Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну вообще то человек правильно говорит: есть смысл говорить о тех вещах, которые в Крыму стали хуже чем у нас. А когда это те-же яйца вид сбоку...
Ііііі? У приведених вами прикладах або посилання йдуть на кримські дані (Кримстат у травні оголошував про шалений попит на нерухомістьу 1кварталі, а УП написала про мінімізацію? У чому брехня?), або взагалі на кримський ЗМІ, що цитує кримського чиновника. На гордоні у чому збрехали? Там на фото повні полиці у магазі. Де про голод? По воді восени 2014 це взагалі кіно. Про те, що потім почали скважини бурити почали (які дадуть відлунням по екології незабаром) наші ЗМІ писали аж гай шумів. І це ж ви, здається, писали про згортання рисового бізнесу. По туристичному сезону мені вистачило камер Коктебелю, бо там я гапевно згаю, що таке СЕЗОН. Ви не подумайте, що я там на вас агресую. Зовсім ні. Просто знову отримала підтвердження того, що "сама придумала - сама поверила". Емоційно ми самі сприймаємо інформацію у зачорних тонах, а коли стикаємось у реальності, то виявляємо неспівпадіння картинки. Треба намагатись трошки відсторонюватись у висновках, щоб потім не винуватити ЗМІ у тому, де їх вини немає. Дякую, що ви витратили час на пошук посилань.
Ну там обсуждался совершенно конкретный пост, насчет "новой" электрички. И да, я тоже не вижу смысла смаковать то, где у нас аналогично - состояние ж/д транспорта не лучше, чем в Крыму.
Наверное надо было уточнить, что в отличии от остальной России Крыму обновление ж/д и не светит, так как в "серую "территорию вкладывать не будут.
на жаль зараз часу нема,але гадаю у фейсбуці Ви маєте сторінку й там різноматної інформації було вдосталь , якщо я собі там сама щось надумала про Крим, а коли туди поїхала ( для" танкових"- бо справи були , НЕ відпочивати, дитина моя й та каже - у Крим рф я не поїду ) дуже ретельно все питала , питала-як то сем, як то там , про буріння скважин - питала, кажуть нема того, кримчани до речі мені то казали, навіть казали про якісь стратегічні запаси води з часів другої світової, біля Севастополя десь, але вважаю то таке .... ЗМЇ рашки так заспокоювало кримчан, так й згортання рисового бізнесу, мабуть тому що водопостачання обмаль , а рисові поля є в іншому регіоні рашки, от навіть про сваї які зникають писали, але ні ... вони там стоять, хоча я дуже сумніваюсь що той міст буде , бо течія й грунти там дуже непедбачуванні , десь був науковий звіт про те, я гадаю рашка переориєнтує Крим й все , яким чином тут вже багато писали... виживе, росія велика й разумом іноді ії дуже складно зрозуміти, хоч би в пику нам , але щось там вигадають.
Вот, кста, по теме 2 статьи- там прекрасно каждое слово, т.е. явные покращення налицо. И это не бабакатя сказала, а официальные лица, которые говорят тогда, когда уже совсем ах.
http://www.kerch.com.ru/articleview.aspx?id=51131
http://ua.krymr.com/content/news/27234814.html
и причем тут электрички? реплика была на это-
какой изворотливій нінче пропагандист пошел...
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks