати ноут краще на столі, або купити підставку, бо у знайомих теж таке було, але там чоловік юзав ноут ставлячи собі на пузо))
    Так перегрів і упав це як боліти кашлем і сифілісом. Я так гадаю
    А що там за підставки для ноута?
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    200 грн - это недорого?
    Экономнее научиться разбирать его самому)))) А если пиво не пьешь - так вообще)
    Це недорого. В деяких моделях це шара

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

вот человеку вместо телевизора планшет советовали - к чему?!
    Чисто поржать, я думаю

Не, я такое ретроград, что у меня и стационарный комп все еще имеется, и ноут, и планшет - и у каждого девайса свои основные функции)))
    Я пока приучила себя на ноуте свою основную работу работать - цэ ж капэць, было бы дома где второй стационарник притулить - уже бы водрузила, а то первый обычно мужем занят (тоже работу работает)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Це недорого. В деяких моделях це шара
    Нє, як ти думаєш шо я процес не бачила, то це не так))) Але ми по Хьюлітам, то вони якось однакові. Складно - лише перший раз А як ще пару разів на клаву чаю вилити, то практика приходить як діти в школу (с)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Ги, так малій планшет саме те - не нашкодить якшошо (шось не те тицьнувши, наприклад)

Дописів
    11 211

Типово

Так перегрів і упав це як боліти кашлем і сифілісом. Я так гадаю
    А що там за підставки для ноута?
    http://allo.ua/stoly-i-podstavki-dlj...-tz-10-15.html
    наприклад як ця , якщо треба на ноуті працювати, а є бажання сидячі на дівані або у креслі , то на колінах ноут зручно не довго.

Moderator
    Кулинар года 2013
    Звідки Ви
    ж/м Покровский (Коммунар)
    Дописів
    41 927

Типово

Згоден. Тому я в луках і не коментю. Комусь подобається, комусь висить як на цеберці. Кожному своє

Вінт не міг здохти від перегріву. Це майже фантастика. В яку я звісно не вірю
    как жена ремонтника ноутов и прочего компьютерного оборудования подпишусь под тем, что винт от перегрева сдохнуть не может! Чип - да. Но не винт.
    вариант для кухни .
    поняла, чего стали советовать на кухню всякое Гэ... я ж балда - не оговорилась - кухня-студия! С отдельной обеденной зоной с диваном для просмотра фильмов, футбол+пиво+закусь и т.д. Видимо не для всех моя оговорка о том, что кухня немаленькая, была понятна.
    и что? У меня ноут каждый вечер (а вчера весь день) на коленях проводит (а ножки у меня не из самых худых). Не на одеяле, конечно, но вентиляция затруднена. Правда, периодически (раз в пару часов) он ставится на широкое плоское деревянное быльце дивана.
    Так что не удивлюсь, если винт сдох от падения. А чип знакомый, может, просто прогрел (правильно называя - зареболлил), что само по себе уже лотерея (может проработать 2 месяца после такого, а может и 2 года - а потом всё равно менять чип надо).

И об экономии - купила только что в сильпо форму Фонтиньяк Прямоугольную. Сцуки... как весной - так на всех форм не хватило, а теперь-то они дороже

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Нє, як ти думаєш шо я процес не бачила, то це не так))) Але ми по Хьюлітам, то вони якось однакові. Складно - лише перший раз А як ще пару разів на клаву чаю вилити, то практика приходить як діти в школу (с)
    Я не кажу що не бачила. Я взагалі вважаю що ти бачила навіть лисого кобзона. Вживу
    Але в одному ноуті докинути планку пам'яті лише відкрутити 2 винтика, в іншому 12, клаву, примазані шлейфи силіконом тощо

Дописів
    11 211

Типово

Чисто поржать, я думаю

Не, я такое ретроград, что у меня и стационарный комп все еще имеется, и ноут, и планшет - и у каждого девайса свои основные функции)))
    Я пока приучила себя на ноуте свою основную работу работать - цэ ж капэць, было бы дома где второй стационарник притулить - уже бы водрузила, а то первый обычно мужем занят (тоже работу работает)
    Вы еще вспомните про привычку пользоваться кнопочными телефонами и теперь сенсоры )) думаю года три назад Вы так же ругались на новые гаджеты -смартфоны , а теперь , я иногда уж точно, пытаюсь даже по экрану ноута пальцем управлять, не помогает....требует клаву и мышь)))

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

І взагалі.. де Аліса?

Fashion-гуру года 2013 Аватар для polyna
    Дописів
    16 923

Типово

Вы еще вспомните про привычку пользоваться кнопочными телефонами
    Я! я люблю громко петь в бане! (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    14 153

Типово

сейчас много вполне бюджетных планшетов с хорошими характеристиками, при этом удобно брать на дачу, проверить почву,
    Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    Какой чудесный девайс)))
    ага, теперь я понимаю, почему их называют "лопатками"
    Цитата Допис від polyna Переглянути допис
    шта?!

Дописів
    27 805

Типово

Цитата Допис від Agr@ell Переглянути допис
    в догонку к теме теликов: нам удобнее всего оказалась технология DLNA с подключением ТВ к ПК по LAN кабелю. с полным доступом на расшаренные
    я детю мульты только с телека показываю. с трехметрового расстояния о экрана и не за едой.
    вы молодец. Но в моей семье так и мне так удобно

оливковое масло - салатное
    какое-то оно машинное)

оно и так вредное. даже если не жарить на нем
    зато вкусное

на планшет? какие?
    Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Я не кажу що не бачила. Я взагалі вважаю що ти бачила навіть лисого кобзона. Вживу
    Але в одному ноуті докинути планку пам'яті лише відкрутити 2 винтика, в іншому 12, клаву, примазані шлейфи силіконом тощо
    Ги. Так у Хуліті оте все треба зняти, еге ж
    Нє, я не кажу, що зажерлися, коли 200 грн. просять. Я про те, що це ніяк не копійки, як не крути

Дописів
    27 805

Типово

Цитата Допис від polyna Переглянути допис
    Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!

Сторінка 200 з 263 ПершаПерша ... 100150190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210250 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті