| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а я боюсь только врачей
сами роды-не страшные)
все терпимо, в пределах разумного.
с ребенком тоже не страшно потом.
я старшую по книжке-энциклопедии растила, т.к. у меня ни мамы ни родственников не было. и все получалось отлично. главное, не паниковать)
Об этом будут знать только двое. Я и forum.gorod.dp.ua (с)
Книжка это конечно отлично, а сейчас так и куча видео, ютуб, интернет, авось освоится наука воспитания быстро) Наверное важнее поддержка в семье)))
Девочки. Ощущение плотности внизу живота. Растяжение матки? С первым вообще ничего не помню))
печатаю с телефона![]()
Это матка растет, может быть так называемый тонус, но я в него не верю. Хотя наши врачи его пытаются лечить. Мне назначали вибуркол для расслабления. НО чем конкретно этот тонус грозит не понятно. И матка как любая мышца может в него приходить и сама собой расслабляться в том числе из-за роста)
Катя, добавила в списочек![]()
Тонус норма. Не считаю паталогией. Боли нет. Просто чувствую плотность внизу живота)) жду свой животик. Меня любое ощущение радует, так как значит там все растет и всее хорошо. Скрининг через неделю примерно сделаю. Я прям жду ощущений беременности.
Хоть с первой вконце живот так рос, что после родов мои ребре в крылья превратились))
печатаю с телефона![]()
Вернулись мы от Г, ходим гуляем дальше, советует побольше прогулок и шоколадку топтатьНо вот шоколад что то не привлекает никак меня))
Джанака класс твой врач!
Катюша, хорошо что домой отправили))) Так спокойнее. А зачем шоколад, вроде же обычно чай какой-то пить говорят и финики есть.
Дівчата, тук тук. До вас ще проситися не буду, може пізнішеЧукча не письменник, але читає вас регулярно
Підкажіть будь ласка по теорії. Бо я погано розбираюся у формальностях
От припустимо споглядав мене до вагітності лікар приватної клініки. Були проблеми, лікувались-обслідувались ми у неї роки два три, тобто вже доволі довго, і в мене історія аналізів і досліджень доволі багата назбиралась за цей період. Я при затримці пішла до неї на прийом, зробили УЗІ. Поставила срок 5-6 тижнів, маточна вагітність, відправила сдати прогік (був раніше низький) та хгч і сказала прийти тижня через 3-4 (тобто це вже я розумію перший плановий скринінг). Вагітність наступила самостійно. Аналізи виявились у нормі.
Я у регистратурі клініки запитала - чи ведуть вони офіційно вагітність, відповіли - не ведуть. Я якось детальніше і не розпитала. От пройшло вже майже 4 тижні.
А теперь не розумію - мені треба ставати у державну поліклініку на облік обов’язково? Чи можна далі до приватного лікаря ходити? Я працюю, мені буде потрібна декретна відпустка, і.т.д. яку я так розумію, приватний лікар мені не зробить.
Як дівчата роблять - ходять паралельно до лікаря якому довіряють і до державного? Чи зібрати у мого лікаря бумажки за три роки та віднести державному, бо вона не знає зовсім мого анамнезу, щоб тепер вела вагітність? Як поступити?
Дякую за відповіді, наш форум така сила, я багато дуже дізналась і продовжую дізнаватись. Незамінна допомога і підтримка для сучасної жінки у період вагітності, МОЗу і не снився такий рівень![]()
God bless Ukraine.
Девочки, кажется у мужа ячмень на глазу, ааааа это ж не сильно заразно?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks