Дівчата, тук тук. До вас ще проситися не буду, може пізніше

Чукча не письменник, але читає вас регулярно

Підкажіть будь ласка по теорії. Бо я погано розбираюся у формальностях

oyu:
От припустимо споглядав мене до вагітності лікар приватної клініки. Були проблеми, лікувались-обслідувались ми у неї роки два три, тобто вже доволі довго, і в мене історія аналізів і досліджень доволі багата назбиралась за цей період. Я при затримці пішла до неї на прийом, зробили УЗІ. Поставила срок 5-6 тижнів, маточна вагітність, відправила сдати прогік (був раніше низький) та хгч і сказала прийти тижня через 3-4 (тобто це вже я розумію перший плановий скринінг). Вагітність наступила самостійно. Аналізи виявились у нормі.
Я у регистратурі клініки запитала - чи ведуть вони офіційно вагітність, відповіли - не ведуть. Я якось детальніше і не розпитала. От пройшло вже майже 4 тижні.
А теперь не розумію - мені треба ставати у державну поліклініку на облік обов’язково? Чи можна далі до приватного лікаря ходити? Я працюю, мені буде потрібна декретна відпустка, і.т.д. яку я так розумію, приватний лікар мені не зробить.
Як дівчата роблять - ходять паралельно до лікаря якому довіряють і до державного? Чи зібрати у мого лікаря бумажки за три роки та віднести державному, бо вона не знає зовсім мого анамнезу, щоб тепер вела вагітність? Як поступити?
Дякую за відповіді, наш форум така сила, я багато дуже дізналась і продовжую дізнаватись. Незамінна допомога і підтримка для сучасної жінки у період вагітності, МОЗу і не снився такий рівень

Bookmarks